Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
válasz irhejja #32912 üzenetére
Nem gond egy driver, program installálása, de ha nem muszáj nem állandó reinstallal akarom tölteni az időmet, azért mert nem képesek egy programrészt jól megírni. Meg arra várni, hogy mikor jön ki egy olyan driver, ami jó. Használni szeretném a gépem, nem állandóan buherálni.
Maga a vga nekem tökéletes, csak a driver támogatás ami most már kezd bosszantani. 5 hónap alatt tudtak kijavítani egy bugot (eliteben), ami miatt nem tudtam rendesen játszani, erre a drivert nem tudom használni, mert egy általam használt másik része a drivernek nem jó. De előző driverben armored warfareben volt grafikai bug, az azt megelőzőek is problémásak voltak.
Nálam win 10-es driverekkel van a gond, nem a kártyával. Win 8.1 alatt nem volt gondom az amd driverekkel.
Szóval engem most idegesít ez a helyzet, és szerintem egy hónapig lehet várni, hogy az AMD kiadjon egy újabb drivert.
Nekem az overdrive tökéletes lenne, ott a tudom figyelni amit kell ott lenni reál temp. Ez így nekem elég, a ventit meg automatán hagyom, nincs gondom a hőmérséklettel.
Konzol meg nem kell, mert azzal a bizbaszokkal én nem tudom irányítani dolgokat.
[ Szerkesztve ]
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest