- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuffyDog
tag
Köszönöm szépen a segítséget és a tanácsokat.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
föccer
nagyúr
Mindennel IS foglalkozom.
Játékos Fejlődés webshop tegnap délután megkapta a bankkártyás fizetést is, elindult. kb 2 hét alatt beüzemeltem mindent is, ezért voltam eltünve. Ha egy csöppet alszom (és befejezem a termékek feltöltését), akkor dobok be valami PH-s kupont a rendszerbe, úgy is akkora dömping lesz ebből a közösségből
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
-
félisten
-
csibe1
addikt
válasz FoxiestFox #132056 üzenetére
Simán csak csítek a CoD-hoz meg a BF-hez
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
föccer
nagyúr
válasz FoxiestFox #132056 üzenetére
Fiatal gémereknek.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
szőröscica
addikt
válasz szőröscica #132052 üzenetére
Raszorulo csaladnak, ahol jo tanulo gyerek van, ingyen odaadjuk. Ha tudtok valakit, szoljatok.
-
föccer
nagyúr
válasz szőröscica #132062 üzenetére
Jól tanuló gyerek van, de nem tudom hová tenni, a rászoruló fogalma meg relatív.
Szoktunk jelképes áron (csoki, tusfürdő, szappan) adni/venni ilyen-olyan cuccokat. Asszonyság intézi, valamelyik facebook csoportba szokta felrakni, általában pár perc alatt bejelenteznek érte. Zero Waste néven keress rá fb-n.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Most mán "hivatalosan is kiraktam a hirdetést az apróra.
1 perces hirdetésfeladás volt, majd lesz jobb
-
mexicanraven
senior tag
Sziasztok,
Ajándékba kapott és sajnos ezáltal fölösleges Philips EP2220 kávéfőző eladó, nektek kedvezménnyel!
[ Szerkesztve ]
when the sun shines, we'll shine together
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz mexicanraven #132065 üzenetére
Nincs gari papírja se? Azért az ajándék esetén is szokott lenni.
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest