Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kenwood

    veterán

    válasz rbalint88 #29204 üzenetére

    AM 90-bol a mar tiz felett jarok.
    Azt fontos figyelembe venni, hogy vagy 20-30 kulonbozo van belole. Meg az adott elnevezesen (LTR, Essential, Ultra, BR stb ...) belul is. Mas az anyaghasznalat,es a felepites is. Igazabol a kukazasnak a teljes elhasznalodas mellett ket fo oka volt :
    - elkezdett nyikorogni a talp (gondolom kilyukad az air resz) a vegen mar mindenki engem nezett az utcan, mert egy gumikacsa volt a labam alatt :D
    - a hatso merevito eltort es elkezdte szetvagni a sarkamat, meg a zoknikat.
    Szerencsere egyik hiba sem jelentkezett irrealisan gyorsan az eddigiknel, es a teljes elhasznalodas is sokaig tartott.

    Sajnos a Huarchenal mindket esetben viszonylag rovid ido alatt elszakadt a muanyag pant, pedig az tenyleg nagyon kenyelmes cipo. Talan kap meg egy eselyt, es fixen cipokanallal veszem fel, legalabb itthon.

    Van most egy AF1-on. Ez az elso. Nekem az a fo problemam vele, hogy majdnem annyiba kerul,mint az AM90, es kenyelemben a kozeleben sincsen.
    Ezzel ugye az a gond, hogy ez nem derul ki a boltban, mert volt olyan AM90-em, ami 10-20 alkalom utan tort be, vette fel a labfejem formajat, addig kimondottan kenyelmetlen volt.

    Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

Új hozzászólás Aktív témák