- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
muveszur
addikt
Sziasztok! Jelenleg Chello Silverem(5/1) van.... látom, hogy most vitték le az árakat. Jelenleg 7k-t fizetünk érte, mert lejárt a hűségünk.
Szeretnék váltani most Chello Silverre(10/2). Mennyi is lesz ez nekünk? Mert ha 7k akkor kihagyhatatlan.
További kérdésem pedig az, hogy kell e vmi fizikai szerelés az elöttünk levő villanyoszlopon? pl cstalakozo csere stb? -
tomp
félisten
válasz muveszur #9303 üzenetére
Silvered van ami 5/1? Nem Mediumod van ami 5/0,7?
Ha most váltasz silverre 7000Ft-ba kerül. Bár lehet, hogy sikerül 6000Ft-ra levinned. Próbáld meg!
Internet csomag váltásnál semmi fizikai szerelés nem kell. Megrendelés után vagy megszakad a net, és a modem újra fellép, vagy te magat indítod újra. Ennyi. Onnantól kezdve már a megrendelt sebességed van. -
Apollyon
Korrektor
Valószínűleg mostanában jár le a szerződése vagy ilyesmi. Ha én tavaly nem váltok goldra, most még chello extreme(10/1)-em lenne.
Amúgy aszondják hogy miután váltottál és szóltak, akkor ki kell húzni (áramtalanítani) és fél perc múlva visszacsatlakoztatni és utána mehet a móka.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Dexar007
veterán
Heeeeh..upc levitte az árait...6000Ft a 10/2-es net mit 1hete rendeltük meg és 7800-at fizetünk asszem.. EZ MI?! Ilyenkor lehet váltani 20/3-ra?Elméletileg hűség nélküli a mostani.
Give me your cum,bull!
-
Apollyon
Korrektor
válasz Dexar007 #9307 üzenetére
Ezt hívjuk úgy hogy bunkóság.
Persze hogy válthatsz goldra, ha többet akarsz fizetni az nekik jó.De amúgy megkérdezném hogy ha most olcsóbb az a csomag amiben benne vagy, akkor Te most továbbra is drágábban fogod kapni?
Jobb helyeken az szokott lenni, ha megrendelsz valamit és időközben olcsóbb lesz akkor olcsóbban kapod.
Ha meg nem válthatsz akkor csak azt tudom mondani hogy gusztustalan, és fogyasztóvédelemmel fenyegetnék.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Dexar007
veterán
válasz Apollyon #9308 üzenetére
Hát ez az...meg szerencsétlenség a részünkről...
A mostaniért 10/2 silver 7800-at fizetünk asszem vagy 7500 lényegtelen..még nem jött számla csak annyit tudok hogy múlt héten kedden vagy hétfőn váltottunk 1mbt-esről...szóval az a csomag amiben most vagyunk az a upc-nél jelenleg 6000Ft...a Gold pedig ami 20/3 szal a letöltés 2x gyorsabb mint a mostani az 8000Ft ...vagyis 200Ft különbség van a két net között ..szóval mindenképpen váltani kéne ...."* Új/meglévő upc internet előfizetőknek az akcióban érintett szolgáltatással nem rendelkező, vagy magasabb szolgáltatási csomagra módosító előfizetők részére. Két új UPC kábeles termék (internet és telefon vagy kábeltv) egyszerre történő megrendelése vagy meglévő upc kábeltv/upc telefon szolgáltatás esetén.
Csak chello gold csomagra történő megrendelés/módosítás esetén a havidíj 9000 Ft."Ezt a mondatot nem vágom ... nekünk van upc telónk meg upc kábeltévénk szal az ár 8000Ft?
Give me your cum,bull!
-
Apollyon
Korrektor
válasz Dexar007 #9309 üzenetére
Nem, ez az új előfizetőkre vonatkozik. Ha már előfizető vagy a UPC-nél, semmi jóra nem számíthatsz, kedvezményre se, se semmire.
Vagyis itt a drágább árat kell nézned, tehát a 9000Ft-ot.
Én júniusig ugyanezért 9500Ft-ot fizetek mert hűségem van, tehát önkéntes gyökér vagyok.
Júliustól felvilágosult.MOD: Bocs hogy ennyire elfogult vagyok, csak unalmas már hogy tele van elégedetlen userrel a topic. Nem az előfizetőkre értem, tehát rád sem csak magával a ténnyel van bajom, hogy aki csatlakozik a upc-hez azt lehúzzák.
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
válasz Apollyon #9310 üzenetére
Hmm hát mikor 1mbt-ről váltottunk 10-re akkor úgy "kezeltek minket" mint új ügyfél..mert már van előfizetésünk a upc-nél vagyis " meglévő upc internet előfizetőknek az akcióban érintett szolgáltatással nem rendelkező, vagy magasabb szolgáltatási csomagra módosító előfizetők részére.
Holnap megkérdem akkor..Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
Még azon is gondolkoztam hogy mi lenne ha felmondanánk a mostanit (ha esetleg nem lehetne csak úgy csomagot váltani)...aztán 2hét szünet mivel a mostani netünk hűség nélküli...és majd utána megint beköttetjük csak akkor már a 20megásat..?
Give me your cum,bull!
-
Apollyon
Korrektor
válasz Dexar007 #9312 üzenetére
Olyat nem lehet. Ha lemondtad akkor asszem 3 hónapig vagy meddig nem fizethetsz elő újra. De semmi akadálya hogy akár most is goldra válts.
Nem kérdezed meg előbb hogy kaphatod-e olcsóbban azt ami már most is van?#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
jerry311
nagyúr
válasz Dexar007 #9307 üzenetére
Szerintem 1221, majd ők megmondják, hogy pontosan mi van.
Ha a csomag ára csökkent, akkor mindenkinél olcsóbb lesz. Ha új akció, akkor csak azoknál, akik ezután váltanak.
Így volt ez régen is, volt egy 3 hónapos kampány, amiben X kedvezmény volt, köv. 3 hónapban meg Y. Ott is mindig volt. aki azon anyázott, hogy az új (vagy éppen a régebbi) kedvezmény sokkal jobb... -
Jadro
veterán
Na tegnap kellemesen csalódtam az UPC-ben. Lejárt az egy éves hűség a 10/1-es netre meg volt hozzá silver TV csomag is. 8000 havidíjjal adták de most lejárt és megemelték 8900-re. Na hát ez így sok, lássuk mit lehetne tenni. Telefon ügyfélszolgálatra. Néni azt mondja hűség nélkül 7000 és 10/2-es lesz a net. Oké mondom köszönöm, ezt szerettem volna hallani. Este meg is mértem, szépen hozza a 10/2-t. Köszi! Mellesleg 8000-ért 20/3-ast lehetett volna kérni így a tv+net kombóban. Tudom tudom, csak egy ezres, de elég volt eddig is a 10/1 úgyhogy inkább spórolok évi 12 ezrest.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Loituma69
őstag
3 nap múlva kötik be a 20Mb/3Mb chello-t. Remélem nem lesz vele gondom. Jelenleg adsl 8Mb/480K netem van. Folyamatosan ftp töltöttem le 6MB/ seccel és sosem volt gond se a sebeséggel se a havi 300-400gb letőltéssel. UPC- től félek kicsit, ha lekorlátozzák a sok letőltés miatt a netem akkor már szakítunk is egymással. Jelenleg nem kell se 1 se 2 évet aláírni, így bármikor bonthatom a szerződést! Mit érdemes tudni erről a kábeles netről mire kell figyelni stb....! Help please!
-
Loituma69
őstag
válasz Dexar007 #9309 üzenetére
Ezek a hűség és újbelépős dolgok nem csak a UPC nél vannak így. 4 évig egy adsl szolgálttatónál voltam, ebből 3 év szerződés volt addig 7800ft fizettem a 8Mb/480k netért,1 éve lajárt a szerződés és nem hosszabítottam meg, de maradtam a cégnél. 1 Év alatt 3x emeltek árat, úgy hogy most 10.200ft fizettem a 7800ft helyett ugyan azért a szolgáltatásért. Ez van ez magyarország, ha hűséges vagy egy céghez és évekig náluk vagy akkor semmi kedvezmény nem jár a hűségért, de az új belépőket agyon akciózzák!
A digi kábelt várom nagyon, már mind 2 szomszédos utcában ott vannak, csak nálunk nem, még.. 3500Fthó 25Mb/10Mb üvegszálon, ez kell, de még várni kell pár hónapot -
RZozo
aktív tag
Nekem eddig dolgozónet "kedvezménnyel" volt chello silver csomagom. Amire fizettem 6500-at havonta. Most ahogy nézem, a hirdetett új ár már olcsóbb mint a kedvezményes netem. Dolgozónetet is érdekesen számolják. Elvileg ÁSZF szerint járna legalább 30 % kedvezmény a mindenkori listaárból. Na, ez a listaár az ÁSZF szerint silver csomagnál 10.000 Ft. Érdekes...kapja még valaki ennyiért a silver netet?
Ja és hogy úgy tehetem 500 Ft-al olcsóbbá a netem náluk, ha lemondom a szolgáltatást, szüneteltetem 3 hónapig, majd mint kedves (naív) új belépő megkötöm náluk 6000 Ft-ért ugyanazt a netet. Ez már a bunkóság csúcsa. -
student
őstag
nekem meg 5000péz a 2/1-es még oktoberig, most 3700-ér adják.
ha lejár akkor elvileg engem is átraknak a hűség nélküli 3700-ra nem?
chello startnak elég baráti ára lett 2rongy.
[ Szerkesztve ]
-
joe2005
senior tag
Az új belépők akcióját "fizetik" meg a régi váltani nem akaró előfizetők, mert ugyebár 3 hónap net nélkül macerás.
Majd, ha alakul egy olyan csoport ami kezébe veszi ezt a lehetőséget, feltérképezi a régi előfizetőket és 3 hónapra ad alternatívát és biztosítja a hűségmentességet, 3 hónap letelte után újból vissza lehet menni a régi szolgáltatóhoz olcsóbban.
Szolgáltatók hajrá!"Have you tried turning it off and on again?"
-
Jadro
veterán
válasz student #9319 üzenetére
Ameddig a hűség tart addig annyi. Max fölfelé válthatsz és akkor kilépsz a hűségből. Ugyanezt a hűség lejárta után listaáron kapod ami magasabb. Szerintem kérni kell hogy 3700-ért adják. Bár a Te esetedben nem módosul a csomag sebessége de a neve már más mint a réginek. Lehet hogy emiatt kell kérni. Ha nem kéred akkor a régit adják tovább a régi listaáron. Szerintem.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Salex1
őstag
Nem tud valaki valami jó megoldást a torrent sebesség növelésére? Hiába van 10-es net, korlátozzák a mocskok! valamennyire sikerült fentebb gyorsítani, de nem megy 100-150KB felé. Valakinek esetleg valami ötlet?
-
RZozo
aktív tag
A torrent sebesség növelésének egyik módja lehet a szolgáltatóváltás. Én alig várom a Diginetet. De sajnos még sokáig kell itt várnom.
Most utorrent helyett, Halite progival próbálkozom több kevesebb sikerrel. utorrent valahogy egyáltalán nem akart jól működni.[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
Nos sikerült, reggel még 10/2 volt mostmár 20/3.
Szóval felhívtam a 1221-et , és azt mondták hogy ha mi felfelé szeretnénk váltani akkor azok az akciók ránk is vonatkoznak , és nem csak az új előfizetőkre.
Vagyis múlt héten asszem hétfőn 1mbt-ről 10/2-re váltottunk ami chello silver, 7500Ft-ba került akkor..két napja talán, már viszont új díjszabása van a chellonak vagyis a mostani chello silver 6000Ft , a gold ami 20/3 pedig 8000Ft.Vagyis azzal az indokkal nem hívhatjuk fel az ügyfélszolgálatot hogy ,, hát mi 1hete váltottunk és nem 7500Ft-ot szeretnénk fizetni hanem 6000-et , mivel most annyi" ..viszont ha hajlandóak vagyunk 500Ft-al többet fizetni 2x gyorsabb netért 10/2 <20/3 akkor arra viszont lehet váltani és ugyan úgy "új előfizetőnek kezelnek" vagyis nem 9000-et kérnek el tőled hanem csak 8000-et.Jah igen és akinek most chello alap van mint pl havernak 1/512 asszem és 3500-öt fizetnek hiába hogy még a hűségszerződésük nem járt le, nyugodtan válthatnak 2/1mbt-re ami a mostani alap ami 3700Ft-ba kerül.
Give me your cum,bull!
-
Loituma69
őstag
válasz Dexar007 #9330 üzenetére
20Mb/3Mb Új előfüzető vagyok és 9500ft/hónap vagyis leszek csütörtöktől. Nem értem miért xarakodna ha valaki torrenten tőlt le, vazz a 20Mb nek pont ott lenne értelme mert a weben olvasgatáshoz nem kell 20Mb. Asszem nem sokáig leszek UPC. Jah és szerintem nem 1000ft kellene adnia ups nek, hogy maradjanak hanem engedni kellen használni a teljes sávszélt amiért befizettem ennyi és észhez kellene térniük mert igen gyorsan jön a digi kábal mindenhol 3500ft és akkor elmehet a UPC oda ahova gondolom. Most még időben megfoghatnák az előfüzetőket max sávszéllel korlátlan letőltéssel és árengedménnyel, ha nem teszik márpedig úgy látom nem teszik akkor mennek a lecsóba, mert 2012 az egész országban lesz Digi kábel!
-
jerry311
nagyúr
válasz Dexar007 #9330 üzenetére
És most 500 HUF-fal többet fizetsz. Arra a netre, amire nincs szükséged, különben már az első körben 20/3-at vettél volna.
Na, ilyen a jó marketing.Loituma69
Ide, több mint másfél éve jön a digi... Ennyit a nagyon gyorsról. 5 hónapja már a digi kábele is kész a házban, mégsem lehet megrendelni, még csak időpontot sem tudnak mondani, hogy kb. mikor. Nem eszik olyan forrón a kását.
Ráadásul a digi LAN net-et _csak_ társasházakba akar kiépíteni, de ott is csak 15-20 lakás felett. Minden más esetben digi DSL.[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
válasz jerry311 #9332 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz, mivel amikor megrendeltük a 10/2-t akkor még a 20/3-as 9000-9500körül volt asszem és annyit meg nem ér meg...
de mivel most 10/2 van, és nem mondhatjuk azt hogy hé aggyátok 6000-é..mert akkor persze maradtunk volna a 10/2-esben de mivel 500Ft a 2x gyorsabb net ezért miért ne..Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
válasz Loituma69 #9331 üzenetére
Azért egy mininova-tól nem kell elvárni a 2mb/sec-et szerintem. Ha valami komolyabb pl ncore vagy bithumen akkor sem biztos hogy maxal fog jönni , én pont most néztem egy nagyon keresett torrentet sok seed-er stb és a max sebesség 1.3mb/sec volt , de ingadozik nagyon.Mindjárt megnézem azt az ingyenes ftp-t amit adtak tegnap ha onnan maxal jön akkor nincs gáz.
Give me your cum,bull!
-
muveszur
addikt
Sziasztoook!
Na holnap hívom a UPC-t, és váltani fogok. Jelenlegi Chello Mediumról(7000ft)-ról Chello Silverre(7000ft). Meg majd megpróbálom 6k-ért kérni, jó lenne ha sikerülne! Akkor mégeccer kérdem(már kérdeztem, de akkor elírtam a csomagok nevét) hogy sikerül majd váltani? -
Dexar007
veterán
Majd akkor lesz gondban a digi mikor egész MO hozzájuk fog tartozni... 30mbt-es net helyett lesz vagy 2. Nem védeni akarom a upc-t csak ezzel is számolni kell.
Give me your cum,bull!
-
Kasza08
őstag
* Új/meglévő upc internet előfizetőknek az akcióban érintett szolgáltatással nem rendelkező, vagy magasabb szolgáltatási csomagra módosító előfizetők részére. Két új UPC kábeles termék (internet és telefon vagy kábeltv) egyszerre történő megrendelése vagy meglévő upc kábeltv/upc telefon szolgáltatás esetén.
Csak chello silver csomagra történő megrendelés/módosítás esetén a havidíj 7000 Ft.Egyébként akkor ha 6000-ért megrendeljük akkor kapunk hozzá kábel tv-t is, és ha nem kérjük a kábel tv-t akkor 7000? vagy rosszul értelmezem?
-
Superman
nagyúr
Kommentár nélkül: tegnap írtam az UPC ügyfélszolgálatának, hogy a WebTáros szolgáltatásba nem tudok belépni, nem fogadja el a felhasználói nevemet és jelszavamat, mit tudok tenni. (Jelzem, telefonon már érdeklődtem korábban, de semmit nem tettek és tudtak mondani...)
Ma reggel kaptam ezeket az emaileket:
"Köszönjük, hogy megrendelte UPC WebTáros szolgáltatásunkat!
Tájékoztatjuk, hogy kérésének megfelelõen 2009.02.03. idõponttól kezdõdõen biztosítjuk az Ön számára a UPC WebTáros 4 GB szolgáltatást és ezt számlázási rendszerünkbe is bejegyeztük.Felhívjuk figyelmét, hogy a WebTáros szolgáltatást a www.upc.hu oldalon a Saját UPC Profil felületen keresztül tudja igénybe venni. Amennyiben még nem rendelkezik Saját UPC Profil felhasználónévvel és jelszóval, kérjük, regisztráljon egyszerûen és gyorsan az interneten keresztül, ugyanitt (www.upc.hu/myupc Saját UPC Profil), követve a megadott lépéseket.
Amennyiben a UPC WebTáros szolgáltatással kapcsolatban kérdése, problémája lenne, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a 1221-es telefonszámon, vagy Online Chat felületen.
További kellemes internetezést kívánunk,
Üdvözlettel:
UPC Magyarország Kft."Jelzem már meg volt rendelve...
És a slusszpoén:
"Tájékoztatjuk, hogy kérésének megfelelõen 2009.02.03. idõponttól kezdõdõen megszüntettük a UPC Webtáros 4 GB szolgáltatását és a változást számlázási rendszerünkbe is bejegyeztük.
Amennyiben újra meg szeretné rendelni szolgáltatásunkat a www.upc.hu oldalunkon az online megrendelõ felületen keresztül gyorsan és egyszerûen megteheti.
További kellemes internetezést kívánunk,
Üdvözlettel:
UPC Magyarország Kft." -
hoby36
senior tag
Végre valami jó is a upc-től.Eddig 7500 volt a silver csomag.Most modosítottam 8000ft-ért goldra.3600-ért meg a silver kábeltévé csomagot.
A logikában semmi sem véletlen!
Aktív témák
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851