- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz prokxy #51100 üzenetére
Én munkahelyről ha nincs sok dolog akkor Teamvieweren keresztül az otthoni gépemen szoktam commanderkedni. Semmi gond nem lenne, csak olyan ritka az, hogy követik a parancsaid mint a fehér holló. Mondjuk 1x-2x felmentem metro-ra kommanderkedni. UAV-EMP páros B-re. Másfél kör alatt volt meg egy SCAN UAV meg commander resupply medál. 30.000 pont az sima liba egy 2-3000 ticketes metron. Ha csak egy commander van akkor azé az MVP ribbon.
Csak k*rva unalmas.Gunshipezni Golmundra menj. Aki tartja E-t azé a gunship...és ott a JET-eknek szokásuk pikk pakk kilőni szóval 1-2 percenként tudsz hívni egyet.
Cruise missile meg Silk Road -on jó...a sok kemper tankot lehet vele lőni. Vagy Firestorm. A nagy toronynál mindig fekszik pár n00b. Azokra ráereszted 2-3 -mat simán kiszed mindig.
Leadership ribbonokért meg NS mapokra menj. Ott egyértelműbb kicsit, hogy a bagázs hova akar menni és őket megelőzve kijelölöd nekik a pontot.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
prokxy
veterán
válasz marilllyo #51104 üzenetére
Ja gunship kell, még 49 és 50 kill a tomahowk-kal + még kb ennyiszer el is kell lőni a raksit.Ha ma nem lesz kedvem szopni, mint tegnap este, akkor kommanderkezem. A tegnapi nap olyan katasztrófa volt, h ááá, 1 kör volt jó, Guilin Peaks, ott tudtam a formám hozni, de a többiben, pffffffffff, esélytelen olyan gyenge volt a csapat, h fájt respawnolni!
Ja igen, Teamviewer: IT-s ként elérem, szoktam is, de a net forgalmat logolják és kiértékelik, nem lehet nagyon elkurvulni!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
@rglaaf
veterán
bluestacks-on kerszetül miért nem akar müködni ez a nyomorult commandef app? elkezdi betölteni aztán csak fekete képernyő
PSN:BiZzare_0 ️
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #51107 üzenetére
Ja, ha így halad, lassan lemegy 300 alá és vérszemet kapok!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Bjørgersson
félisten
válasz prokxy #51112 üzenetére
Miért foglalkozol egyáltalán a skilllel?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
devilinsid3
addikt
válasz SkyS1gn #51092 üzenetére
egészségére**
(#51097) kovy29: ne mondj ilyet, mert kiábrándul belőlük
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
prokxy
veterán
válasz Bjørgersson #51115 üzenetére
Nem foglalkozom túlzottan vele, csak vhol idegesít, h állandóan ezt tolja az arcomba a BL, ez van a központi helyen, stb. Számolása meg, hát na, hagy némi kívánnivalót maga után...
#51114) Godlike79: Lehet(ne), ha a csapatom foglalná azt a pontot, de hiába attackolom, senkit nem érdekel...aztán amikor sorban a 3-4. körben 1x nem lesz az a zászló a miénk, ahol a rakéta van, Neked meg csak az kell az assignhez, azért az annyira nem gyere be.
Különben is dolgozzá', ne fórumozzá'! Este meg tessék jönni játszani![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Test range-n mi a f@szért, nem lehet büntetlenül redeploy? A gyakorlás miért fáj a fejlesztőknek?
-
Bjørgersson
félisten
válasz devilinsid3 #51116 üzenetére
Legalább te ne baszakodj már, épp elég pohár..
(#51118) szunya1: Mit értesz büntetlenül alatt?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
prokxy
veterán
-
SkyS1gn
félisten
válasz devilinsid3 #51116 üzenetére
Falusi vagyok baszhatod
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
marilllyo
veterán
válasz kriszpontaz #51114 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy Silk-en az a csapat amelyik a hegyekből jön...könnyebben tudja tartani a "D"-t. Ha velük vagy folyamatosan szórhatod a rakétát. Flood-on kicsit sűrűbben billegnek a pontok, hogy melyiket ki tartja. De valóban Flood-on nem nagyon szoktak elbújni előle, Shanghaion meg a B-D tetőn olyan nincs, hogy valaki ne legyen.
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #51119 üzenetére
Visszavontam, kiírja,hogy a statban redeploy esetén egy halált számol el,de a valóságban mégsem....Akkor tovább tanulgatom,hogy repcsikkel tovább legyek levegőben,mint 10 mp
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz devilinsid3 #51123 üzenetére
Mondatkezdő nagy betű, mondat végén pont!
(#51122) marilllyo : Silken baromi nagy mákod kell hogy legyen hogy olyan csapatod legyen aki nem a szélrózsa minden irányába kamillázik, és nem sz@rik rá, hogy mit kérsz tőlük. Különben végig ülheted az egész kört és az assigmenteket cseszheted. Kevés SQL van aki tudja használni a Q-menüt, ahol kérni szoktak nagy ritkán resupply-t vagy area scan-t.
Még gyalogként is csoda ha olyan Squadban vagy ahol a Leader pontot jelöl. Innen látszik hogy a Q-t sem használja mert én pl. folyamatosan adom a parancsot véletlenül akkor is ha csak spotolni akarok, ilyet meg alig látok, de arra sem reagálnak ha Request Orderezel.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz kriszpontaz #51126 üzenetére
Jaaa hát az, hogy egyszerre akarj többmindent az felejtős. Silk-re csak a rakéta miatt mentem. Nekem az is elég, hogy ha tartják a D-t...onnantól meg azt csinálnak amit akarnak. Hiába jelölöm ki a pontokat...sz*rnak rá magasról (legtöbb esetben). Meg is van minden assignment belőle, meg a medálok is. Egyedül a leadership medál nincs, csak a fele (pedig 28 service star-om van commanderként!!!! )....De a végén nem volt türelmem hozzá, hogy végignézzek egy 3000 ticketes kört 2 ribbonért.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
Hajthatók már az új fegyverek?
-
pohár
félisten
válasz marilllyo #51135 üzenetére
nem, mert mindhez játszani kell az új DLC-vel, cselesen megoldották
és a feladatokat/killeket se számolja addig, amíg nem játszottál az új mapok valamelyikén...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest