Új hozzászólás Aktív témák

  • butch3r

    senior tag

    válasz South Velen #4813 üzenetére

    értéke szvsz valóban sok spekulánstól is jön -jelengleg- és inkább a jövőbeni vélt / várt tulajdonságai adják. Mivel software ezért fejleszthető és az emberek várnak tőle bizonyos funkciókat. Legyen ez értékőrzési és/vagy értéknövelő illetve digitális pénz.
    Most vennék e vele 1 sört? nem, de amint működik és elérhető az LN már igen.

    Számomra melyik? Mind a 3. Nem rég voltam távol keleten, nagyon örültem volna ha nem kellett volna váltanom 3 különböző pénzt és azokkal zsonglőrködni. Erre ált az a reakció, hogy ha még bankártyás fizetés sem elérhető akkor ez, hogy lenne. Azon túl, hogy számomra is meglepő volt, hány helyen lehetett bakkártyával fizetni ami ennél is meglepőbb az a smartphone-ok és mobil internet lefedettség volt. Mindenkinek, a legutolsó tuktukosnak aki a kis tuktukjában aludt is volt okostelefonja. Ennél nem is kell több, hogy el tudj fogadni btc-t.

    A nemesfémek ipari használata előtt sok sok évszázadig csak úrihobort miatt volt értékes (csillog, kevés van belőle), ezt én sem de te sem tudod, hog yévek múlva lesz e olyan "kézzel" foghatóbb tulajdonsága, ami egy kívülálló számára is értékkel ruházza fel.

    Az, hogy nem kézzel fogható a mai információs társadalomban szerintem teljesen irreleváns, egy adatbázis sem kézzel fogható mégis ér(het) sok tízezer dollárt is akár.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák