Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pw12345

    aktív tag

    válasz ranlomadi #37679 üzenetére

    Ne, valóban ne, tökre nem féreg hozzáállás, hogy egy terméknél 3-4, 4-5 nap kiszállítást ír, majd a rendelés leadás után ez 15 napra módosul (ráadásul nem csak emagéknál, már csak, ezért se általánosítsunk, ááá :N ) és ezt sem tudják teljesíteni, sőt szétkapják a csomagot (nem hűtő méretű termékekről van szó mellesleg, közel sem). Majd a határidő végén közlik, hogy, amúgy nem futár, hanem MPL. Tök jó, hogy neked nem tárolták a kerületi postán a hűtődet, meg a mosógépedet, pedig besétálhattál volna érte. :K

    #37690 Laca1212 Nekem meg csak bajom van van vele, érdekes, hogy a külföldi nyomkövetés működik, amint beérkezik valami MPL rendszerbe úgy eltűnik, hogy a központi kezelő sem találja meg. A captcha meg elég rapszodikusan működik, van, ahol mindig, van, ahol soha, vagy ki kell fogni, esetleg IP függő, de leginkább egy rakás szemét.
    MPL olyan korrekten hozott ki idén (és még nem volt ennyi hulla) mindent, hogy 4-ből 3-at kajtatni kellett és, amit megtaláltak, azért is be kellett utazni a főpostára. :((
    Pont, arra fizetem a (kb. világ legdrágábbja) postát (és most nem kell a pandémiával jönni, előtte is ez ment), hogy nekem kelljen nyomoznom, meg hazahurcolnom a küldeményeket.
    Ez most ki fog maradni, majd szépen vissza hordják a románoknak a vackaikat, aztán karácsonyig elpasszolhatják valami másik baleknak. ;)

    #37696 Zoty4 Nem jó megoldás (nem először próbálom, meg IP variálást sem). Egyszer engedett be, amikor rendeltem, azóta sem. A posta meg még soha (van egy olyan érzésem, nem véletlenül).

    #37691 kartalhu Ez nemcsak a HDT-nél működik így, nagyjából minden szállító azt hiszi, hogy nekem kötelességem 9-178/20-ig készenlétben állnom a kegyelmes úr fogadására és még, akkor derül ki felhozza, nem hozza, él-e nála a csomag ellenőrzés vagy sem (általában sem), egyáltalán mit hozott, mennyiért, az, hogy van-e kártyás fizu már csak részlet kérdés.
    Az átvétel után fél órával jön az üzenet, hogy egyébként aznap küldemény várható. :C

Új hozzászólás Aktív témák