- iPhone topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Dtomka #32247 üzenetére
Es ugy oszinten kit erdekel az Iponos link?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Over567
aktív tag
Ráadás én le se tudom vinni alapra a memória órajelet ha állítok rajta. Az lesz a minimum amire felhúzom a max meg ami a kártya max beállítása? Ja ha indítom újra akkor meg Cnext.exe alkalmazáshiba de csak ha húztam a memória órajelet. Ha csak a magot semmi baja, de akkor is elfelejti a beállításokat kivéve a teljesitményt.
Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge
-
TIT
veterán
A chipset driverbe a hangkártya és a hálókártya driver van?
Az amd driver hibája,hogy 2 percig win 8.1 bootnál a fekete képet nézem a pointerrel? -
bozont
veterán
-
watador600
senior tag
válasz watador600 #32260 üzenetére
Tárgytalan, oltári nagy hülyeséget kérdeztem
Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
Malibutomi
nagyúr
Nalam sem a leaked, sem a hivatalos nem hajlando telepulni, lerohad a telepito 2%-nal es onnan nem mozdul..illetve ha hagyom fel orat akkor tovabb vanszorog 10-20%-ot.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Malibutomi #32263 üzenetére
Na felment, kb 25 percig tartott
-
DrJános
aktív tag
Sziasztok. A segítségetekre lenne szükségem.
A problémám a következő , az új gépnél istenért nem akar normálisan működni valami W7 rendszernél nincs Aero és szerintem az ablakok is elég darabosan haladnak mikor mozgatom őket.
A10 7800 APU
Asrock FM2A88M Extreme4+ lap
És mint írtam Win7 rendszer.Újra fogom rakni a rendszert. Van valami telepítési sorrend amit nem árt betartani, hogy jó legyen/ melyik Cata drivert rakjam fel, mert már az is megfordult a fejembe, hogy lehet, hogy a 15.7.1-es driverrel van valami baj és azért vacakol.
Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10
-
L4CI2
aktív tag
válasz #85552128 #32268 üzenetére
Lényeges extra lesz a shader cache manuális vezérelhetősége. Maga a shader cache régóta része a meghajtóknak, de az adattárolón elfoglalt méretet az AMD egyénileg paraméterezi az egyes játékokhoz. Ilyen formában a driver nem is foglal le nagy területet a rendszerpartícióból, de ma már annyira nagyok a merevlemezek, vagy akár az SSD-k is, hogy abszolút nem baj, ha a meghajtó esetleg 1 GB-nyi területet is elkölt a lefordított shaderekre. A shader cache beállítás aktiválása ugyanis pontosan azt csinálja, hogy az AMD alapértelmezett optimalizálásait figyelmen kívül hagyja, és a futtatott játékok esetében a lefordított shadereket elkezdi lementeni gyakorlatilag limitációk nélkül. Abu85 irta
tehát valahogy be lehet lőni hogy limitációk nélkül mentésre kerüljenek a lefordított shaderek
[ Szerkesztve ]
-
DrJános
aktív tag
Igen élményindexet futtattam.
Nem vagyok benne biztos, de lehet, hogy ott csesztem el, hogy nem vártam meg, hogy a w7 az összes frissítést leszedje (akkor azt írta ki, hogy mind fent van, de távol volt az attól később még rengeteget talált) és úgy próbáltam felrakni az alaplapi és a cata drivert. Most már hiába raktam újra többször nem változik semmi.
Szerintem meg kéne várnom, hogy az összes vackot feltolja a win update és utána jöhet az alaplapi és a cata.
-
weri
senior tag
Nekem valamiert befagy a gep ennel a drivernel. Betolti pl. cs go-ba a palyat, monitor off, es kesz be van fagyva se kep se hang. Resetet nyomok, bebootol de kepet nem kapok....
Nem hiszek a véletlenekben. Az események mögött - bárhogy fordulnak is - mindig van egy terv.
-
DrJános
aktív tag
Próbálkoztam már a DDU val is.
Pont ezért vagyok tanácstalan.
DDU után megpróbálok még egy másik verziójú drivert, de ha az sem működik akkor tényleg kifogytam az ötletekből, és akkor megy a win telepítés.
De vajon melyikkel próbálkozzak?
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
Üdv
14.12-es driver óta változott valami a GPU Skálázásban? Az új driverekben nem tudom kikapcsolni a GPU Méretezést.
Switch Tax
-
weri
senior tag
válasz MasterMark #32281 üzenetére
Iyen problema nalam akkor jott elo amikor ket monitor volt rakotve a kartyara. Egyik dvi adott csak analog jelet igy azon volt a regi d-sub-os monitor a masikon meg a digitalis. Nos utobbinal nem tudtam kikapcsolni a gpu meretezest de, ha nem volt csak 1 monitor bekotve akkor mar ki tudtam....
Nem hiszek a véletlenekben. Az események mögött - bárhogy fordulnak is - mindig van egy terv.
-
Bali27
addikt
Windows 10-re felmegy a Crimson magától, és t?örlődik a Catalyst, vagy mindent nekünk kell csinálni,?
-
ranlomadi
tag
Sziasztok!
Én viszonylag új vagyok az AMD világában, hogy lehet az új drivert játék-teljesítmény FPS optimalizáltra/ grafika maxra beállítani, miket kell be-,ill kikapcsolni? (Pl. OpenGL Tripla ON, Mintázat szűrés minősége: Teljesítmény.. ezeket olvastam) Most, hogy eltűnt a ccc automatikusan az AMD használja a játék, vagy van lehetőség, h mit futtasson a videokártyával, és mit az intelessel?
Köszönöm szakértelmeteket.
Ádám -
VGYke
addikt
válasz bozont #32261 üzenetére
Saját gyors méréseim, Asus R9290X-DC2OC alapon, értékek: Catalyst/Crimson
3DMark11: X4846 / X4894 (1%)
Furmark: 4786 / 4958 (3,6%), bár itt jobb a hőfok "javuás": 70 / 66 C
Unigine 4.0: 1413 / 1424 (0,8%)
Hirtelen ennyire futotta az időmből... tehát gyorsult a cucc, de nem relevánsan.[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
törölt tag
Gondoom az megvan, hogy a tesztmód nem korlátoz (és nem változik meg tőle az operációs rendszer, ahogy a verziószáma stb sem) Éppen ellenkezőleg: engedélyezi az aláiratlan illesztőprogramokat is a WHQL fölött. Örülök, hogy örülsz, mindenki bodog meg minden, csak hanyagoljuk már ezt a "nekem megy akkó neked is mennie kéne" történetet, mert már nagyon unalmas ez az "érvelés". Vadiúj OS van a gépen, 13-ai telepités, semmi extra nincs fönt csak a winupdate-es catalyst meg az alap driverek, lefotóztam nem tudom mi annyira rejtélyes: Nem támogatott OS-nek hiszi a Win10-et a Win10-es radeon soft ennyi történt. A tesztmód pedig azért van, mert egy nagyon régi 2k-s stúdió monitort használok egyedi driverrel, meg egy CM108 chipes USB hang"kártyát" módositott asus xonar u3 driverrel.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz #10691584 #32293 üzenetére
Ugy latom akkor semmi extra dolog nincs ami bezavarhat neki...csak ugy minden....
Win10 Pro x64, no problem...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Digitalis
senior tag
válasz #10691584 #32293 üzenetére
"Éppen ellenkezőleg: engedélyezi az aláiratlan illesztőprogramokat is a WHQL fölött"
Bátraké a szerencse! Vagy mégsem?
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
törölt tag
válasz wwenigma #32294 üzenetére
Úgy látom alapfogamak nem tiszták arrafelé, viszont az irracionális és gondokodást mellőző, elvakut fan zombulás ordit.. Ha "minden" alatt teljesen más jelegű hardver eszközök hibátlanul működő drivereit érted, amikkel eddig se más hardver eszközillesztője, se az eddigi catayst csomagok nem kerütek konfliktusba, ahhoz csak gratulálni tudok Főleg, hogy ez a "nem támogatott operációs rendszer" hibaüzenet még bármiféle driver telepités, vagy hardver detektálási fázis ELŐTT köpődik ki, közvetenül a catalyst installerén kattintást követően.
Nem kérdezem (mert már egy ideje tapasztalom hozzáértésed "szintjét" igy totáisan feleslegesnek tartom) inkább csak egy észrevétel: vajon melyik univerzumban kellene "bezavarnia mindennek" (pl. olyan "hatamas" dogoknak, mint monitor driver, amibe csak az EDID értékek lettek átütetve a gyári felbontásokhoz, vagy egy USB hoston kommunikáló totálisan más classba tartozó, hangeszköz drivere) annyira hogy egy driver csomag telepitője MÁSIK/inkompatibiis operációs rendszernek detektája azt, amire irták? Ezért egy tesztmódot és más hardverelemek eszközillesztőit okolni számodra lehet, hogy logikusnak tűnik, a vaósághoz azonban sok köze nincsen. Maximum az evakult fansághoz, ami képtelen elfogadni a tényt, hogy az imádott és agyon hype-olt "választott" nem tökéletes, mondhatni F05 terméktámogatást nyújt (most már évek távlatában)
Ja tényeg, amúgy az megvan, hogy a ronggyá ajnározott, jövőbemutató és viágmegváltó 2-3 éves "APU"-k is legacy státuszba kerültek?
-
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
Hogy lehet beállítani egy játék profiljánál,hogy a ventilátor amikor elindul a játék akkor mondjuk 38%-on mennyen ne autómatikusan?
Mert nálam nem akar működni az a funkció.
Beállítom az értéket rámegyek az alkalmazás gombra elindítom a játékot de 20% pörög tovább. -
PuMbA
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Hardcore café
- iPhone topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest