- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
szept 4-én rendeltem akksit a laposomba és még nem jött meg ebay.
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
Corvette-ből a legelső jó, a BMW-ből az E46 (meg az azt követők tetszenek azé'.)
-
aizen92
addikt
-
Magnum_
nagyúr
válasz bandus #27515 üzenetére
a sony ultrabookomba drága az akksi nagyon (vagy legalábbis a Sonynál akként tájékoztattak )
radi, bridge persze.
MErcu: tegnap is volt fényképelés, szerintem egész jó portrék születtek. tolnék majd át priviben, ha nem bánod kettőt.
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz Magnum_ #27516 üzenetére
Aztarohadt!
Akkor nem szóltam.... Én már meg se merem nézni akkor mennyi az ultrabookomba az akksi, ha lejár majd 2 év múlva a gari(#27518) Saint_: Teljes mértékben megértelek Totál tönkrement az akksi? Mert akkor kellemes lehet egy ultrabookot mindig hálózatról etetni....
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
válasz bandus #27519 üzenetére
ultrabookhoz teljesen más, speckó akksi kell, mivel ezeket nem lehet csak úgy cserélgetni és nehéz is beszerezni, többnyire márkaszervíz adja ami csillagászati összeg gondolom.....
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz bandus #27519 üzenetére
Sony centeben kérdeztem, alami 50k-t emlegettek, ha gyári, hivatalos forrású kell.. nem foglalkoztam többet a dologgal, 12k volt ebayről.
megnéztem a linkeket, nincs olyan, ami nekem kell.
aizen: enyémben lehet cserélni, csak egy 50Ft-os érme kell kitekerni a csavarokat
nem ment tönkre, csak már 1,5órát megy csak akkuról.. az meg kevés, ha már ultabookom van. menjen el 7 órátmondjuk lehet, hogy akkor már +4GB ram is kellene, ha már leszedem... valakinek eladó 4GB DDR3 ramja van okosban?
drága a notebook ram
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz Magnum_ #27522 üzenetére
Hát igen. Fő szempont, hogy kibírjon azért min 7 órát.
Nekem laza 12 csavar kell az alsó burkolat leszedéséhez, de azzal legalább szó szerint minden alkatrészhez hozzáérek... legalább nem kell 25 alkalommal átfordítani és 50 darab csavarral szenvedni.
Ugyanitt én is keresek hetek óta 4gb ramot, de b&zidrágák, úgyhogy okosba jöhet egy ide is
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #27522 üzenetére
SSD-t tegyél bele (ha még nincs, és belemegy) az többet gyorsít, mint a ram és a mostani árak mellett alig drágább.
Privi jöhet.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mercutio_ #27524 üzenetére
ssd-s. csak ssd-t használok évek óta (ill. ez most SSD/HDD hybrid)
update: most tették közzé az első féléves értékeléseket, amiket a közvetlen kollegáknak kellett tenni. egy kollega kivétlével (9,40) mindenkitől 8,00-t kaptam a 10-ből... hmmm. kiváncsi lennék, hol hibázok...
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz radi8tor #27528 üzenetére
van értelme, 360 fokos értékelésnek hívják, meg van egy másik is - annak nem emlékszem a nevére pontosan - amikor a kapcsolati hálót térképezik fel nagyon durván. aiesec-ben mind a kettőt csináltuk.
ezek a vezetőség felé nagyon informatív dolgok, tudnak belőle rengeteg hasznos infót leszűrni, csak a munkatársak felé általában rosszul kommunikálják. ezt mi is elszúrtuk anno, többet ártottunk vele, mint amennyit használtunk, de ott akkor még lehetett ilyet, meg nem is mondta meg senki mihez kezdjünk az eredménnyel.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #27531 üzenetére
de, az a lényeg, csak nem mindegy, hogy hogyan, milyen környezetben teszed ezt, milyen a morál, a viszonyrendszer, a céges kultúra, ha van olyan. ezek alapvetően befolyásolják a hatékonyságodat, akkor is, ha nem veszed észre.
értelmes vezető foglalkozik ezzel a kérdéssel, akár szakmailag megalapozottan, akár ösztönből, még egy fényezőműhely brigádvezetője is, mert lényeges kérdés. nagy cégnél milliók múlhatnak ezen.
de ez nagyon külön szakma, én is csak ugatom, bár érintőlegesen foglalkoztam vele.
-
GabN73
addikt
Valakinek van Olaszországban élő ismerőse?
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #27534 üzenetére
P*csába, pedig kéne 1-2 info ...
-
DeFranco
nagyúr
Gondolom sztenderd és latin táncokat versenyszerűen
tényleg: innen hányan tudtok-tanultatok klasszikus táncformákat? keringő-salsa-jive-akármi. szalagavatóra kékdunára pötyögés nem ér. klasszikus keményvonalas parkettáncz és illemthanórára vagyok kíváncsi.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
-
macilaci78
nagyúr
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
DeFranco
nagyúr
zavart már, hogy kihagyott a céges egerem görgője (hp)
gondolkodtam, hogy írjak-e requestet hogy cseréljék, vagy javítsam meg magam, végül szétszedtem, és kiderült, hogy a dzsuvától nem látott már rendesen a szenzor (ilyen hülye egy kialakítást sem láttam még, a keréken belül, sugárirányban vannak "küllők" és azokat nézi a szenzor. simán elkoszolódhat).
ha már szétszedtem, nézegettem egy kicsit, és hipp-hopp lett egy fokozatmentes racsni nélküli szabadonfutós görgővel szerelt egerem, amit csak a 20+k-s logik tudnak prezentálni viszlát izületi gyulladás
-
DeFranco
nagyúr
válasz radi8tor #27545 üzenetére
HP M-SBF96 egér.
Gyak a görgőn néz keresztül a szenzor, és úgy állnak a küllők, mint a lovaskocsi kerekén, csak sűrűbben. Sugárirányban. És amilyen kis szűk zárt rések vannak, ott simán megáll a por.
szerk: nem, eddig amit láttam, az olyan volt, hogy a görgővel egy tengelyen volt egy fogaskerék külön, és azt nézte a szenzor. Nem a görgőn nézett keresztül. Mivel a fogaskerék nyitott, ezért nem is ragad úgy bele a kosz, mint ebbe a sűrű és zárt megoldásba.
@Qru: nekem volt egy MS IME 3.0 de eladtam, mert nem bírtam a 400 dpi-t azóta meg nem adok sűrű pénzeket egérért. ami van az jó, elvagyok vele. érzékenység maxra, hogy más ne piszkálja, ezzel a görgő moddal meg egyenesen csodálatos.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest