Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GabN73

    addikt

    válasz Magnum_ #100298 üzenetére

    Hm egy egész iparág várja a megváltó tanácsod, hogy a "klasszikus farmingolások" helyett milyen tuti módszer van a mai világban ügyfelet szerezni.

    Mennyit adtam el? Hát havi lebontásban tudok beszámolni, van olyan amin vételi ajánlat van, és csak a letét befizetése hiányzik, ha számoljuk az ilyeneket is, akkor úgy ~havi 1,30-1,40 ingatlannál tartok jelenleg.

    Megpróbálhatsz megsérteni, hogy milyen pozícióim voltak eddig, de mivel pontosan ismered a teljes sztorit, ezért nem csak invalid, de nem is elegáns ezzel jönni ;)

    Nem is vitáztam veled, ahogy látod, annyit írtam hogy perelj ilyeneket nyugodtan, vagy indíts eljárást, vagy amit akarsz.

    Tehát egy egész országot, sok nagy céget lefedő hibára te sikeresen rávilágítasz, az nem jelent neked szakmai elismerést? :)

    Hideget hívni sokkal jobb, mint kvzni a BKK igazgatóval. Sokkal másabbak az emberek, tanulhatok tőlük, és nem csak sablonos beszélgetések vannak.

    Igen, rabszolga munka. Ha órára vetítve nézzük, ez is az. Csak itt nem vagyok köteles minden nap ugyan abban az időben megjelenni, van időm az új tanulmányomra, projektreimre. Ha nem 8-ra megyek be, csak 11-re, vagy nem is megyek be, senkit nem zavar, és nem vagyok köteles jelenteni senkinek se, hogy ma home office lesz :) ;) Nem monoton.

    Ebben a topikban pedig szerintem mindenki mindenhez IS ért. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák