Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    A Windows 8.1 gyakran csinál olyat, hogy fogja magát és eldönti, hogy mostantól ő a bootszektort a rendszer SSD helyett az adatvinyón keresi? Konkrétan úgy, hogy csak a bootkor ő eldönti, hogy csak akkor és ott az adatvinyót tekinti C:-nek, a rendszer SSD-t meg D:-nek?

    Nem mintha nem lenne megoldható, de ez mennyire gáz már?

    *
    Más: megjavíttattam a hét elején hsmobillal az elfekvő kis vacak Acer AL1716-ot (jó munkát végzett, ajánlott mester, SEO: rossz monitor, monitorjavítás, szakember), erre a 6 éve hűségesen szolgáló Acer AL2423WA halt meg ma. Kár érte, kiváló ügynök volt a maga 24" S-PVA kijelzőjével. Pár napja már csinálta, hogy random módra bekapcsolás után elkezdett csíkozni, most már csak csíkozik. Még hétfőn kérdeztem erről a hibáról is hsmobilt, szerinte kb. javíthatatlan (úgy értve, hogy a panel hullik el és nem lehet hozzá újat szerezni). Fcuk.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák