Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kozyadam

    tag

    Sziasztok!

    Olvastam a topik összefoglalóban is és máshol is leírásokat, hogy hogy tudok torrentet csinálni, amit megoszthatok másokkal, de nekem ez nem szeretne összejönni. Családi tartalom lenne, szóval nem fogom feltenni sehová, hanem azt szeretném, hogy az én gépem legyen a tracker, és a családtagok, akiknek elküldöm a torrent fájlt, tőlem töltsék, az én gépem rendezgesse a dolgokat nekik. Ezt hogy tudom megcsinálni?
    (sajnos olyan helyre kerülne, ahol nem értenek a nethez és nem túl megbízható a szolgáltató (sokat szakadozik), szóval az kéne, hogy megnyitják a torrent fájlt és indul is. fel van téve nekik a utorrent, ezért lenne ez a választás. Google drive és társai nem játszanak, mert "túl bonyolultak"...)

    Ami eddig adott:
    -uTorrent 3.5, be van kapcsolva a beállításokban, hogy működjön tracker-ként
    -portszám be van állítva a beállításokban
    -port forwarding be van állítva a UPC-s routeren (publikus IP egyik portja = privát IP ugyan az a portja)
    -különböző port checker oldalak azt mutatják, hogy nyitott a port
    -van egy dinamikus DNS címem, ami az otthoni publikus IP-re mutat

    -uTorrent-ben hozzáadom a mappát, trackernek beállítom, hogy http://DNSnév:port/announce, meg 1-2 leírás alapján még egyet, hogy http://localhost:port/announce, ki van pipálva, hogy torrent seedelése meg kipipálom, hogy privát torrent és létrehozom.

    Ekkor megjelenik a torrent a listában, és egy ideig zöld csíkkal mutatja, aztán piros lesz és alul a tracker fülön ír valamit, hogy nem sikerült a tracker-hez csatlakozni.

    Ezt hogy lehet orvosolni? Mit néztem be?

    Köszi előre is!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák