Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Mercutio_ #69512 üzenetére

    Én ezt nem értem, egyszerűbb lett volna egy ellenkampány, hogy pénzéhes nepperek azt terjesztik a Ph-s árazókról, hogy....mert féltik a piacukat, és nem tűrik, hogy valaki megakadályozza a lehúzásukat.

    Nyilván Kalandorék arról híresek, hogy szeretnek bevállalni egy esetleges bírósági ügyet jó hírnév sértésért, rágalmazásért stb. (mittudomén, melyik lenne az idevágó).

    Igazából az tök jól körülhatárolható, hogy kik azok, akik szerint "kartelleznek" az ármesterek (mert ugye, egy opcionálisan igénybevehető, ingyenes és nem kötelező érvényű szolgáltatást nyújtanak, ahol a hülyének is megéri "kartellezni", nem igaz?), elég csak picit olvasgatni a Nagy hülyétkapok az aprótól-topikban.

    Amúgy az egyik ilyen kolléga a tőle megszokott szerénységgel finoman megjegyezte az ori által linkelt cikk topikjában, hogy bezzeg amikor ő csinálta az árazást még az ármesterség intézménye előtt, akkor mennyivel jobb volt. ;]

    DeFranco: Ubuntu? :)

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák