- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi0307
senior tag
Belső memóriába csinálj egy "Media" mappát azon belül pedig egy "Ringtones"-t. Ide berakod a kívánt csengőhangot majd újraindítod a telefont. Ezután már meg kell, hogy jelenjen a gyári csengőhangok között és elvileg többet nem fog visszaálni a gyárira. Nekem a 6-os droidon is így volt most a 7-esen is így van és működik. Ha az ébresztési hangot akarjátok megváltoztatni akkor a belső memóriában kell egy "Alarms" mappát és oda a kívánt zenét és újraindítani a telefont.
-
Sándor -P20-
senior tag
Egyenlőre úgy tűnik megoldódott a csengőhang probléma, és a némulás sem jelentkezett ma....
A megoldás (#347) bbpro válasza BV Zoli (#345) üzenetére -ben volt.
Nálam a hiba valószínűleg az volt, hogy a beépített tárolón egy másik ringtones mappába másoltam be a csengőhangokat, nem a media mappában levőbe.
Igaz, hogy oda is bemásoltam, de lehet hogy az elsőre a listába beíródott elérési utat jegyezte meg a robot a médiatárban.
A csengőhang kiválasztásánál utoljára nem a médiatárat választottam a művelet végrehajtására, hanem a total commandert, és ott jelöltem ki a media/ringtones mappában levő csengőhangot. Lehet hogy nem ezért, de újraindítás után is megmaradt a csengőhang. és az elnémulást sem produkálta azóta a teló
Szóval majd meglátjuk....40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
-
dody07
tag
válasz Sándor -P20- #356 üzenetére
Nem akartam partícionálni, flesselni, romolni!! A 21.században akartam telefonálni
-
HoratiusKkl
újonc
Hali emberek! Nálam a legutolsó frissítés óta semmi gond a csengéssel, pedig nem csináltam semmilyen mappát, csak simán a belső tárhely gyökérkönyvtárába másoltam a zenéket. Hang kiválasztására a File Commander progit használtam. Az egyedi csengőhangok is tökéletesen működnek. Remélem így is marad.
-
GAgyiXyXy
aktív tag
Szép napot!
Az előbb fizettek ki egy ilyen telót. 6-8 nap és itt lesz. Jól látom, hogy valaki már 7-es droidra frissített?
"Syd Wichowsky szegedi szabadságharcos, aki a Szovjetúnióba emigrált"
-
GAgyiXyXy
aktív tag
Ne már! Mi az a tíz?
[link]Itt azt írja..
Sensors
Gyroscope,Compass,Gravity Sensor, Proximity Sensor, Light Sensor, Hall switch[ Szerkesztve ]
"Syd Wichowsky szegedi szabadságharcos, aki a Szovjetúnióba emigrált"
-
Sándor -P20-
senior tag
Én próbából szedegettem le vezetékkeresőt, és szórt mágneses térérzékelőt.
Volt ami működött, volt ami tökéletesen behozta a reklámokat .
De ami működött az sem volt igazán használható, legalábbis én hiába adtam neki többször esélyt.
A susnyásban csendben voltak, a cégnél meg bármerre forgattam, bármihez közelítettem őket úgy üvöltöttek, hogy majdnem kiesett a teló a kezemből.
Lehet hogy a lindab ketrec miatt volt?40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
-
bbpro
tag
válasz Sándor -P20- #373 üzenetére
Szerintem is ezek a programok inkább a játék kategóriába tartoznak. Még az iránytűnél is nagy a szórás a telefonok között. Az viszont biztos, hogy eddigi telóim közül ennek működik legmegbízhatóbban az iránytűje.
-
Dunadan
csendes tag
Sziasztok!
Ma délelőtt óta többé-kevésbé boldog tulaja vagyok egy BV6000-nek. A többek által említett Launcher3 hiba nekem is ugrott minden újraindításra, a következő elmélet látszódik helytállónak:
Akkor omlik össze a Launcher, ha van az asztalon olyan mappa, amibe több mint 15-16 app került (16 appal mindig sírt ujraindítás után, 15-tel kb 6 próbából 5-ször, 12 appal egy mappában eddig nem)
7.0 V01_20161216 build van rajta, gyárilag ezzel jött, nem is sírt hogy frissíteni akarja.
Van olyan, aki tudja tesztelni az elméletet, és elég bátor hozzá?
-
Sándor -P20-
senior tag
Telepíts fel még egy launchert a play-ról, és nyugodtan játszhatsz vele. A rendszerből el tudod majd indítani a másikat.
Az új 7-es robottal (V01_20170223) nálam nem bolondozik a launcher.40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
-
nepszter1
addikt
Most hol tudnám legolcsóbban beszerezni a telefont ?
-
Dunadan
csendes tag
A telefon minden újraindításkor megváltoztatja a MAC utolsó 4-6 karakterét.
Időm nagy részében egyeten használom, ahol viszont MAC alapú szűrés van az egyetemi hálózaton, így ez kellemetlenül érint. Valahogyan el lehet érni, hogy ezt ne csinálja?
-
vakri
tag
Sziasztok. Nekem tavaly július óta van meg a teló. Novemberben kezdett szarakodni az aksi, meg volt egy terjedő kék folt a kijelzőn. Visszaküldtem gariba kínába, potom 4 hónap után visszakaptam, kijelzőt és aksit cseréltek (meg nem tudom mit csináltak, nem írták). Teljesen jól működik, de a messenger értesítések nem jönnek azóta. Facebook, gmail, sms, minden küld értesítést, csak a messenger nem. A background task clearben be van jelölve, mégis csak akkor látom, hogy írt valaki, ha belépek az alkalmazásba. 6.0 android van rajta, a 20161011es. Nem ajánlja fel a 7es frisstést, de nem is akarom erőltetni, mert elég sok negatív kommentet olvastam. Valami ötlet?
-
Mirto
újonc
Sziasztok.
Tudja valaki hogy nekem miert van csak 3G-m a 4G helyett? Van valami specko beallitas amire en nem jottem ra esetleg? Pedig mar felregisztraltam a 4G halozatra de hiaba, nekem sehol sem jon be.
-
rodeo74
csendes tag
Sziasztok!
Próbált már valaki víz ALATT fotózni?
Nekem szanaszét nyomkodja a kijelzőt amint vízbe ér, olyan mint ha 100 kicsi kínai nyomkodná a kijelzőt... -
xlman
csendes tag
Szeretem ezt a telefont, eddig nem volt vele semmi gondom. Eddig..... Ma reggel nem találta az Sd kártyát.....Nem látta a fájlkezelő, a Total Commander sem. Újraindítottam úgy sem javult meg, na gondoltam behalt az Sd kártya. DE a kivétel és a visszahelyezés után újra megtalálta. Ezen az apróságon kívül tette a dolgát hiba nélkül. Remélem más gond nem lesz vele.
-
rodeo74
csendes tag
-
rodeo74
csendes tag
válasz Sándor -P20- #390 üzenetére
igen ez megvan, de ahogy víz éri a kijelzőt...
még annyi hogy akinek működik, 6-os vagy 7-es droid van rajta?
köszi -
rodeo74
csendes tag
valaki?
-
Sándor -P20-
senior tag
Igazából víz alatt még nem próbáltam, sőt esőben sem...
Nekem igazából a porállóság, és a törésállóság a fontos. Max hidraulika olajba eshetne, de az szétmar minden műanyagot, szal inkább nem próbálnám ki...
(OFF)Az Off Lenovo A660-am szakadó esőben ugyanúgy viselkedett mint szárazon. (/OFF)
Nem tudom, hogy ez hogyan reagálna.
De szerintem vízben az lehet a megoldás, hogy szárazon kint beállít, utána pedig az oldalsó gombokkal...
Egyébként én sem facézok, sőt a hideg is kiráz tőle.
A páromon szoktam magamban kacarázni, hogy miket kinlódik a telójával a sok szemét miatt amit a facéről benyal...
A kettőn telója között szinte csak az a külömbség, hogy ő facézik...[ Szerkesztve ]
40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
-
macilacus
senior tag
Sziasztok!
Két hete jött a telefonom és volna egy kis gondom.
Amikor belaktam a telefont az Eset vírusellenőrző vírust talált a rendszeralkalmazások között (HTMLViewer) gondoltam csak félre lát valamit, erre a hét elején találtam egy fájkezelő alkalmazást aminek az ikonja nem volt ismerős, gondoltam a gyári az, hét közepén visít az Eset valami sex alkalmazás ami vírus Mondom, mi van törlöm a vírust és teljes ellenőrzés, közben total commander időrendben nézem mi volt telepítve. Észrevettem, hogy az a fájkezelő nem a gyári tehát gyalu, Eset végez semmi csak a HTMLViewer, megnéztem milyen jogosultságai vannak, minden , használt-e fel adatkapcsolatot, hát nem is keveset pedig én nem is használtam, illetve ha a gyári böngészőnek kell, hát még azt sem jogosultság nullázás, adatok törlés és letilt, azóta semmi gond
Elgondolkodtató, hogy gyári alkalmazás ami vírusos és telepítget a telefonra ráadásul ahogy olvasgatom több kínai telefonon is előforduló probléma ez, nagyon nem tetsző nekem ez a dolog
Valaki rootolta már a telefonját? Ezt a HTMLViewert én nem csak tiltani akarom, jobb szeretem az ilyet gyalulniMert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
macilacus
senior tag
Mert vannak emberek akik csak az egyik topikot olvassák, ezenkívül szerintem nem árt ha tudják a tulajok, hogy lehet vírus a gyári alkalmazások között is, valamint kérdésem is volt amire választ szeretnék kapni.
Remélem kielégítő választ kaptál a kérdésedreMert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
Dunadan
csendes tag
Többször észrevettem, hogy a felső állapotsorban és a főoldali widgeten levő óra hajlamos "megállni", nem a valós időt mutatja, hanem sokszor akár 30 perccel korábbit. Ha megnyitom az óra alkalmazást a widgetről, abban jó időt mutat, de az állapotsor marad rossz. Egy idő után " megjavul"
Találkozott valaki ilyennel? Megoldás? Rettenetesen idegesítő, többször elkéstem miatta....
2016.12.16-os 7.0-ás verzió van fenn. Frissítést nem ajánlott fel eddig (vagy valahol nekem kell csinálnom valamit, hogy keressen? )
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest