- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
Binance-szen be lehet állítani valahol, hogy Overviewban ne BTC-hez képest viszonyítsa az estimated balance-szot hanem rendes fiat árfolyamhoz, mondjuk USD-hez?
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
ÁrPi2
senior tag
Én se találtam azt hogyan lehetne kihagyni hogy BTC-ben írjon nekem ott hozzávetőleges equity Value-kat. (A BTC egy kriptostandard, egy kriptó standard , mint ősidőkben az aranystandard. Az egy úgymond "Credo" ...
(Mondjuk ha pl. nem is egy széles portfólióban csak eth-ban vagyok, és az overview kiírja nekem (a halfed) btc-ben , aztán hullámos egyenlőjellel usd-ben (ami a Settings alatt a beállított Currency-m), és én tovább gondolhatom hogy vajon mennyit eshetett az utóbbi napokban a FED-note a sziklaszilárd euróhoz képest és az is a gránit szilárdságú hufhoz képest )
Persze, egy plusz saccperkábé is. -
ÁrPi2
senior tag
válasz Freddycom #9458 üzenetére
Igen, maradsz úgy a binance platformon. Sőt eur plusz néhány más fiat is ami (ha) a cash balance-odon van, az(ok) is a binance-os spot wallet egyenlegeden vannak.. És ezek is (meg a busd,usdt,usdc stablecoin-ok is) pl. "Savings/ flexible savings" alatt látra szóló kamatot is kaphatsz értük...(amig le vagy szállva a holdra marsra vagy a föld magjába tartó raketákról)
-
celf
őstag
Binance-en ha egy adott trading pair-nél van 4 betű, számokkal: O, H, L, C. Ezek micsodák? Vagy guglizzam ki[link]
Trading view-ban a Display open order-re ha nem mutatja az ordert, az miért lehet?[ Szerkesztve ]
-
Merlini
tag
Kezdő vagyok, nincs még crypto tőzsdés regisztrációm.
Coinbase 10 dolcsis meghívóért cserébe, x*55 eurós Vivid-et adok.
Csere és bővebb infó privátban.[ Szerkesztve ]
-
feketedini
tag
Elméleti kérdés: Crypto.com DeFi walletnél ha be van kapcsolva a Google féle 2lépcsős azonosítás, egy esetleges telefon elromlás után másik telefonra a 12 szavas visszaállítással tudom visszaállítani a számlát, ezt eddig értem. De ha be van kapcsolva a 2lépcsős azonosítás és esetleg ahhoz nem férnék hozzá akkor vissza tudom szerezni a számlát?
-
cof
veterán
válasz feketedini #9467 üzenetére
Amikor bekapcsoltad a 2FA-t be kellett scannelni egy QR kódot a G2FA-n vagy egy hosszú betű-számsort kellett beírnod, na azzal bármelyik telefonra átviheted. Ha akkor nem mentetted le akkor kapcsold ki, és csináld újra, és kapsz új kulcsot.
Vagy ha már lehet a G2FA-ról exportálni az is jó.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
bobalazs
nagyúr
Személy szerint pár éve Authy-t használok google azonosító helyett. Pcn is két telefonon egyaránt ugyanaz az authy fiók van, kényelmi szempontból is nagyon jó. Ha netán a teló bedöglene akkor is ott van a pc-n az authy.
[ Szerkesztve ]
-
maajsz
senior tag
Coinbase verifikációban jártas valaki? Már hetek óta nem tudok addolni payment opciót, pedig az account limitsnél level 1 és 2-re azt írja, hogy verified. Személyit ill jogsit fényképeztem be amiket el is fogadott, viszont azt gyanítom hogy hiányozhat a lakcím de lakcímkártyát nem fogad el, mert az fényképes. Már kétszer is írtam a supportnak, azt írták jó jó nem soká és ez ügyben már ne zaklassam őket..
-
celf
őstag
a 12 szavas visszaállítás a crypto.com accounthoz van?
maajsz, lakcimet nekem sem fogadtak el (Kraken), de vizmivek elektromos szamlat (pdf) kb instant jovahagytak. mas kerdes h. az egy csaladban lehet pont nem az adott ember neven van.
[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
Blockfolio csak nekem csinalja azt, hogy 3 es 6 honapos tavlatban egy adott coin arfolyamanal januart mutat es onnam vissza 3 illetve 6 honapot? Ez vmi bug vagy en rontok el valamit?
-
celf
őstag
nem tudtok valami olyan chat formatumu dolgot, ahol anelkul lehet feltenni kerdeseket, h. tele spammelnem az adott helyet?
nem akarnek itt floodolni.
akar lehet angol nyelvu is.
reddit kicsit lassu lenne pl.[ Szerkesztve ]
-
siryeti
tag
Nagyon szépen köszönöm az ajánlásokat, megkezdtem a "nagy"bevásárlást! 🤣
-
aradebil2
senior tag
Remélem mindenki bekötötte magát, indulunk lefelé megint
-
BeLucZ
addikt
válasz Zoli-bácsi #9484 üzenetére
De nincs kedvem várni Ez a baj
-
BeLucZ
addikt
válasz Zoli-bácsi #9488 üzenetére
Dehogy adom Ott pukkadjon meg csak na, bassza a csőröm hogy egész nap 40k stabil, előbb majdnem 42k volt, erre baszki fél perc alatt 39k WTF?!
-
BeLucZ
addikt
válasz Zoli-bácsi #9490 üzenetére
Lehet felőlem 3,6 k is, mar lexarom :) Egy vicc ez az egész cryptotőzsde, egy kibaxott szerencsejatek az egesz :) Akik tehetnek erről a beszakadásról meg tehetnek egy szivességet.... Musk is remélem elégedett magával, hogy csomó kisembert tönkretett a bepofázásával, ugy hallottam gyalázták is rendesen a dühös cryptolooserek.
-
Zoli-bácsi
senior tag
Ugye még véletlenül sem az a baj, ha valaki minden utánajárás és tudás nélkül a második legnagyobb kriptóból vásárol a tetején, azután hogy az a bizonyos kriptó egy hét alatt épp csinált egy duplázást?
#Szarkriptó, #Szerencsejátékazegész, #Idesejövöktöbbet...
[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
Ez már vagy az ötödik buy the dip moment a héten Nekem már az elsőnél sem volt pénzem. Véletlen fejjel lefelé szereltem fel a monitort és mindent a csúcson vettem. Tuti jól csináltam amúgy mert yoloba toltam, ment felfele minden...ki gondolta volna, hogy pont ott áll meg?!
De már tapasztalt rutinos róka vagyok, 3 hónapja tolom, úgyhogy már megvárom amíg minden 0 lesz és ott jól bevásárolok
Amúgy sztem full peches vagyok, bármit veszek, az a minimum h megáll a rally, de általában zuhanni kezd.
Nem lehet shortolni a saját buy-jaimat? Megnézném ezzel az univerzális ellentéttel mit tenne a világegyetem Egyenes vonal lenne az árfolyam[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
nort_on
senior tag
Mert nem farmoltok. A farm most is hoz, napi 1 és 3%-os ROI-val.
Kit érdekel az árfolyam? Felesleges nézegetni.
[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
válasz nort_on #9496 üzenetére
Gondoltam már rá, de bonyolultnak tűnt. Meg hát gondoltam meggazdagszom a fotelben ülve, árfolyamemelkedésből, fene se akar újra kapát-kaszát a kezébe venni... Talán majd egyszer...
-
Árpi001
senior tag
Hagyjátok már ezt a csúcson vettem hozzáállást. Én igy néztem sokáig, de hibás ez így.
Aki 2017 ben, húszezer dolláron vette a btc-t, és évekig medvében volt, az mostanra akár 3x ot is, de masszív pluszban van még most is.
Simán benne van most is, annak is aki 60 ezren szállt beA Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Lmh
őstag
válasz Árpi001 #9498 üzenetére
Persze, hogy benne van, attól még 60k-n vettem, ez jelenleg kb csúcs, ez tény. (najó 63-on volt a csúcson). Lehet olyat csinálni, hogy csúcson veszel Amúgy nem izgat, csak hülyültünk kicsit, talán szabad :-)
Egyébként személyesen az a véleményem, hogy a kryptonak van jövője, de a bitcoin tetőzőtt.
Keress vissza, korábban is írtam, hogy nem fog már 65k fölé menni. Ezt tartom, emelem[ Szerkesztve ]
-
Wolf Rambo
kezdő
Üdv Mindenkinek!
Érdeklődni szeretnék, hogy aki figyeli a Shiba Inu-val kapcsolatos híreket, elemzéseket, az hol teszi mindezt?
Minőségi és hiteles forrásra gondolnék.Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest