Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    van egy kérdésem, lehet, hogy hülyeség, majd megmondjátok...

    jövő héten elutazom pár napra, elég messze. mivel a telefonom már elég korlátozottan okos, pl. teljes értékű böngészésre már nem vállalkoznék vele (opera mini szépen fut, de ha kell egy qr kód, vagy be kell lépni egy reptéri wifire, már bajban vagyok, mert azt nem kezeli le), illetve nincs már 2.2-re semmilyen skype kliens sem, amivel tudnám tartani az otthoniakkal a kapcsolatot (volt már olyan helyzet, hogy ez elég esszenciál probléma volt).

    a többi pótolható/megoldható/nélkülözhető, ezeket viszont jó lenne megoldani valahogy.

    más használható IT eszköz nincs, feleségem 15-ös laposát nem tudom vinni for obvious reasons.

    kellene tehát valami ultrakönnyű hordozható okos eszköz tehát, jövő hétre, egész hétre, preferáltan egy tablet.

    venni ezért nem vennék, mert évente 3 napért felesleges, és azt az alpári trökköt sem akarom eljátszani, hogy webshopból rendelek valami csodát, aztán 14 napon belül elállok.

    az ilyen eszköznek "kölcsönzési" piaca nincs, ezért nincs jobb ötletem, mint ismerősi körből kölcsönkérni egyet erre az időre. nyilván nem élet-halál kérdés, de ha valakinek porosodik egy a fiókban, amit azért el nem adna, de nem is használ, és csoki/sör alapon nélkülözné egy hétre, akkor jól jönne.

    annyi az igény, hogy működjön megbízhatóan, a legjobb, ha factory resettel kapom/adom, a kártérítési felelősség természetesen teljes a részemről.

    aztán ha ez nagy pofátlanság akkor lehet ütni nyugodtan, egy ötlet volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák