Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • OddMan

    őstag

    válasz KAMELOT #50456 üzenetére

    A Manli 1996 óta gyárt videokártyákat és egyéb PC alkatrészeket, jelenleg is a piacon van a legfrissebb kártyákkal, pl. GTX980Ti.

    Ha kapok egy új kártyát és az is tönkremegy, akkor többet nem fogok megbízni ebben a márkában és többet nem veszek tőlük semmit. :(

    Igazából én sem tudok sokat erről a gyártóról, de a képek alapján szerintem az nem igaz, hogy lehagytak bizonyos alkatrészeket a kártya nyákjáról. Szerintem az Nvidia nem is engedné, hogy olyan kártya bármiképpen piacra kerüljön. Ez szerintem nagyban rontaná az Nvidia presztízsét. A többi általam belinkelt gyártók kártyái is így néznek ki. Lehet, hogy az első ref. kártyáknak még olyan volt a nyák felépítésük, mint amilyet linkeltél, de látszik, hogy jó pár gyártónak meg ugyan olyan a nyákja, mint a Manli-nak. Ezért egyelőre nem akarom elítélni ezt a céget, főleg azért sem, mert úgy látom, hogy nincsenek tapasztalatok ezzel a gyártóval és csak megy a találgatás. Ha meglesz a következő ilyen kártyám, akkor majd megosztom veletek a tapasztalataimat. ;)

    [ Szerkesztve ]

    ''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''

Új hozzászólás Aktív témák