Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LamaCube

    addikt

    Na kérem szépen látom még mindig megy itt a vita. Az akimbóhoz hozzá se akarok már szólni részemről befejezettnek tekintem.
    A bannolóval kapcsolatban. Értsétek már meg, hogy amikor bannolni tudsz , akkor a te géped a szerver, ami a saját tulajdonod, és jó esetben fizettél érte, így nem kell a szerverbérléssel jönnie senkinek.
    Nehogy már eltűrje az ember a sok lófa..jóskát, hogy a játék bugjait kihasználva tegye a kis fejecskéjét.

    Cool13

    Ha nem dobnák ki, akkor se nyerne a csapatuk, mert a rohangáláson kívül a feladattal nem törődik. Persze a kérdés jó, hogy akkor miért van kidobva. Egyszerű a válasz: mert idegesítő. Mint írtam volt egy csapat a nevük akimbo tököm tudja mi volt. Kikaptak, és leléptek. A baj csak az, hogy addigra az idegtől kihullott mindenkinek a haja, és mostanában nagyon drága a hajbeültetés.A vateráról rendeltem is parókát, de mire kínából ideért, addigra újra kinőtt. így van egy eladó parókám, ha valakit érdekel jutányos áron adom. pici, óccó, kínai, ötccá.

    Jegenye77

    Az orosz kulcsos verzióval semmi gond, inkább az előzmények voltak érdekesek, de ehhez természetesen semmi közöm. Igaz az is, hogy vissza lehet mondani, mint ahogyan az is igaz, hogy oda volt írva, hogy az árváltozás jogát fent tartják. Sajnos olyan világban élünk, hogy "drága" politikusaink, mint az a kuszaszemű hogy is hívják matolcsy bácsi eldadog 2 mondatot és 40 forinttal drágább lesz az euro másnapra, így ne várjuk el, hogy fél évvel a megjelenés előtt konkrét árat tudnának jósolni ilyen helyzetben. Becsületükre legyen mondva én megkaptam az előrendelt áron. Abban is igazad van, hogy az olcsóbbat veszed meg, de akkor csak annyit kellett volna tenned, hogy megköszönöd nekik, és lemondod. Persze ez is a te dolgod. Én nem török pálcát feletted.

    Blom

    :B :R nem vagyok én egyáltalán humoros, és nem is szoktam viccelni sem. Olyan magamnak való vagyok. Ülök egy 2x2 méteres kamrában, és nézek ki a fejemből :Y
    Na viccet félretéve, majd jelentkezek a "sóder klubba" pohárszedőnek lehet felvennének ;)

    barnaki
    Hogyne tudnád színezni. fogj egy alkoholos filcet, de én inkább zsírkrétát javaslok. Szépen színezd ki a monitoron ;) Egyébként ez egy jó kérdés, eddig minden részben lehetett. :K

    Bocsánat mindenkitől a hosszú írásért, de nem akarok hsz-hunternek tűnni.

    Este leszek, tegnap leadtam 4.5 deci vért, így totál nyugodt leszek max kómába esek a nyugalomtól ;]

    [ Szerkesztve ]

    HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Új hozzászólás Aktív témák