Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _seth_

    veterán

    Nézelődtünk bpesten albérlet ügyben, a koszorú utca úgy önmagában annyira nem vészes azt leszámítva, hogy tele van mindenhol orkokkal... lehet velük beszélgetni, segítőkészek... (kipróbáltam), de az, hogy 120e lenne 40 nm és több potenciális albérlőt is megnéz a tulaj, hogy mégis kivel szerződjön, azaz ő válogat ennyiért a nyóckerben.... nevetséges a helyzet, de mondtak ilyet olyan helyen is ahova alig találtunk el, hamzsabégi 60... ott is majd még a tulaj eldönti, hogy kivel szerződik, ki lesz szimpatikus, egy omladozó házban ahova már járda sem vezet... mi már döntöttünk, utóbbiba be sem mentünk.

    Arra jutottunk, hogy újbuda lesz a mi kerületünk, annak is az északi része, feneketlen tó, alle, újbuda központtól csak annyival távolabbi része, hogy ingyenes legyen a parkolás, debrecen kertvárosából nézve az a része budának egész barátságos :)

    Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

Új hozzászólás Aktív témák