- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Ha egy adott áron hirtelen felindulásból ki akarok szállni, de nem akarom kiutalni magamnak fiatba, mert visszaforgatnám egyéb crypto-ba (vagy akár saját magába dip-nél), akkor miért ne konvertalhatnám át BUSD-be vagy USDT-be, 1:1 aránylik a dollárhoz. Majd mikor újra kell, vissza BUSD/USDT --> mittomén ETH.
Mi ennek a hátulutője?
[ Szerkesztve ]
-
kavalkád
aktív tag
Valaki mondja el nekem, hogy a bánatos lóherébe kell a Binance-n a varifikációt megcsinálni, teljesen felb@szot már. a PC-n kidob egy QR kódot, hogy a telefonos appal olvassam be. ott feltettem ezt a szutykot, küld egy emailt egy 6 jegyű kóddal, amit bepötyögtam, de még akar valami Google Authenticator kódot is.
Fenn van az az app is, de mit kellene tennem, hogy az is kiköhögjön egy kódot?
-
kavalkád
aktív tag
válasz nort_on #9310 üzenetére
nagyon ügyes vagy, örülök, hogy neked ilyen jól ment de lássuk be, az rajtam nem sokat segít.
már a GA-Binance összerendelésen is túl vagyok, beírtam az emailben kapott és a GA által generált kódot is, de nem fogadja el, valami 2FA problémára panaszkodott.
mind1, meguntam, abszurdnak tartom hogy ezt ennyire bonyolultá tették.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz nort_on #9308 üzenetére
Úgy érted pörgősebb helyre... 100-400%-ig igazad van
DE azért amit én írtam le az sem rendestelen hely, legfeljebb bosszankodik az átlagos mohó ember (látván pl. egy pzap farmolót ) mondván hogy "miért vesztegetem időmet emilyen kis hozamú (12,79 vagy 10,67 APY) vacakságokban?"...
-
nort_on
senior tag
https://www.xpollinate.io/ oldallal csak óvatosan(!), mindig ellenőrizzétek le, hogy van-e elég likviditás mögötte az adott coin-ból. Sajnos mostanában elég "száraz", így sokaknak beragad vagy beragadt a pénze átmenetileg. Most is épp a Support Discord csatornáján küzdünk jópáran.
Megoldás lehet a következő:
1. USDT küldés Binance-ből (TRC20-on keresztül) AscendEX-be
2. AscendEX USDT > USDC konverzió
3. AscendeEX USDC küldés MATIC network-ön keresztül MetaMask MATIC Mainnet wallet-beRészleteket a DeFi Hungary discord #polygon csoportban találtok.
[ Szerkesztve ]
-
vzozo
senior tag
válasz nort_on #9314 üzenetére
Ez mind szép és jó, csak azt mondja már ki valaki érthetően, hogy mi a kockázat része. Hogy pontosan min fogod elbukni a teljes bepakolt összeget (direkt nem használom a befektetést szót, ez egy spekulativ szerencsejátéknak tűnik.)
Azt ugyanis nehezen hiszem el, hogy random kattintásokért meg ide teszem - oda teszem tranzakciókért csak úgy a semmiből keletkezne pénz.
-
Krethx
aktív tag
Több kockázat is van. Egyik az ha bedöl a projekt. Akkor bukod az egész pénzed. Mivel átadod nekik stake-elésre illetve farmolásra a tokent. Ha meg a hozamot nézzük az attól is függ éppen mennyit ér a Token amit kapsz érte. Tehát ma a PZAP $15. De lehet hogy pár nap múlva $20 vagy $3 stb. Ettől függetlenül és is be szálltam. De csak stake. (USDT)
Mac mini M2 Pro 32GB/1TB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
zerodot
aktív tag
Hali, kipróbálnám én is a polyzap-ot, USDC-t sikerült az xpollinate.io-n keresztül átdobnom, de én is ott akadtam le, hogy nincs Matic-om a polygon tranzakciókhoz...
Ha valaki megtenné, hogy küld egy minimális mennyiséget, ami legalább egy swaphoz elég, hálás lennék
Utána visszaküldöm kamattal együtt! -
csaba951
veterán
Varince-nak jó írásai vannak erről még tavalyról.
Amikor a DeFi gazda betakarítja a Yieldet a Farmon!
A DeFi kevésbé napos oldala -
Eyesis
őstag
Hogy lehet legolcsóbban kb. 0.04 etheriumot binance-ra tenni, hogy tudjak belőle mindenfélét venni? a binance bridge-hez 0.052 a minimum..
Eyesis
-
_ocsisajt
őstag
Mi a véleményetek?
[link]
"Ethereum co-founder Vitalik Buterin destroys 90% of his Shiba Inu holdings - almost half the coin's circulation"Aki kicsit is jobban ért hozzá, szerinte lesz hosszútávon hatása a coin-ra?
Érdemes HODLingra játszani?tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
őstag
válasz _ocsisajt #9331 üzenetére
ELI5 vki? Nem értek hozzá, péntek óta vagyok kriptopénz szakértő (:D). Az eddig körforgásban lévő SHIBA-k 50%-át elutalta a készítő Vitaliknak, aki amúgy nem kérte, de simán lehet marketingfogás is, most aztán mindenki hallott a SHIBA-ról. Vitalik a nála lévő coinok 90%-át egy hozzáférhetetlen walletba utalta (egyébként sokan követték, 10db vagy akár pár millió coint beutaltak emberek). Szóval ez azért jó, mert...? Orbitálisat Csökkent a körforgásban lévő coinok száma, ennélfogva felértékelődik az értéke, nem inflálódik el?
-
Lmh
őstag
Szerintetek Polygon maticot érdemes még most venni?
Már egy hete is azt mondták h már akkora gyertya, hogy ilyenkor már ne nagyon, és azóta tolt még egy gyertyát.....
Solanaról ugyanez a kérdésem :S
10 napja amikor először vettem altokat ezt a kettő volt még nagyon a listámon hogy veszek, de már nem maradt rájuk pénzem sajnos...most csak nézem őket ahogy azóta is szárnyalnak és már nem merek belevenni.[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Vigilante
őstag
Én spec most 50:50-be Polygon - Cardano-ba mentem át Chainlinkből. Remélem nem bánom meg.
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
nort_on
senior tag
AutoShark-ot tolja valaki?
-
Yutani
nagyúr
-
Szada85
aktív tag
válasz Zoli-bácsi #9345 üzenetére
Mint a legtöbb, és amelyiknek aztán "bejön" a tippje, annak az elemzéseit mutogatják, hogy "Hát XY megmondta elöre."
És ha sikerül többször is megismételnie a jól tippelést, akkor megkapja a "Guru" jelzöt is.
[ Szerkesztve ]
-
Yutani
nagyúr
-
nort_on
senior tag
Én is azon gondolkozom, hogy a PANTHER-BNB LP felét áthoznám ide, de csak délután/este indul és nem tudom addig tart-e majd a PantherSwap-on TAX free időszak. Vagy érdemes lenne most kivenni, amíg ingyenes és akkor betenni az AutoShark-ba, amikor végre elindul? Te hogy értelmezed ezt?
Az 5% az minden Panther tranzakcióra vonatkozik, mert az a token-be van beépítve, ha jól gondolom a leírás alapján. Néha van csak TAX free időszak (pl migráció, IPO, stb).
Gyorsan végig pörgettem a Telegram csoportokat is, igazából semmi érdekes nem volt benne, mindenki türelmetlen és várja már az új pool-okat.
Illetve ez érdekes még:
Performance Fee
When you choose to Claim profits from a pool, a 30% performance fee is collected to reward Shark stakeholders.[ Szerkesztve ]
-
Solymi81
aktív tag
válasz Agyrák666 #9349 üzenetére
Valami ilyesmit tervezek én is, most várakozó állásponton vagyok...figyelni kell a híreket és kikövetkeztetni hol lesz a fordulópont, ott bevásárolni, megvárni míg felmegy (remélhetőleg, ugye), aztán eladni...csak az a baj, hogy rengetegen ezt fogják csinálni, akkor meg megint bezuhan
Valszeg túl sokan vannak azok akik nem hosszútávban gondolkodnak, hanem rövidtávon akarnak hirtelen gazdagok lenni, mert ingüket, gatyájukat beletették, valszeg még hitelt is vettek föl...
Mondjuk ilyen szempontból érthetőek lennének a szigorítások, de szerintem ez lehet hatalmi harc az államok és a nagybefektetők között. Az állam "simán" elviseli ezt az ingadozást, a nagybefektető meg hirtelen elveszíti a pénzét...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest