- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
steve24
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok valamilyen programot ajánlani hogy megtudjam nézni a VGA teljeitményfelvételét?
a GPU shark progit amit az imént láttam, azt nem tudom letölteni sehonan,
Teszteket sem találtamGTO olyat amiben irták volna hogy hány vattos
Amugy ATI RADEON X1800GTO
Köszönöm a ssegitséget----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
Ribi
nagyúr
válasz steve24 #15053 üzenetére
Nemtudom milyen progit lehet találni, de programokban nem igazán hiszek.
Itt egy teszt amiben 50W-ot írnak fogyasztásra. -
-
kiskaktusz
addikt
Sziasztok!
Egy integrál ati radeon hd4250 dolgozik a gépemben. Ma elkezdett a win hibaüzeneteket dobálni a vga driverére és ezzel egy időben megjelentek a "pixelhibák" a notim kijelzőjén.
Ez most a driver miatt van, vagy csak tök véletlenül egy időben jelent meg a driver hiba és kezdett pixelhibás lenni a kijelzőm?Kicsit aggaszt, hogy zölden pompázik sok-sok pixelem.
A driverre szerzek frissítést este, de ez így most egy kicsit megütött...
[ Szerkesztve ]
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Ribi
nagyúr
válasz waterdragon1 #15061 üzenetére
Ha a GTO tényleg annyit eszik, akkor nehéz lesz olyan karit találni, ami terhelve kevesebbet eszik, viszont terheletlenül az újak már jóval kevesebbet esznek.
55W van megadva, de valóságban kevesebb lesz, olyan 40-45W. -
steve24
aktív tag
válasz waterdragon1 #15061 üzenetére
A tesztet olvastam az irt kb 48,9 W vagy hasonló értéket,de régebben is beszéltünk hogy elég sokat fogyaszt, de mihez képest?????
akkor menynit fogyaszt egy nagyon durva kártya?----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
Ribi
nagyúr
válasz steve24 #15063 üzenetére
A tudásához képest fogyaszt sokat, valamint ha épp nem játszol akkor is feleslegesen sokat eszik. A mostani top kártyák 200W felett fogyasztanak, a 2 magosok meg 300-at.
Átlagos gamer kártya valahol 100-150W körül.
Alsó részben a maximumot megnézed, az elég vicces, persze ennyit csak pillanatokra fogyaszt stresz teszt alatt, de ennyit is tudnak. Viszont ha megnézed, hogy a GTX680 idle kevesebbet eszik mint a te kártyád.[ Szerkesztve ]
-
-
steve24
aktív tag
Nekem a jánlottak a mostani kártya helyett egy ATI HD 6670,
Ez többet fogyaszt a mostaninál de csak játéknál ugye? nekem az lenne a cél hogy csendes legyen és kevesebbet foyasszon, viszont a teljesitménye is legyen jobb
Vagy túl sokat akarok?[ Szerkesztve ]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
steve24
aktív tag
válasz waterdragon1 #15067 üzenetére
Igen látom. sokkal jobb és picivel fogyaszt többet, de gondolom csak terheléssel
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
Bjørgersson
félisten
válasz steve24 #15069 üzenetére
Játék alatt olyan 45-50 watt körül fogyaszt, netezés közben lemehet olyan ~20-ra szerintem.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Ribi
nagyúr
válasz steve24 #15068 üzenetére
Ami annál a kártyánál feltűnt, hogy DDR3-as. Ami sok esetben igen meglátszik.
Neten szinte nincs is ilyen teszt, csak DDR5 verziós, ami drágább is.
Áhh itt 1 teszt
Van ahol kicsit, de van ahol sokkal lassabb a DDR3 verzió.
20 fölé nagyon nem akarsz menni árban?
Esetleg egy 5670, ami szinte ugyanolyan gyors mint a 6670 DDR5. -
steve24
aktív tag
Bocsi. lehet félre néztem azt amit linkeltem
De igen DDR 5 néztem csak a tipusát néztem, ki gondolná hogy még csinálnak vagy árulnak DDR3 VGA-t----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
Repsol600
addikt
válasz Bjørgersson #15070 üzenetére
DDR 3-asat ne vegyél mert nagyon visszafogja. Min. DDR 5 128 bit. De 20 körűl már nézhetsz 5770-est is az max. 95W-ot eszik ezt lemértem mert volt ilyenem.
-
steve24
aktív tag
Már nem emlékszem, valaki ajánlotta EZT régebbi hozzászólásban, csak össze kevertem de vissza kerestem, igen olyan 20kőrül mondtam, de ha kicsivel több és jobb kártya akkor legyen a drágább
-
tomtom9
tag
25-30k között melyik a jelenleg legjobb VGA(Nvidia)?
gtx275 és gtx460 között vacillálok... -
Tarill
őstag
-
Bjørgersson
félisten
válasz Tarill #15080 üzenetére
Ha ilyen átalakítóra gondolsz, nyugodtan mehet vele. Én is így használtam anno a 4870-emet.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz tomtom9 #15084 üzenetére
Szerintem az első két GTX460 közül válassz, már csak az 1GB memória miatt is.
-
tomtom9
tag
válasz Bjørgersson #15085 üzenetére
Köszi.
Egy core2duo(e7500) húzva ki fogja szolgálni?:S
-
Bjørgersson
félisten
válasz tomtom9 #15086 üzenetére
Jó kérdés. Kérdezd meg a GTX460 topicban a srácokat, ők biztos meg tudják mondani.
-
tomtom9
tag
válasz Bjørgersson #15087 üzenetére
Köszönöm!
-
BeerBier
senior tag
Üdv Urak!
Olyan gondom lenne hogy nemrég váltottam ATi-ra Nvidiáról.
Persze elötte lepucoltam a drivereket,feltettem a catalystot (igaz nem a legfrisebbet)
MInden szépen megy is,játékok is mennek...csak...Ha valamilyen JAVA alkalmazást indítok el a gépen,"széttöri" a képet.
De csak és kízárólag Java alapú dolgoknál csinálja..
Mit lehetne ez ellen tenni?
Frisebb Catalyst pl?Olyan vagyok mint egy hal....fejem is van,de a farkam irányit
-
Tarill
őstag
válasz Bjørgersson #15081 üzenetére
igen az lesz az, van is egyem meg elvileg még a kártyához is jár.
waterdragon1: köszönöm!
-
Bjørgersson
félisten
válasz tomtom9 #15088 üzenetére
Szerintem a "tuningolt" Gainwarddal jobban járnál, a másik gyártóról még nem is hallottam. Garanciára meg a szokásos dolgokra azért kérdezz rá előbb.
-
juhi1414
csendes tag
válasz SebajTobias #15050 üzenetére
Szia! Nekem is volt hasonló problémám és egy directx frissítéssel megoldódott. Próbáld ki hátha segít.
-
tomtom9
tag
válasz Bjørgersson #15093 üzenetére
Lehet így lesz... Mennyit érhez az a kártya? Jó ár érte?
-
Bjørgersson
félisten
válasz tomtom9 #15095 üzenetére
Küldtem egy üzenetet, folytassuk ott.
-
tundra
tag
Segítsetek!
Van egy Intel D975XBX alaplap, amibe beletettem egy HD 5450 VGA-t, és a következő hibát produkálja:
Olyan mint ha lassan frissítené a képet. Ha egy ablakot arrébb teszek a desktopon, szaggatva/hullámozva rajzolja ki újra. A videókat is szaggatva játssza le. Mint valami régi kártya, ami még 2d-ben is tetű lassú.
Ugyan ez a lap egy x1950xtx vga-val tökéletesen működik.Az alaplap talán csak 1.0-ás PCIE vezérlővel rendelkezik, a kártya meg elvileg 2.0-t igényel. Ez lehet a gond? Nem kompatibilis visszafelé?
HELP!
-
kenwood3
addikt
válasz Leslie1984 #15098 üzenetére
Csak a 945-ös vagy régebbi chippekkel van gondja a hd 5xxx kariknak. Valami más okozza nála a problémát szerintem
tundra Vga driver-t frissítetted? Ha nem akkor frissítsd a legújabbra.[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
Irvkhf
aktív tag
Helló !
Tudna segíteni valaki volna egy kis problémám. A probléma az volna hogy vettem egy agp s Hd 3850 es videó kártyát. Nagyon jó kis videó kártya agp ben a legerősebb úgy tudom csak annyi baj van vele hogy nem mindig akar újra indulni a gép ha újra indítom és a ventilátor mintha folyamatosan maxon pörögne és így hangos kétszer hallottam hogy mintha visszább vette volna egy pillanatra és utána megint maxon pörög szerintem. Mi lehet a kártyával valami baja lehet ? Egy 450 wattos Hipro tápegység van a gépben. Kipróbáltam egy 565 wattos Hkc tápegységgel és azzal is többször volt hogy nem akart újra indulni és egy reset után megy mindig vagy ha bekapcsolom akkor is megy mindig. De olyan mintha maxon menne a hűtés rajta ahogy halottam kétszer már visszább vette egy pillanatra. Mitől lehet hogy mindig gyorsan megy rajta a hűtő ventilátor ? Így hangos nem gondoltam hogy ekkora hangja van neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest