Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • whatever

    aktív tag

    válasz busman #29083 üzenetére

    nem azért van benne, ahogy CS-ben se használják az értelmesebbek a shieldet 8 éve, vagy bc2-ben se a railshotgunt, HL crossfiren nem kapcsolod be az atomot, quakeben nem álssz be harmadiknak ha 1v1 megy, dotában nem lépsz ki meccs közben stb. szinte mindenben lehetne példát találni, mert a legtöbb játék designere nem igazi vagy rossz játékos, és nem látják a következményeit a döntéseiknek előre, és a codok esetében a megjelenés után nincs olyan támogatás, ami fegyvereket vagy killstreakeket érintő jelentős változtatást hozna. mondhatni nincs balance.

    ezért minden játék közössége alkot olyan íratlan szabályokat, amiket egyszerűen be kell tartani annak aki oda akar tartozni. lehet különcködni, vigyorogva nyomkodni a GL-t, de ez tipikusan az a f*sz hozzáállás, ami miatt még több ilyen bullshit kamufegyver kerül a játék következő részeibe, azért nem véletlen hogy cod4nél még az úgynevezett fragvideo kategória létezett, mint a játék elitjét bemutató eszköz, az mw2-nél meg konzolos random public játékok kommentárral a legnépszerűbbek a youtubeon, és elképzelni nem tudja egy átlag játékos hogy x befektetett órával mennyire jóvá lehet válni azokkal a fegyverekkel amik elsajáításához bizony idő is kell.

    az mw2 esetében meg különösen fontos lenne, hogy meg tudják tartóztatni magukat a játékosok, mert az adminisztráció nélküli szervereken ugye minden engedélyezett, és szinte egy nyílt támadást követnek el a többi játékos ellen ha bevetik ezeket a kiutált eszközöket. nyilván nem egy csalással egyenértékű, de ugyanúgy tönkrevágja x ember kedvét a monitora előtt, ha ilyenek ellen játszik.

    szerintem ezek a GL-es arcok lesznek azok a játékosok akik mw3-ban majd ha újra visszatér a régi rendszer, nem fogják a helyüket találni és szidják majd a játékot hogy ők nem képesek ilyen "lebutított" fossal játszani. Pedig csak az számít, hogy egy valamennyire fair környezezben ki marad talpon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák