- [Re:] OnePlus 7 Pro - hétpróba
- [Re:] Xiaomi Mi 8 Lite - cukormentes étrend
- Mobil flották
- [Re:] OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- [Re:] Huawei P30 - kell ennél több?
- [Re:] Redmi Note 8T - T-modell
- [Re:] Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- [Re:] Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Huami Amazfit Bip okosóra
-
- Utoljára frissítve: 2016-02-17 19:36:15
Mobilarena
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Hozzászólok Aktív témák
-
bepken
addikt
inkább csak egy kis "balance" történt (mellesleg ez folyamatos) - én tényleg nem láttam értelmét annak, hogy a hőst kicsalogatták a helyéről és leölték....és ehhez hasonló "stratégiák"
na de ezzel lehet, hogy egyedül maradtam...
╔═══ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ══╗ ╚═════════════════════ Xiaomi Mi A1 ════════════════════╝
-
bepken
addikt
szintén azért van ez így, hogy ne lehessen kicsalni őket olyan könnyen. elvileg arról van szó, hogy ha pl. 3 barbárt ledobnak a klánház környékére, akkor nem fog neked kiözönleni az összes egységed (pl. 25 db íjász vagy 6 mágus, stb...), hanem csak annyi(?), amennyi ezeknek az egységeknek a leöléséhez szükséges.
aztán ezzel persze nem minden szituációból jössz ki győztesen, de szerintem a legtöbbször hasznosrégen egyébként úgy volt, hogy ha akár egyetlen barbárt is leraktál, a klánházban lévő összes egység kiözönlött arra a pontra, ahová azt lerakták....függetlenül attól, hogy az az egy árva barbár élt e még... szerintem ennél minden megoldás jobb
╔═══ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ══╗ ╚═════════════════════ Xiaomi Mi A1 ════════════════════╝
-
iwu
addikt
akkor én is leírom még egyszer
: olyan helyre kell rakni, ahonnan nem lehet kicsalni...
Nem az a baj, hogy nem lehet kicsalni, hanem az, hogy a helyben álló hősök mellett sétálnak el az egységek leming módjára, és csesznek rá, hogy lövik őket...ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
Siguthra
csendes tag
Nem és cloudba megtaláloda mentéseidet,amikor belépsz a játékba akkor megkérdezi hogy szeretnél-e új mentést csinálni
-
järgenGuRu
csendes tag
Akkor megmarad amit csináltam!
-
Sanyi.mTs
őstag
G+ -ba kell bejelentkezni.
-
Sanyi.mTs
őstag
Egyel feletted írtam.
-
sztanozs
addikt
Csak az lessz ott, ami oda ment. Aminek csak lokális mentése vannak, azt csak "rendes" mentésből tudod visszaállítani. Néhány programot/játékot még úgy sem.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
Siguthra
csendes tag
Nem tudom hogy iOS-ről vagy androidról akarsz belépni,én az iOS-est tudom csak mivel androiddal nem nagyon foglalkoztam vele
-
nelsonmanian
aktív tag
hosszútávon nem lehet ilyet, autoclickerrel lehet egy darabig húzni, de szól a game hogy kifáradtak a harcosok hagyd őket
-
bepken
addikt
szerencsére továbbra sincs mód ilyesfajta ügyeskedésre
-
lezuvius
őstag
Nekem connected~csatlakozva van írva s zöld gomb
Ez egy összetett dolog ha jól tudom,ha 1millio van pl akkor abból olyan 200-250e enged elvenni ,de ez függ attól is,hogy mennyire vagy fejlett a Th-d hoz képest,legalábbis eddig igy tűnt fel nekem[ Szerkesztve ]
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
kátú
őstag
a rablás független a th szint től! ami bent van a tárolódban annak a negyed részét tudják elvinni és amit a bányád termel és te nem veszed fel azt meg mindet eltudják vinni
Ha tudsz egyszerre használni két platformot és megtalálod a helyét mind a kettőnek, akkor ügyes vagy. De ha ezt tudod hárommal és mind a háromnak megtalálod a megfelelő helyet és időt. Akkor vagy igazán hatékony!
-
iwu
addikt
rosszul tudod...függ:
Parancsolj
de már volt itt isajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
Laci.M
senior tag
Szia!
Javaslom tegyél egy próbát nálunk, HUNgary a nevünk. Most már eléggé erős a klán, a minimum szint lvl55. (Siess, felemeljük 60ra napokon belül) Heti egy war, nincsenek gyerekek.
MadMike kolléga is itt kötött ki erről a fórumról. Én vagyok az egyik co.
Aláírás
-
Chris78
aktív tag
Nos indok anyi volt, hogy idézem "war szabályt sértettél vissza se gyere!" War-on 5-6 csillagot mindig hoztam naponta legalább 6x ránézek katonát mindig adtam mindenkinek. Talán az lehetett a baj ,hogy war-nal nálam gyengébbet kalapáltam el? de épp nem volt más.
stivi1g: köszi a megkeresést....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
kovimester
aktív tag
Szia!
Azt ted hozzá kérlek hogy mindig a legalsot (leggyengébet) és a fölöte lévöt (2. l.gy.) támadtad ezáltal a kicsik nem adtál esély (50vs50 warban). Mivel TH7 van ott már van Dragon, Wizard azaz erős katonak nem azt kéne csak hogy aki olvasa mindenki tisztán lános!!Siguthra:
Neked is leírtam már egyszer de látom lassu a felfogasod aki a leadert és klantagokat ocsárolja fikáza a faluját az nem is fog maradni!Nyugotan belehet jönni az értelmes emberek ugy is maradnak és megérenek mindent aki nem megy!
Üdv -
capulet75
addikt
5-6 csillagot nem nehéz úgy hozni hogy hússzal alátámadsz. Csak hogy épp ezzel veszed el a lehetőséget a gyengébbektől hogy ők is csillagot és warlootot szerezzenek. Nem kell önzőnek lenni meg a könnyebbik utat választani és akkor nincs probléma.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
stivi1g
tag
Néz be hozzánk, ha gondolod Magyar top újak vagyunk. 10v 10 es warok mennek most de persze megyünk feljebb is. csak sok az inaktív ember belép és n war alatt egyet sem támad....
A korosztály 25+ én pl 41 vagyok
nem gyerekeskedünk.üdv stivi
Hozzászólok Aktív témák
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.