Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    Nekem is megjött a levél.
    Lehet, hogy a napi 5-10 aktuális cikk miatt vagyok immunis már (maiak: 15-16% havi infla, 12% éves target, bérleti díjak havi +2% emelkedés, benzin, zárnak a cukrászdák, stb...), de mikor megláttam a címet nem olcsóbb szolgáltatást vártam. :)

    Ehhez képest annyira szerintem nem lett rossz. Pl. a GBIT 60 napra rég várunk szerintem, a 2000 GBP váltás se rossz a havi 500-1000-hez képest. Egyedül a kártyaszámot nem tudom hova tenni, az 5 is elég gyenge, a 2 meg használhatatlan kb. Bár nyilván lehet vele variálni de a lényeg a kényelem lenne.

    @ANOka
    1. verzió: A havi 2-5GBP díj az 900-2300Ft jelenleg. Erstén 8000/hó a visszatérítés pl, tehát az befedi simán ha enélkül nem tudod hozni.
    2. verzió: Mi van ha "nem éri meg"? Ez egy szolgáltatás aminek ára van.... vagyis lett. Több kártyát kezel, nem kell magaddal vinned, van GBIT, lehet optimalizálni, akár hitelkártyát, akár devizás vásárlásokat. Ott van az ATM, külföldi felvét, stb ami extra... (én ezeket nem használom). Anno mikor én nyitottam akkor pl. gpay sem volt itthon, ezen keresztül viszont tudtam telefonnal fizetni.
    Szóval egy rakás kényelmi dolog... kérdés, hogy neked megéri-e. Kb. ennyi egy HBO Max is pl. havonta. Ott nulla az esélye, hogy valaha 1Ft-ot is termeljen, nem azért tartja az ember. Ha ad neki annyit ami miatt megéri az összeget akkor OK. Ha nem akkor nem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák