- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #22998 üzenetére
Fülesnél kb tök mindegy hány hangszóró van, úgysincs tér, ahol kijönne a keresztbehangzás.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
LackoMester
addikt
Valószinűleg azért mert Creative hangkari nemismeri a Dolby Headphone tehnológiát. Nálam a Xonar DX és Barracuda HF1 tőkéletesen műküdik 5.1-ben.
Winne- na ezért ezt nemmondanám. Nagyon hallható a különbség.[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
tupacamaru
veterán
Ha ezt sokszor ismételgeted akkor te biztosan el is hiszed.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #23003 üzenetére
és ha te sokszor ismételgeted, hogy amit ennyiért vettél biztosan adja azt amit egy házimozi adna térhangban, akkor el is hiszed..
-
tupacamaru
veterán
Vissza olvastam, de sehol nem látom hogy egyszer is írtam volna bármilyen összefüggést házimozival kapcsolatban.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #23005 üzenetére
Akkor meg értő olvasást végezz!
-
LamaCube
addikt
Ne vitatkozzatok
Én újraraktam a hangkarim driverét és alapból 5.1-et állítottam be és nem fülest.
Tegnap finomítottam a beállításokon és eszméletlenül jól lehet hallani ki, merről, hogyan, honnan lő. A rezgést ne úgy képzeljétek el, mint egy mobilnak a rezgőjét. Nagyon finoman beremeg erős robbanásoknál. Nem rezonál , csörög, csattog stb. Még , ha lesz időm a hétvégén utánanézek pár beállításnak.
Kipróbáltam filmnél is és 90%-ban olyan, mintha házimozin hallgatnám. Winne mielőtt belém kötsz. Igen van házimozim és tudom milyen[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
busman
veterán
Mit buziskodtok már ezekkel a fos 5.1 fülesekkel?
20 É mi? Valószínű még nem hallottatok igazi 5.1 et....I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
LamaCube
addikt
válasz busman #23008 üzenetére
Milyen 20-ért én annyit nem adtam volna érte Jó lesz az 16-ért is
Hagyjad már magadat! Nem a sufni 5.1- ről beszélünk. Beraksz a négy sarokba 4 sokol rádiót meg egy videoton hangfalat basszusnak és azt hiszed az a menő
Bakker nekem külön moziszobám van úgy építtettem anno, hogy megfelelő legyen az akusztika. Úgyhogy tudom miről beszélek. Igaz mindkét fülemre süket vagyok, de a szomszédok élvezik nagyon, amikor bekapcsolom
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
Köszönöm urak a játékot
-
daneeeeee
aktív tag
Hello mindenki !
Bocsánat az off-ért.
Lenne egy problémám amiben a segítségeteket szeretném kérni:
Nemrég vásároltam COD4-et Steamen keresztül. A vásárlás rendben lezajlott feltelepítettem, viszont a multi nem megy. A szerverkeresés rész üres és nem is hajlandó keresni.
Megtudnátok mondani hogyan kell beindítani?
Segítségeket köszönöm!PS.: Az AvP-vel is ugyanez a helyzet, Steam-es és multizni azzal sem tudok.
-
Winne
nagyúr
Erre ma büszke vagyok, utolsó előtti meccs, dom, első chopper előtt 10 killnél elbohóckodtam egy riotossal a choppert, második ment szépen, a 3-nál meg 2-3 kill után vége lett, de így is elég szép nekem:
Köszi a játékot!
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
válasz LamaCube #23012 üzenetére
+1/2!! De csak mert rövid ideig voltam!
Winne: Látom csak két legény volt a gáton az iccakában!
Daneeeee: Van erre megfelelő CoD4 topic, biztos segítenek ha itt nem tudnak. Bár látom, hogy ott már jó kezekbe kerültél.
Miután alapvetőleg nem Steam-es játékról van szó, ezért megpróbálnám amit ott javasoltak. Esetleg jobb-klick a CoD4-re a és ellenőriztesd a helyi file-okat. Nem tudom neked a frissítés be van e kapcsolva - de ha nincs - akkor érdemes lenne 1,6 - 1,7 patch-et feltenni. Esetleg a steam- segítségével új ikont készítetni. Ha meg van a megoldás, akkor pls számolj be arról a megfelelő topicban! Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
busman
veterán
Sziasztok ötletek várok! Friss win7 ,friss steam a játék a pálya végén kifagy....?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Larry303
addikt
van egy eladó "bontatlan" MW2 ha vkit érdekel....
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
tupacamaru
veterán
válasz busman #23017 üzenetére
Ugyan a DirectX-es javaslatom kudarcot vallott de én még megpróbálnék egy-két régebbi videókártya driver-t is.
-
Svájcinéger
őstag
Én egy 46-os Dr. Martens bakanccsal letaposnám a proci hűtőt - tudod, ahogy szoktad - és gond megoldva.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #23021 üzenetére
-
Laraxior
titán
válasz Larry303 #23018 üzenetére
Black Ops nincsen? Én meg azt keresem
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
LamaCube
addikt
Az én ötletem egyszerű. Tedd fel azokat a dolgokat, amikkel minden jó volt.
pl. nekem újabb vga driverrel fps laggom volt highrise-on visszatettem a régit és minden jó lett.
Egy dolog még, ha a játék másik vinyón van (mint nekem) lehet azt sem árt újra tenni.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Laraxior
titán
válasz Gál István #23026 üzenetére
inkább úgy mondanám hogy nincsen más... 3 évig only Crysis Wars...erre lett lecserélve. Tökmás játékmódot kíván,de nem olyan vészes.BO meg ugyanez szinte csak kicsit kibővítve és más mapokkal..legalábbis a szomszéd szobában úgytűnt
majd kiderül lesz-e az én gépemen is...minden az ártól függ"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
tupacamaru
veterán
válasz tupacamaru #23020 üzenetére
Na, tényleg benéztem tegnap ezt a DirectX-es dolgot. Igaz hogy megjelent a novemberi de az csak onlány install-ban. [link]
-
tupacamaru
veterán
Azért hogy minél több embert rákényszerítsenek a játék megvételére. Első a profit. (Ferengi direktíva.)
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Egyedül egész szép kihívás a hc hq... De ma szerencsém volt és csak 3-n mentünk hq-ra... ebből 2 enemy volt, velük meg elbírtam... A többi mind sniper volt és fogalmam sincs merre lehettek... És ez ment 3 mapon keresztül... Senkinek sem volt gyanús, hogy kéne mozdulni a CAPTURE felirat felé...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #23031 üzenetére
Ohh, még egy Star Trek fan!
-
LamaCube
addikt
Köszönöm urak a játékot!
Sajnos vagy szerencsére bejött rengeteg munka és hétvégén is dolgozom. Ettől függetlenül megpróbálok lenniHyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
SipiBcs
őstag
Bááázeeee.... tegnap este óta megfagyott a topic?? Büntetésből mindenki békaügetésben körbeugrálja a zasszonyát!!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Laraxior
titán
válasz SipiBcs #23038 üzenetére
mehetünk...bár épp most alkuszom a Black Ops-ra.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
albert8
veterán
Valaki nem szeretné végigvinni a spec opsot? velem
[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Laraxior
titán
válasz albert8 #23041 üzenetére
mehetünk
-
tupacamaru
veterán
Na, mi a helyzet?? Hogy ment tegnap az aprítás??
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #23043 üzenetére
Na én megyek játszani, ne hívjál!
-
Svájcinéger
őstag
Azt hiszem a tegnapi játék során a "Peeersze" szócskára egy "kicsit" indulatosan reagáltam, pedig nagyon kedvelem az illetőt. Ezúton is szeretnék elnézést kérni a kedves játszótárstól. Sorry !
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
busman
veterán
válasz Svájcinéger #23047 üzenetére
PEEEErsze,hogy nem haragszom....
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #23047 üzenetére
Tudod mi az elnézés? Amikor tolod a kecskét hátulról és elnézel a szarvai között...
Ő mindenre mondja, hogy persze, még a killcamet sem nézi meg, csak úgy előre. Persze, hogy jól le fogom bökködni ma is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest