- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNORh
addikt
válasz Genius007 #4650 üzenetére
Illúzsönnel nyomtuk a kartelen, utána beszéltük hogy tesemvagymég, gyurise, LMH offline és beszéltük hogy itt nemlesz semmi, és negyed 11-kor téptem
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Genius007
őstag
-
Djuree
félisten
válasz illusiON #4655 üzenetére
bakker az interjú 2. fordulóján olyan csajjal voltam (ill. nem is csajjal, nővel, kicsit idősebb volt de húha ) hogy mind a 11 ujjam megnyaltam utána na nem olyan interjú volt amire gondoltok, persze így azt is bevállaltam volna
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Lmh
őstag
Uff! A PH! Team használatába bocsájtom az alábbi szervert: 87.229.24.240:27018
két pw fog váltakozni a szerón: pht illetve tph!!!
Rakjátok el szépen favouritesbe! glhfSteam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Szuperboci
senior tag
Eladó egy Counter-Strike:Source account.Priviben lehet érdeklődni.
Üdv
[ Szerkesztve ]
Music!!!
-
Lmh
őstag
Kinek kellett source account??? ITT A NAGY LEHETŐSÉG!!!
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Djuree
félisten
lol ma sem tudok lenni
itt a csaj és filmet kell nézni
habár éjféltől tudok lenni lehet...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Lmh
őstag
itt vagyunk Djuree!! én kajáltam épp amikor irtál! genius is itt van
4en vagyunk illu, genius, djuree, lmhSteam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
satomee
senior tag
Istenem, hogy ti hogy tele vagytok problémával!
Csaj,szeró,anya,stb...
Azért HAJRÁ PH TEAM![ Szerkesztve ]
...villámcsapás keltette indukciós hatás...
-
Lmh
őstag
válasz satomee #4671 üzenetére
a csaj nem probléma, a csaj jó dolog, ajánlom figyelmedbe!!
a server sem probléma, mert van és ha van az is jó dolog
az anya hirtelen nemtom, h jön ide...Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
illusiON
őstag
izzé haver is jönne sourceozni, ha még megvna valakinek esetleg a spanja aki 1.6ot source-ra cserélne azzal felvenném a kapcsolatott
( : no woman no cry : )
-
sNORh
addikt
elaludtam...
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
-
prolika
csendes tag
sziasztok.
bocsi hogy ide írok de remélem tudtok segíteni. vettem egy cs anthologyt. azonban mikor aktiválni akarom azt az üzit kapom hogy duplikállt a kód. arra már rájöttem hogy lenyúlták a kódom, de mit lehet enni az lenne a kérdésem?? így jártam vagy azért van egy kis remény hogy visszaszerezzem? ha a valvenek akarok írni az akár 2 hónap is lehet míg visszakapom, feltéve ha úgy gondolják hogy visszaadják. lényeg az hogy valami magyar vonatkozása nincs a valvenek akik tudnának segíteni? akiknek írom és kibannolják azt a fasztarisznyát aki lenyulta....... vagy ha bármi megoldás van érdekelne írjatok pls!!!
Előre is kösz!
-
sNORh
addikt
válasz prolika #4679 üzenetére
Vissza is küldheted az eredeti dobozt, az eredeti kódal, és resetelik
Amcsiba a Valvenak. vmi 600ft volt haveromnak a légiposta, ingyen visszaküldik, és asszem 2 hét alatt megjárta az egészet.
szal lesz egy origi kódod.
nekemis otthon az eredeti Anthology-m ellopva, csak lustavoltam feladni, de énis ezt az utat választom.[ Szerkesztve ]
-
Genius007
őstag
válasz prolika #4679 üzenetére
" ha a valvenek akarok írni az akár 2 hónap is lehet míg visszakapom, feltéve ha úgy gondolják hogy visszaadják "
Hékás, ácsi, áljunk meg egy szóra!
Én ezt megcáfolnám, mert nekem egyszer előfordult, hogy Letiltották az accountomat!
Írtam a Valve Help Support részére, és röpke 2nap alatt vissza kaptam az accountomat!
Szóval ne beszéljünk itt hónapokról kérem!
És ez még pénzbe sem került nekem!Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
Djuree
félisten
na jó reggelt mindenkinek hát igen a tegnapi nap baromi fárasztó volt
na ma leszek ha lesztek ti is. illusion nem lesz mert megy lan partyra de majd megoldjuk valahogy....
-
Genius007
őstag
Én este azon gondolkodtam, hogy akkor ki legyen az a stabil 5+1 ember, aki mindig itt van, Warozik, gyakorol, stb ...
IllusiON, sNORh, Djuree, Lmh, Genius007 + ?
Mert úgy kellene, hogy a taktikon és a Waron 5ermber van.
Nem úgy hogy most XY nincs, akkor jön helyette másik XY ember ... értitek!Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
illusiON
őstag
válasz Genius007 #4681 üzenetére
való igaz, képpel mindennel küldtem egy mailt hogy ellopták az accountom - mindezt hajnali 5kor - és még aztnap délután 5kor már ott mosolygott az új pw steam support jóó nembántani
MoonDoom esetleg ha látod azt a srácot fenn neten megkérded h érdekli-e még 1.6 a source-áért? jönne 1 lelkes haver lőnielőzőre: csontvázzal miujság? még nem is láttam fenn, azazhogy 1szer elméletileg
[ Szerkesztve ]
-
sNORh
addikt
válasz Genius007 #4683 üzenetére
jajah csontvázzal mitbeszéltetek?
amugy ő mindíg fennvan estelátom felkeltek a hétalvók...
[ Szerkesztve ]
-
prolika
csendes tag
okés köszi
leírnátok röviden akkor hogy 2 nap alatt hogytudnam visszaszerezni?? bár most megyek melózni 3 nap 12 órában de maj utána megpróbálom. -
illusiON
őstag
válasz prolika #4686 üzenetére
na tehát van egy antolodzsid és használt a key? van 1 topic ahol [link] ebben a hsz-ben egy ugyanilyen esetet oldanak meg gyönyörüszépen részletesen leirva, kb ennyi a dolgod ha valahol kérdés merül fel írj nemrég én is steam supporttal spanoltam kicsit accountügyben
snorh: milyen hétalvó, én fél1kor már fenn voltam csak rendezgetni kell lanpartyval a kapcsolatokat ki mikor mert itt hétágra szakad az eső
mindfreak: ja csodacsapat, vigyázz Kodi[ Szerkesztve ]
-
sNORh
addikt
válasz illusiON #4691 üzenetére
ááh akkor lesszott net
2játékor elbír tuti
nekem xaros 1megás netem van te tesommal lazán elférünk rajta, sőt min 6-30 max pingem vanAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
sNORh
addikt
vissza mennnyéééé..
-
Xelo
addikt
válasz Genius007 #4695 üzenetére
én abban nem lennék biztos. szar modem/routertől is simán kifagyhat a net... én is így jártam a "csúcsminőségű" netgearemmel, ma kis is hajítottam. már itt van az új d-link dgl-4300 kicsit drágább, de megérte. egyébként pénteken jön meg az új vinyóm, akkor új winfost felhúzom, ha elkészülök én is tudok csatlakozni
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Ejj asszem van csajom
On: Mióta CSS-ztek? Van egy ilyen klán, hogy PH? Vagy mi is ez? Ugye eredetin toljátok?
-
Lmh
őstag
válasz Vasinger! #4699 üzenetére
Sok a kérdés őő elfelejtem mire bejövök hozzászólást írni xD igen a PH! az egy klán amit most kezdünk ( ProHardver! Team xD... ) kapizsgálod már??? eredeti mindenki
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest