- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Series 7 - új idők széle
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
válasz Whysperer #32884 üzenetére
(#32883) nanus
És ezt hogy találom meg? Mert ha én rámegyek hogy
Previous AMD Display Drivers a support.amd.com oldalon, nekem csak a crimsonos 15.11 jön elő.Ja mer ja, external interference... elmennek a ...ba.
Írtam a napokba a plays.tv (raptr) fórumára, hogy ha Rivatuner statistics server / msi afterburner / fraps, fut a háttérbe, a plays.tv bezárja a játékot ahogy a játékba bekapcsol. Játékinditást követő kb. 5. mp. ben. Erre kaptam választ olyat hogy tudnak a problémáról. Kértem miért ne lehetne egy fps overlayt integrálni a plays.tv-be, erre azt a választ kaptam hogy raptrba már van, plays.tv-be talán volt róla szó, de nem biztos hogy lesz. Na bumm. A raptr meg mindent nem is vesz fel, csak amit érzékel. Plays.tv felvenne mindent, de nincs fps kijelzés.
Egy nvidiánál nincs ilyen probléma, havernál csak néztem milyen simán ment minden, a shadowplayyel, és fps mérő is volt.[ Szerkesztve ]
-
-
KAMELOT
titán
Ugyan olyan áron van a 970 mint a 390. Én 1 éve használok nv-t és egyetlen egy hibát sem dobott sosem. Főleg nem artifactokat, mint amiket láttam a 7970-ben 2 éven keresztül. GTA4 el sem indult a kártyával. Az a szomorú, hogy ezeket a hibákat nem javították a 3 év alatt.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
irhejja
tag
Azért az durva, hogy mennyire egyedi hibák lépnek fel itt egyeseknél.
Nekem a jelenlegi az 5. ATi/AMD kártyám, volt már ATI Radeon HD 4650, ATI Radeon HD 5670, AMD Radeon HD 7750, AMD Radeon R9 280X és most van az AMD Radeon R9 290X. A régi ATI Radeon HD 4650 videokártyát leszámítva mindegyik a mai napig használatban van a család különböző számítógépeiben és rendszeresen kapnak is driver frissítést (ez nálam amolyan hobby dolog). A számítógépek között van 32 és 64 bit-es Windows 7 és 64 bit-es Windows 8.1 is.
A kb. 7 év alatt konkrétan 2 hibával találkoztam, egyik még az ATI Radeon HD 5670 mellett jött elő, amikor valamiért driver frissítés után 100%-on pörgött a videokártya... ezt rögtön meg is oldotta a driver újratelepítése. Illetve a mostani AMD Radeon R9 290X az előző Crimson driverek mellett az Armored Warfare produkált 1-2 apró grafikai hibát, de a 16.1-es Crimson mindegyiket kijavította.
Nem tudom, hogy én vagyok-e a világ legszerencsésebb ATi/AMD videokártya birtokosa, vagy mi, de lehet jövő héttől elkezdek lottózni.
Minden esetre megosztanám, hogy én nálam, hogyan is zajlik egy driver frissítés:
1. Letöltöm az legújabb drivert, a legújabb DDU-t és amennyiben az adott gépen használom akkor a legújabb ASUS GPU Tweak-et.
2. ASUS GPU Tweak-et teljesen bezárom, IObit Uninstaller segítségével teljesen letörlöm (sokan nem szeretik az ilyen registry-be belematató programokat, konkrét cleaner programot én sem használok de az IObit Uninstaller nekem nagyon bevált), majd a számítógépet újraindítom.
3. Jelenlegi drivert alaphelyzetbe állítom majd elindítom a DDU-t és engedem, hogy újra indítsa a számítógépet csökkentett módban.
4. Safe Mode-ban DDU lepucolja a drivert majd újraindítja a számítógépet normál módban.
5. Normál módban új drivert feltelepítem, majd újraindítom a számítógépet.
6. Újraindítás után ASUS GPU Tweak-et feltelepítem, majd újraindítom a számítógépet.
7. ASUS GPU Tweak-et beállítom és le is tesztelem játékban (órajelek, hőmérséklet, stb.)Bár így soknak tűnhet SSD mellett az első 6 pont kb. 6 perc, a 7. pont kb. 10 perc. tehát durván negyed óra, ami nekem teljesen megéri, főleg ha azt nézzük, hogy az AMD kb. havonta 1 drivert ad ki. Szóval havi negyed óra és minden tökéletesen működik.
Mondjuk a képhez még hozzá tartozik, hogy eredeti Windows van a gépeken, eredeti szoftverekkel, eredeti játékokkal és az IObit Uninstaller-t és a DDU-t leszámítva nem használok semmilyen tisztító/optimalizáló/registry buheráló szoftvert. Illetve nem nézünk csúnya oldalakat, szóval nincsenek tele a gépek különböző vírusokkal és hasonlókkal. És, ismétlem a 4 számítógép egyikén sem tapasztaltunk hibákat, pedig naponta használjuk. Ja, és az AMD Radeon R9 280X és az AMD Radeon R9 290X még OC-t is kap és az AMD Radeon R9 280X full AMD konfigurációban van (AMD FX-8350).
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz irhejja #32905 üzenetére
Most leírom én is!
Kártyáim a PC-s pályafutásomban.
HD 4670 4770 4850 4870 5670 7770 7970 utána már GTX 980 680 980Ti
Az AMD kártyák mindegyike szépen ment semmi gond volt, kivéve a 7970 ahol a drivereket buherálni kellett, tehát a ph-s kollégák írták a drivereket, hogy rendesen menjenek, mert amúgy összexarta magát az egész gép.
Crimsonnál meg találkoztam öcsém gépén olyannal, hogy a Mhz-eket maxon tartja és a ventit is pörgeti idle állapotban cask nemtudom minek. 7770-es kártyájánál idleben 400/1250Mhz ment. Régi ati drivert visszatéve már megoldódott minden.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
zolee0307
őstag
válasz KAMELOT #32907 üzenetére
Én ezért tettem vissza a 15.11.1. bétát, mert crimson 16.1-ben overdrive bugos (maxon járatja folyamatosan a kártyát, ha állítasz benne), az előző driverben grafikai bugok voltak, azt megelőző sem volt jó. Elég gáz. Előtte egy 8800 GTX-et használtam 6 évig, de a 6 év alatt semmi problémám nem volt. Nekem ez az első amd vga-m, de ép azon gondolkodtam, hogy maradni kellett volna inkább nvidiánál.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
irhejja
tag
válasz KAMELOT #32907 üzenetére
Olyan problémám nekem is volt, hogy maximumon járt a videokártya és így a ventilátor is, bár nekem ATi Radeon HD 5670 mellett. Arra viszont tisztán emlékszem, hogy egyszerűen újra telepítettem a drivert és utána jól működött.
Amúgy olvasgatva a fórumokat többnyire az Overdrive funkció az ami problémás, ami nyilván nem elfogadható és tény, hogy ezt gyorsan orvosolni kéne... ugyanakkor nem értem miért ragaszkodnak ennyien a beépített Overdrive-hoz, amikor vannak sokkal jobb és nagyobb tudású programok a tuninghoz.
-
zolee0307
őstag
válasz KAMELOT #32909 üzenetére
Mondjuk a kártyával, vagyis a driverekkel nálam win 10 óta vannak gondok, a kártya teljesítményével egyébként nincs bajom, bár lassan fél éve nincs jó driverük. Meg ami bosszant, hogy a net tele van azzal, hogy milyen problémák vannak és így is elég lassan adják ki a drivereket.
irhejja azért gáz, hogy csak reinstallal tudod helyrehozni a problémát. Ehhez nem sok kedvem van. Az overdrive nekem pl. teljesen megfelelne a tuninghoz (nem vagyok komoly tuningos).
[ Szerkesztve ]
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
irhejja
tag
válasz zolee0307 #32911 üzenetére
Hát figyelj, feljebb írtam, hogy egy driver reinstall kb. pár perc. Lehet, hogy ez durva lesz, de aki ennyit nem tud rászánni a számítógépére lehet, hogy jobban jár a konzollal. Munkámból kifolyólag naponta találkozom olyan helyzetekkel ahol újra kell telepíteni egy drivert vagy akár magát a szoftvert, ez része az IT világának.
Amúgy még alap tuninghoz is lehet, hogy célszerűbb lenne használni egy "profi" szoftvert, már csak azért is, mert olyan dolgokat is be tudsz állítani mint egy manuális ventilátor profil (ez még tuning nélkül is nagyon hasznos tud lenni), tudod figyelni az órajeleket, hőmérsékletet, stb. ezek mind hasznos dolgok és nem kell hozzá nagy tudás.
Amúgy sokan nem számolnak azzal, hogy az "igazi" AMD Videokártya végül is a referencia modell, a különböző gyártók által gyártott gyári tuningos kártyákkal sokszor pont a gyári tuning, vagy a különböző "gyártói megoldások" miatt van probléma.
Van olyan haverom akinek a az OC-s videokártyája (R9 280X az is) nagyon fura dolgokat produkált és miután manuálisan vissza vettünk a tuningból minden probléma megoldódott. Mondtam neki, hogy próbálja garanciálisan kicseréltetni, de annyira meg volt elégedve úgy vele, hogy azóta is úgy használja. Rengeteg hasonló történetről lehet olvasni az interneten.
Ilyen esetben én azért nem feltétlenül az AMD-t hibáztatnám.
Persze nem hiába van ott az a hosszú "Ismert hibák" lista, van még mit javítani AMD oldalon is, de nem minden egyes hiba AMD driver hiba.
[ Szerkesztve ]
-
csabi0805
senior tag
Nekem is gondom volt a legújabbal visszaraktam az azelőttit azóta tökéletes minden.
Iyen a másik oldalon is van. -
Pokesz007
senior tag
Milyen modon tiltjatok le a Win10 pro x64 be,hogy ne frissítse a videokartya drivert?ati catalyst
️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
zolee0307
őstag
válasz Pokesz007 #32914 üzenetére
Az eszköz telepítés beállításnál tiltsd le, hogy a win automatikusan keressen, töltsön le drivert, illetve van a wushowhide nevű ms progi, ezzel el lehet rejteni a frissítéseket. Meg kell csoportházirendnél be lehet állítani, hogy a win csak értesítsen új frissítésről, ne töltse le.
-
zolee0307
őstag
válasz irhejja #32912 üzenetére
Nem gond egy driver, program installálása, de ha nem muszáj nem állandó reinstallal akarom tölteni az időmet, azért mert nem képesek egy programrészt jól megírni. Meg arra várni, hogy mikor jön ki egy olyan driver, ami jó. Használni szeretném a gépem, nem állandóan buherálni.
Maga a vga nekem tökéletes, csak a driver támogatás ami most már kezd bosszantani. 5 hónap alatt tudtak kijavítani egy bugot (eliteben), ami miatt nem tudtam rendesen játszani, erre a drivert nem tudom használni, mert egy általam használt másik része a drivernek nem jó. De előző driverben armored warfareben volt grafikai bug, az azt megelőzőek is problémásak voltak.
Nálam win 10-es driverekkel van a gond, nem a kártyával. Win 8.1 alatt nem volt gondom az amd driverekkel.
Szóval engem most idegesít ez a helyzet, és szerintem egy hónapig lehet várni, hogy az AMD kiadjon egy újabb drivert.
Nekem az overdrive tökéletes lenne, ott a tudom figyelni amit kell ott lenni reál temp. Ez így nekem elég, a ventit meg automatán hagyom, nincs gondom a hőmérséklettel.
Konzol meg nem kell, mert azzal a bizbaszokkal én nem tudom irányítani dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz irhejja #32905 üzenetére
ÉRtem amit írsz,de nekem is régóta van ATI-m és ez az első ilyen alkalom ami megejelnet. Eddig ati 3850 óta sosem volt ilyen bajom/hasonló
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Van némi problémám egy jó ideje a játékkal. Állandóan droppol az fps-em egyszer 40fps-em van aztán leesik 25-re, és még néha beis akad a kép, volt olyan is hogy beakadt a kép, és zúgó hangot adott ki a gép, és fekete képpel újra is indult.Namost, nemtudom hogy végtére is mitévő legyek, csak ennél a játéknál van ez, és a Battlefield 4-nél, semelyik másiknál nincs problémám.
Szervizbe már volt a gép, azt mondták semmi baja nincs, és valóban, minden más játék tökéletesen megy.
A BF3 És a BF4 is ment régebben [1 éve már lassan] jól, csak egy ideje elkezdtek sz@rakodni.
Jelenleg ez a VGA-m van: Ati Radeon HD 4770 512MB Windows 7-el Catalyst 13.9-es driver van fennt. Hangkártya: Realtek HD Audio.
Máshol azt olvastam hogy próbáljam meg másik driverrel, na de melyikkel?! Elképzelhető, hogy driver nem lenne jó neki? De akkor melyiket használjam? Régen, mikor még 40-50 fps-el is ment állandóan 64-es metrón!!!, akkor is 13.9-es driverem volt!
És igy nem tudok többé játszani, pedig ez volt a kedvenc játékom
Előre is köszönöm a tippeket, tényleg! -
vigyori78
őstag
válasz Norbi095HUN #32918 üzenetére
Külföldi fórumokon nagyon sok ilyen problémáról lehet olvasni, nekem például megfagy a kép játék közben.
Sok helyen az írják a Realtek HD Audio nem tetszik a játéknak. -
Norbi095HUN
aktív tag
-
senior tag
válasz Norbi095HUN #32920 üzenetére
Tiltsd le az eszközkezelőben, így viszont nem lesz hang, ha HDMIn vagy displayporton át hallgatnád.
Путин, иди нахуй!
-
törölt tag
Még egy kis fejlemény a 16.1 Crimson szoftverrel. Visszaraktam a 15.8 Catalyst drivert a gépre és most is hibátlanul teszi a dolgát. Viszont visszagondoltam Katt777 néhány driveres hibamegoldó és elháritó intézkedésére, aminek némelyike számomra csak hibadiagnosztikai felmérés szinten volt érdekes. Ezért voltam olyan bátor és a képernyőillesztő drivert az Eszközkezelőben ráfrissitettem a Crimson-ra. Ezzek után a programok tanusága szerint ez sikeresen meg is történt. Hibanapló üzenetek száma 0. Videólejátszással kapcsolatos próblámák alig jelentkeztek és a Catalyst-ban az erősebb fehér ki volt kapcsolva. Szétkent kép nem volt és az élesség és szinek csak kismértékben voltak erősebbek. Unigine teszteredmények szerint is javultak a pontszámok néhány %-ot. Játékokban nem volt LAG! Majd a békesség kedvéért visszaállitottam eszközkezelőben az előző driver verziót és ez is sikeresen megtörtént. AMD Crimson szoftver Display Driver akkor szerintem nem is rossz, csak valamelyik programösszetevő vagy annak gyári beállitása (és az biztos nem elérhető a felhasználok részére) okozza egyértelműen a hibákat.
-
GhostRider23
tag
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy van egy sapphire 290X- TRI-X -es kártyám, és láttam már az előző radeon crimson drivereknél, hogy elismerték hibának hogy windows boot logo után fekete képernyő van. Ezt a 15.11.1-es crimsonnal elvileg windows 10 alatt kijavították, mert benne volt a javított hibák listájába. Nálam ez sajnos még mindig fenn áll, ugyanis a 15.11.1-est és a 15.12-est és a 16.1-est is próbáltam, egy ideig óráig jó, el is indul minden, be is bootol a gép, de ha kikapcsolom a gépet vagy X-edik újraindítás után egyszercsak elkezdi ezt a fekete képernyős dolgot, és csak akkor oldódik meg ha csökkentett módba letörlöm és felrakom az utolsó catalyst drivert! Régebben semmilyen ilyen problémám nem volt, csak amióta ezt a crimson fost adták ki.
Tud valaki erre valamilyen megoldást vagy ne legyen ez a fekete képernyős dolog boot után , valami egyéb beállítás a radeon software-be esetleg, vagy ami kiüti esetleg a videókártya drivert, hogy ez miatt csinálhatja?! (win 10 64 bit) Egyébként próbáltam már úgy is hogy full szűz windows-ra rakom fel, de ott is egy ideig óráig jó, aztán vagy gép bekapcsolás után vagy sokszori újraindítás után fekete képernyő és viszontlátásra windows, mindaddig amíg le nem törlöm csökkentett módba... -
Pitterix
őstag
Ahogy olvasok felfele, azt veszem észre, hogy mindenkinek baja van a Crimsonnal, de legtöbbször nem ugyanazzal. Hihetetlen, hogy a kártyák, esetleg a rendszerek mennyire másként működnek ugyanazzal a driverrel. Vagy csak nekem furi ez....
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
kriszbon
őstag
válasz Pitterix #32926 üzenetére
Nekem meg az a furi, hogy sokan frissítgetik a drivert, holott működött rendesen az előző is nekik, pedig tele a net hogy nem a legjobb az új driver.
Egyszerűen nem értem miért szívatják magukat az emberek önként, utána meg sírnak mint a fűrdős k...ák hogy nem működik rendesen.
Minek piszkálni azt ami jól működik, vagy még mindig a csodavárás megy hogy hátha megtáltosodik a rendszer az új drivertől, de hát 5-6 éve is ez volt.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
zolee0307
őstag
válasz kriszbon #32927 üzenetére
Windows 10-ig nem volt gondom, a 14.12 használtam, nem frissítgettem. Win 10 megjelenése óta viszont muszáj volt az újabb drivereket kipróbálnom, mert pl. az elite dangerous az eddigi driverekkel bugos volt, az armored warfare is.
Sz_Imre : Nekem eddig ment az overdrive mindegyik driverben, ezzel a 16.1-el van bajom.
[ Szerkesztve ]
-
kriszbon
őstag
válasz zolee0307 #32929 üzenetére
Értem, én mondjuk Win 10-et csak akkor fogok használni, ha már kijavították a hibákat, és kijön egy komoly szervizcsomag.
De azért a 14.12 után is volt még driver, ami elég sok embernél rendben működött(olvasottak alapján is)pl. 15.71-es.
Erről az új driverről meg a megjelenés óta elég sok rosszat/panaszt lehetett olvasni, így ezért furcsállom hogy még is bepróbálkoznak vele, és reménykednek, hátha ő szerencsésebb mint a többség aki nem.[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
zolee0307
őstag
válasz kriszbon #32930 üzenetére
A 15.7.1.-es már nem volt jó, onnantól kezdve az elite bugzott.
Ez a 15.11.1 béta elfogadhatóbb, szóval most ez van fent.
Mondjuk nekem a win 10 jobban bejön, mint a 8.1.
[ Szerkesztve ]
-
kriszbon
őstag
válasz Lacccca87 #32932 üzenetére
Valóban nagyon OFF, és kérlek olvass, majd te is rájössz, hogy azért nem kicsi gondok akadtak/akadnak vele.
Az hogy jön vagy sem szervizcsomag majd a Win 10-hez, ne haragudj de te is annyira tudod csak mint én.
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Sarkadi
tag
Nálam a 16.1-es Crimsonnal semmi gond nincs, bár én MSI Afterburner-rel szabályoztam a ventilátor sebességet és gyári V-ról is állítottam. Semmi fagyás és egyéb problémám nincs, a telepítés előtt teljes törlést csináltam az előző driverről.
-
Lacccca87
addikt
válasz kriszbon #32933 üzenetére
Nem értem miért kellene olvasnom amikor már bő 1 éve használom minden probléma nélkül. Otthoni felhasználásra nincs gond vele az fix ha megvan a megfelelő HW alá. Vállalati területen lehetnek gondok.
Service Pack meg nem lesz ezt már az elején bejelentették hanem folyamatos frissítések kisebb és nagyobb csomagokban. Nemrég volt pl build szám lépés is na az kb megfelelhet egy szervív csomagnak.
-
kriszbon
őstag
válasz Lacccca87 #32935 üzenetére
OFF én a driverről írtam hogy sok a gond vele, vagy ennyire félreérthető volt hogy miről beszélek(a Win 10 váltás csak mellékesen lett említve).
-
TIT
veterán
Nekem csak az a gondom,hogy átállítja 1024x768-ra állandóan minden bekapcskor.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Régebben a Catalystban a tálca ikonon jobbkattal tudtam forgatni a képernyőt, most viszont sehol nem találok erre lehetőséget a szoftverben. Tudja valaki hol bujkál? -
nanus
senior tag
válasz AeSDé Team #32940 üzenetére
-
vlevi
nagyúr
Neked van olyanod, de egyeseknek üres
Valamit biztos lehet valahol állítani, hogy ez megjelenhessen, mert ez így nem faxa. Nagyon rikták szoktam állítva használni a monitort, egyszer poénból flipperhez kipróbáltam, ahhoz jó volt
(Képzeljétek el állítva, a fórummotor beforgatta fekvőbe)[ Szerkesztve ]
-
Kolikahh
csendes tag
(I)Sziasztok!
(/I)
Tehát lenne egy olyan problmám, hogy nem ismeri fel rendesen a rendszer a videókártyámat.Képek a problémáról:
http://imgur.com/a/KWBNgCSGOban 50fps-t produkál, valamint a GTA V 512Mb VRAM-ot lát a 2 gigából.
Próbáltam win 8 / 8.1 / 10-el is, és ASUS-os hivatalos valamint AMD-s driverrel (legfrissebbek).VGA:
https://www.asus.com/hu/Graphics-Cards/STRIXR9380DC2OC2GD5GAMING/Köszönöm!
kolikah@gmail.comHa nem igaz, ne mondd. Ha nem helyes, ne tedd.
-
petyusz851
tag
Sziasztok!
Tegnap este játék alatt az alábbi hibával kidobott a tálcára a gép fogalmam sincs mi lehet 64 bites az operációs rendszer eddig ilyennel még sose találkoztam valaki tud ebben nekem segíteni? [link][ Szerkesztve ]
-
dre75
tag
Sziasztok!
Melyik drivert ajánljátok r9 380 4gbhoz?
Sztm nem úgy üzemel játékokban ahogy kéne...win 8.1 -
Kolikahh
csendes tag
válasz Lacccca87 #32946 üzenetére
Már nem merem tovább nyomi a VGA-t az alaplapba, mert félek hogy eltörik a lap. ><
A garis cserével meg az a gondom, hogy fizessem a futárt (gondolom 1500-2000Ft), aztán várjak 3 hetet amíg történik valami a kártyával. Nem tudom.. nagyon elkeserítő a helyzet. :/
Így is 3 hete gép nélkül vagyok és kéne a munkámhoz..Ha nem igaz, ne mondd. Ha nem helyes, ne tedd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest