Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Classius

aktív tag

Sziasztok! Azért ide írok, mert nem nagyon találtam rá topicot, sürgős lenne...

A lényeg, hogy valószínűleg vírust kaphatott a gépem (Lenovo Y580), vagy nem is tudom, de az a jelenség állt elő, hogy bekapcsolom a gépet, szörnyen lassan betölti a tálcát, de a rendszer úgymond már nem tud felállni mert egyszerűen lefagy a gép... vírusírtót el sem tudom indítani, konkrétan semmit sem tudok csinálni csak az egeret mozgatni. Ez az egész semmi jel nélkül egyik napról a másikra történt. Se vírust nem jelzett az ESET, se pedig más egyéb dolog nem történt. Csökkentett módban tudom futtatni a gépet, ott hiba nélkül megy, most is így írok. Próbáltam rendszer visszaállítást de semmi nem változott. Dokumentumaim között van nem egy olyan adat ami nagyon fontos lenne, nem szabadna elveszniük, ezért nem akartam újrarakni a rendszert... Windows 7 64 bit es op rendszer van a gépen.
    Nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz, ezért írtam ide, mert itt sok olyan ember van aki talán tudna nekem segíteni. Minden ötletet vagy tanácsot meghallgatok, csak kérlek segítsetek... Szakboltba nem akarom elvinni, mert fizetés mellett az sincs ínyemre, hogy napokig bent lenne a gép. Sürgősen kéne valami megoldás.
    Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni :R :R

[ Szerkesztve ]

“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #

Új hozzászólás Aktív témák