- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
Mi a helyzet?
En mar megrendeltem az ebedet a Hold utcai piacon. 12kor erkezem.
vicces kep[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
gergobaby
aktív tag
válasz zsolti72837 #59450 üzenetére
Nagyon? Nemsokára indulok vissza, remélem azért nem lesz minden út lezárva baleset miatt
-
DeFranco
nagyúr
felhívnám a figyelmet a nankang nyári gumira
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz DeFranco #59456 üzenetére
Már január végén leesett az idei első hó.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #59456 üzenetére
Vizes havas uton nem kell nyari sport gumi 0fok korul.
Van kozerdeku informaciom igy karacsony elott, ha erdekel vkit.
Alleban nincs 1db szabad parkolohely SE!
Premier Nike bolt, van fekete-feher divatos Nike futocipo (inkabb utcai viseletre persze) 8.000Ft-ert!!!!! Sok meret!!!!! Akartam venni, TL nem engedte.Callumsban a Hold utcai piacon meg mindig jol foznek.
-
Melack
veterán
Vmi ingyenes programot tudtok mára Pesten, gyerekkel?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #59460 üzenetére
Hány darabos (fedőket külön számolva) ? Mennyibe került? Valami képet tudnál dobni róla?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Game-over
aktív tag
Sziasztok!
Eladnám a BF-es Edigitalos Xbox 360-at, csak ki lett próbálva.
(eladás oka: lett közben One-om -
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #59470 üzenetére
game-over: és ha én mennék el érte, és nem kellene ezáltal szállítanod, akkor mennyi lenne az annyi?
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
vannak ingatlanárak. pedig ez ott kb a közepesnél picit jobb.
-
-
Magnum_
nagyúr
srácok!
holnap nyitva van az Alleban a Best byte?
zsolti90210: nem... de mennék!!!!4
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
válasz Magnum_ #59477 üzenetére
Mész venni xboxot, mi?
ELADÓ
Nike Air Force 1 Duckboot [42.5-ös méret]
vacsi új dobozában fél év garival, egyszer a szobában felpróbáltam csak. Még a vízállóságot reklámozó kis cetlike is rajta van az egyik cipőn.
Ilyen ni: [link]
[link]
Jó cucc de közben ki fog jönni egy limitált Force és az kéne inkábbBolti ára 45000, 35ről induljunk akkor
[ Módosította: MurdR ]
Galaxy Fold 4
-
zsolti72837
addikt
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #59457 üzenetére
no shit sherlock
@Mercutio_: pedig hogy irtom az ilyen majmokat mindig basszus. nankang sport nyárigumival plazmaállagú csapadékon... hát ezért. úgy jött mint ha nem is fékezett volna, mondta is, hogy ledarálta a pedált az abs "pedig új a gumi"... az... pedig nem mentünk gyorsan, piros volt a lámpa oda csorogtunk én meg sávot váltottam (ésszel, megvolt a követési bőven).
@tomcsi23: azbazz... már csak abban bízom, hogy fém nem sérült (merevítések, stb.), úgy látom nem, de valahogy alá kellene nézni, meg hogy rendesen lemegy a biztosítózás, és nem kezdi el letagadni utólag. nem tudok elmenni a fazonon, szinte gyanúsan készséges volt, olyan dolgok kerültek a papírra, amit én nem hagytam volna a helyében (felelősség közvetlen elismerése, gumi típusa, én szög egyenesen állok a vázlaton etc.)
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
-
DeFranco
nagyúr
válasz tomcsi23 #59489 üzenetére
jó lenne valami infó, de akitől vártam ismerős ő nem ért hozzá... eléggé meg vagyok lőve, hogy hova mi van, mi a menet és hogyan lehet úgy csinálni hogy nekem a legjobb legyen.
@Saint_: ilyenkor egyébként azt kellene, hogy a biztosító hajtsa be rajta a kárt a nem megfelelő gumi miatt, mint szándékos gondatlanság.
mák, hogy személy sérülés nem történt, mák, hogy elvileg fém elem nem sérült (kívülről látszik hogy nem, a vonószem csonkja érdekes, mert a merevítésen van, de nem hiszem, hogy a rendszámtáblával nagyot ütött volna rajta), mák, hogy nem az astránál van, mák hogy elismerte.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #59491 üzenetére
Szerintem menjen az o kotelezojere....
Def, ha nem ismeri el, akkor call 112, jon a rendor, aztan az elismerteti vele.
Egyebkent az lesz, hogy a biztositoja fizet neked, majd megkeresik ot, hogy ennyi a szamla, vagy egyben fizet, vagy no a kotelezoje...
Kvazi behajtjak rajta. De egyeb nem, mivel nem kotelezo a teligumi kis hazankban
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #59492 üzenetére
nem az hogy ott nem ismeri el, hanem hogy utólag azt mondja, hogy nem úgy volt. a kéksárga nem kötelez semmire.
Szerintem menjen az o kotelezojere.... nyilván csak arra megy, ez nem kérdés, tomcsi arra utalt, hogy az ügyintézéssel megbízom a csaómat, de nem tudom, hogy ilyet lehet-e "csak úgy" tehát önrész meg bonus-malus romlás nélkül. mindegy majd utánajárok.
-
tomcsi23
veterán
válasz DeFranco #59493 üzenetére
Meg kell kérdezni a saját, a groupama és akár még a casconál is, hogy mi a helyzet. Amúgy is be kell jelenteni.
Egyébként arra gondoltam, hogy cascora úgy megcsináltatni, hogy a vétkes biztosítója fizeti ki a kárt. Így nyilván a casco bonuszod nem változik emiatt. Porsche casconál mintha lenne ilyen mód is a kárrendezésre....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
gergobaby
aktív tag
válasz DeFranco #59493 üzenetére
Bennem biztos a saját élmények hagytak mély nyomot, de szinte biztos vagyok abban, hogy ha csak 1 idom is sérül az autón mert éppen belém koccannak, akkor is kérnék egy gyors helyszínelést. Kijönnek, ott a hivatalos papír, és azt már nem vonhatja vissza, kap egy 5-10 ezres csekket. Nekem motorral nem adták meg az elsőbbséget, a hölgy egyből el is ismerte, hogy ő a hibás, csak aztán jött az erős férje, aki úgy gondolta, hogy akinek nagyobb a bicepsze meg a hangja, annak van igaza, még a tanúnak is nekiment. Ha akkor nem hívok rendőrt, nem tudom látom-e valaha a totálkáros motor árát.
Egyébként esetedben nem hinném, hogy az illető nem akarná vállalni a felelősséget, ennyi képet, amennyi nektek van, még talán a rendőrök sem készítenekBalesetmentest nektek
-
sketchifun
senior tag
Én is túl vagyok az első baleseten. Hálistennek, senkiben sem keletkezett kár, csak a kocsimban. Körforgalomból kifelé utolértem egy mazsolát, volt vagy 30 km/h külömbség. Jöttek szembe, nem tudtam kikerülni, jobbra kormány, satufék. Kocsi megpördült, át a szembesávba, végül a jobb elejével lekoccolta a villanyoszlopot. De semmi komoly, csak a fényezés. De nagyon megilyedtem.
Az ABS darált, az ESP vinnyogott, de szart nem ért. 4 napos, zsír ùj téligumi.
Vétlennek érzem magam, nem hibáztam. Köd volt, alig lehetett látni valamit. A mazsola meg előttem 30al, ködlámpa nélkül...
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
Mercutio_
félisten
-
tomcsi23
veterán
válasz sketchifun #59497 üzenetére
A zsír új gumit is be kell koptatni, hogy rendesen tapadjon. Gumis nem mondta, hogy vigyázni kell?
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
föccer
nagyúr
válasz sketchifun #59497 üzenetére
Korforgalombol kifele, kodben, csuszos, nyalkas uton 30km/h felett jossz, es nem erzed, hogy hibas lennel? Megporgeted a kocsit, es az elotted levo a hibas, hogy o mit keresett ott, meg egyebkent is miert ment a biztonsagisnak velt sebesseggel? Szerintem ne ulj a bal egybe.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs