Új hozzászólás Aktív témák
-
blade4
aktív tag
Mindegy milyen romot teszek fel, újra indulgat amikor úgy van kedve.
Mi lehet a baj? Az akkumulátor? Olyan több mint 2 óra kijelző használatot bír. -
blade4
aktív tag
Szoftvert akartam frissíteni, de most se kép se hang, nem tudom mi lett vele, mit lehetne kezdenem vele?
-
Tim72
tag
Jelez valamit a gép amire feldugod? Felismeri?
Power gomb hoszan nyomvatartása néha segít.
Meglepődtem milyen jól van megcsinálva, hiába nem boot-olt még be, de a frissítés már lehetséges.
Kit-kat, ha jól emlékszem más boot-loadert használ. Ezért lehetnek gondok upgrade-nél, downgrade-nél.
2 frissitő programról tudok. Egyik át tudja kapcsolni frissítés flash módba.
Ha felismerik (valamelyik felismeri), nyert ügyed van.
Ha nem, javaslom az aku leforrasztását. Szétszedéshez Torx 2-es csavarhúzó kell.
Én akkoriban innét töltöttem le. Azért ezt linkelem, mert tudom, hogy benne van a boot loader is. (ez nem tudja flash módba kapcsolni)
[link]"02-01-2014, 09:57 AM
Originally posted by 900supersport View Post
I've uploaded a KitKat ROM based on cubes beta ROM.https://drive.google.com/file/d/0B7_...it?usp=sharing
With this ROM you will need to flash the included boot loader. If you decide to go back to jellybean you will need to flash a suitable jb boot loader.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Loader not included, first flash http://www.freaktab.com/showthread.p...-4-Version-0-9, then you can flash this one02-01-2014, 10:07 AM
Sorry, my script for copying the loader into the ROM kit has an error. The file *.IMG in the ROM folder is RK3188Loader(L)_V2.08.binRename and flash this loader to use my ROM kit.
Or use the attached
"[ Szerkesztve ]
-
geloczigeri
tag
Sziasztok!
Eladnám a Cube tabletem 10000-ért. Áttértem laptopra.
A következők miatt adom ennyiért:
- A hátsó kamera nem működik
- A háza egy helyen megsérült, oda lett ütve valamihez és behorpadt az oldala a HDMI csatlakozónál.A kijelző az pixelhiba mentes.
Az akksik is teljesen jók benne.
Használható, csak esztétikai hibái vannak és nem műküdik a hátsó kamera. Android 4.4 van rajta.Ha érdekel valakit, kérem privátban keressen meg, azt biztos észreveszem egyből
[ Szerkesztve ]
GG
-
blade4
aktív tag
Sziasztok!
Elromlott a töltőm, tudnátok esetleg linkelni egyet ami jó hozzá?
Csak a csatlakozó romlott el amit be dugok a tab-ba.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- iPad Pro 2022 M2 11 wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest