Hirdetés

Aktív témák

  • kendeee

    aktív tag

    válasz 3.Aragorn #21457 üzenetére

    Hehe, megtaláltalak megint. Elvileg az a jó laptop ami már sok évet megért, de még mindíg jó. Félretéve a viccet, 2 márkát nem ajánlanék: fujitsu, acer. Nagyon sok laptop végigment már a kezem alatt, a legtöbb acer és fujitsu volt, de nem azért mert olyan elterjedt, hanem mert annyira hanyag a két cég.....Ezen tulajok ne haragudjanak a kijelentésemért. Mit érdemes venni? Talán azt a márkát aminek a legjobb a supportja: IBM/LENOVO, ezen kívül: DELL ASUS, APPLE, stb stb. Én az inteles platformot ajánlanám leginkább. Videókártyából is az a legmegbízhatóbb, bár nem mondhatni erősnek, de a mindenapi dolgokkal: film, zene netezés több is mint sok:)
    Amit konkrétan ajánlani tudok ha használt is szóba jöhet az a dell inspiron 6400 egy core 2 duo proccal és intel GMA950-nel. Nagyon gyors nagyon megbízható gép. 60-80eFt
    Ha új lesz érdemes 2-3 éves garival venni, mert a procin a paszta max 1 év mindegyiken, ami egy idő után nem hogy leadná a hőt, de pont hogy szigetel!
    Ha csak 1 év garival veszed, szerezz be egy havert, aki ért a lapikhoz, és a lejárat napján szétkapja neked és kitakarítja, újra pasztázza és összerakja. Ha nincs ilyen ismi, szólhatsz nekem is:)

    Bálnabontás ma! Holnap halnap...CTRL+ALT+RESET...Dakota közmondás: Le kell szállni arról a lóról, amelyik megdöglött.

Aktív témák