- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #84753 üzenetére
Nem sok HP-ja lehetett!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Edem05
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #84755 üzenetére
Ezzel örömet okozva Redlinenak. idézem: "UUHH.... Az mit kapott gheciiii!!!"
-
törölt tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #84745 üzenetére
Azért ezek odabasznak rendesen
-
juliensorel
senior tag
Hello!
Technikai segítséget várok. Kb. két hete nagyon súlyos ping problémáim vannak bf4-ben, előtte soha nem tapasztaltam ilyet. A max pingem 35-40 (de az már brit szerver) szokott lenni, de szinte az össze német szerveren (amiken játszom, 25-29 a ping), viszont mostanában játék közben hihetetlenül elkezd ugrálni, 200-999-ig szokott felmenni, aztán néha visszaáll, vagy néha kidobnak a szerverek connection error-al (vagy értelemszerűen a high ping auto admin kickkel). Utána olvastam angol nyelvű fórumokon, de nem akarok belepiszkálni olyan dolgokba amihez nem értek, és nem is vagyok éppenséggel perfekt angol, úgyhogy előbb magyar segítséget szeretnék.
Amit biztosan tudok:
1. dec. elején kaptam új modemet a UPC-től, eddig nem volt vele baj, mivel a probléma csak kb két hete van (ettől függetlenül lehet, h vmi nem kóser a modem/szolgáltató kapcsán, nem tudom, nem értek hozzá)
2. nem fut semmi a háttérben ami a hálózatot húzná ( pl. letöltés, minialkalmazás stb.)
3. speedtesten 5 ms a pingem, pingtest.net-en 11 ms, jitter : 3 ms (bármi is legyen az)
3. vezetéken és wifi-n keresztül is fennáll a probléma (már a telefonomon is kikapcsolom a wifit mikor játszom)
4. minden driver friss, a windows hibaelhárító nem talál hibát a hálózati adapterekben
5. Néha tudok játszani hiba nélkül akár több órát is, aztán egyszer csak elkezdi ezt csinálni
6. Sok szerveren teszteltem, a hiba mindig előjöttAmit nem próbáltam:
-Más játékok pingje: bf3 és hardline is megvan, de már annyira unom őket, h most le vannak törölve (csak 120 gb-os az ssd-m) mással meg nem multizom, így nem tudtam kipróbálni.Gépem: win 10 pro, alaplap: asrock fatal1ty H97 performance -> ezen lévő intel lan adapter, cpu: i5-4590, vga: asus gtx770, 16 gb corsair ram, wifi kártya: valamilyen TP-Link (gyors, kifejezetten játékra is alkalmas)
Várom a segítségeket, köszi!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz juliensorel #84760 üzenetére
Ennek nem értem most mi köze a játékhoz..........ha szar a pinged akkor a szolgáltatónál kell reklamálni. A játék nem tehet róla hogy ilyen pinged van.
Ez volt a T-home-nál is dec. és januárban,napközben volt 110-es ping,este meg lement 70-re.™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
juliensorel
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #84761 üzenetére
Értem, köszönöm.
-
juliensorel
senior tag
A leírhatatlan nevű cimbora hozzászólásától eltekintve, azt remélem, hogy segítőkész, érett, felnőtt válaszokat kaphatok a fórumon feltett kérdésemre. Fogok szerelőt hívni, ha az tűnik az egyetlen megoldásnak, viszont feltételeztem (én hitvány, bitang), hogy esetleg mással is előfordult már ez és tud rá/ hallott valamilyen megoldást. Mint írtam nálam nem az van, hogy felmegy 110re a ping napközben (70 helyett), hanem masszívan 200-999-es pingek jelentkeznek egyszer csak, random napszakokban, addig amíg ki nem dob a játék. Egyáltalán nem biztos, hogy a szolgáltatóval van a probléma. Ha igen, akkor elnézést, hogy ezzel fárasztottam és terheltem a fórum közösségét.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz juliensorel #84763 üzenetére
"hanem masszívan 200-999-es pingek jelentkeznek egyszer csak, random napszakokban, addig amíg ki nem dob a játék. Egyáltalán nem biztos, hogy a szolgáltatóval van a probléma."
Elég durva lenne ha a játék csinálná.
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
guftabi96
addikt
Szerintem szimplán a szolgáltatónál van valami.
Nálunk is volt már ilyen.
Vagy esetleg más nem használja a netet? Nekem akkor is fel szokott ugrani a pingem, amikor öcsém pl FHD videókat néz youtube-on stb.
Érezhető, hogy amikor egyedül vagyok itthon, akkor mindig rendben van a pingem, amikor meg mindenki itthon van, és megy még két gép, telefon, tablet stb, akkor felmegy.
Gondolom torrent kliens stb ki van lőve.
Más multiplayer játékkal próbáltad?#KeepFightingMichael
-
juliensorel
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #84764 üzenetére
Én egy szóval nem mondtam soha, hogy a a játék csinálná.
-
@rglaaf
veterán
Pedig ez tuti szolgáltatoi gubancnak néz ki ,játék alatt dosban pingelhetnéd pl a bix-et folyamatosan vagy a server ip-t és azonnal kiderülne pár dolog
PSN:BiZzare_0 ️
-
M@rdel
őstag
válasz juliensorel #84766 üzenetére
Esetleg ezt érdemes lehet futtatni. DPC Latency Checker
-
juliensorel
senior tag
válasz guftabi96 #84765 üzenetére
Van két lakótársam igen, de ezt is teszteltem, mert olyankor is előállt a probléma amikor ők itthon se voltak (ráadásul laptopjuk van, amit elvisznek munkába, szóval csak az én gépem van itthon olyankor), illetve 1 éve lakunk itt 3an és eddig soha nem volt gond, hogy 3 gép megy egyszerre, tökéletesen tudtam játszani akkor is, ha ők szintén használták a netet.
Mint írtam még nem próbáltam más játékkal -
nagyúr
válasz juliensorel #84770 üzenetére
Írnia kell szövegesen is mi a baj a program szerint.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
@rglaaf
veterán
semmit nem hinnem hogy sok köze lenne a problémádhoz
PSN:BiZzare_0 ️
-
addikt
Üdv!
Sajna, de ez a progi jelenleg Win 10-hez még nem kompatibilis. Nálam is hasonló értékeket mutat mindig, pedig nálam szerencsére nincs olyan gond mint nálad.Ha már monitorozás, akkor inkább ezt a progit próbáld, ez Win 10 kompatibilis[link]
[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Popes
őstag
Szerintem itt tedd fel a kérdésed, lehet hamarabb kapsz választ a UPC-s szakiktól. LINK
Deus ex machina
-
juliensorel
senior tag
válasz FollowTheORI #84771 üzenetére
Pontosan mit vizsgál ez a program? mert néha felmegy pirosba (kb 2700) és vmi olyasmit ír, hogy "bizonyos driver rossz hatással lehet, ezért egyenként tiltsam le az eszközkezelőben, majd újra engedélyezzem az eszközöket ( pl. hálózati és hang vezérlők, usb eszközök), hogy izolálni tudjam a problémát"
-
addikt
Esetleg még ezeket is nézd meg:[link]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
addikt
válasz juliensorel #84778 üzenetére
Mondom, ezt a progit felejtsd el Win 10 alatt, nem mérvadó.
-
Olympos
aktív tag
-
stoon
addikt
másnak is bugos a battlepack! játék közben és a végelszámolásnál meg kapom de logon nem mutat semmit . kb 6-7 szilvernek meg 2 goldnak kéne lennie de semmi!
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
törölt tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #84761 üzenetére
Hát több köze van hozzá mint ami itt megy néha..
-
addikt
válasz juliensorel #84781 üzenetére
Azért ezt érdemes többször nézegetni, és legalább pár percig folyamatosan figyelni. A gond az, hogy reklamáció esetén a szolgáltató is ezeket szokta nézni, és ha ugyanezeket az értékeket látja, érdemben nem sok mindent fog tenni szerintem. Én T-Home-os vagyok, ott egy ilyen szituban, még a kiszállási díjat is ki kell fizetni. A ping értékekre ugyanis általában a szolgáltatók semmilyen garanciát nem vállalnak, csak a szolgáltatási csomagban lévő letöltés/feltöltés értékekre.
-
TXT
őstag
Valaki elmagyarazna ezt az "illuminati easter egg" dolgot, hogyan kell megcsinalni??? Az angolom nem perfekt igy nem pontosan ertem a videot. Nem sikerul az osszes lampast vilagitasra birni, valamennyi mindig lekapcsolva marad barmelyiket kapcsolgatom le-fel a 7 kapcsolo kozul, igy mar itt elakadok. De azt a hangfelveteles izet se ertem, hogy kell-e, ha igen, hogyan, meg ezt a masik terkep dolgot sem meg ujrainditast stb.... Valaki tudna egy hsz-ben erre megoldast adni? Biztosan masoknak is segitene vele.
[ Szerkesztve ]
-
M@rdel
őstag
Nem tudtam, hogy a win10-l nem kompatibilis.
Nekem kiugró tüskék voltak benne, amit egy hálókártya driver frissítés megoldott. -
-
TXT
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #84787 üzenetére
Kozben sikerult a lampakat aktivalni, morze utan "H"-n beirtam a kodot, de hiaba varom "A"-nal a viztarozonal, hogy megjelenjen az utolso kapcsolo, sok perc utan sem jelent meg. Vmit kihagytam vagy rosszul csinalok?
-
TXT
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #84791 üzenetére
Nem vettem fel igy most vszinu elolrol kell kezdenem, igaz? Vagy? (Probaltam ujra azota a lampas kapcsolgatast, rittig nem mukodik ami az elobb megoldotta )
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
válasz Olympos #84780 üzenetére
Ez miből van???
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
mackosajt
addikt
válasz M@rdel #84796 üzenetére
Bocs hogy belevau, de az egyedi, camo-t adó kódot pont rankeden kell beírni, A pontnál, a torony tövében állva 2 perc mozdulatlanság után megjelenő kapcsolót aktiválva. Nem?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
Új hozzászólás Aktív témák
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest