Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • k850

    addikt

    válasz dim dim #20755 üzenetére

    :)
    Már máskor is lehetett hallani hasonló rémhíreket. Egy kicsit fel van fújva az egész. Gondolkodj logikusan, legálisan biztos egyik szolgáltató sem teszi nyilvánossá az információkat, másik, aki eddig bele akart hallgatni a telefon beszélgetéseidbe (titkosszolgálat, ügyészség stb) az meg is tette. Arról nem beszélve, hogy a közösségi portálokon gyakorlatilag a fél világ megtudhat sok mindent rólad. Az Android platform egyenesen odáig elmegy, hogy a gmail címlistán keresztül még az ismerőseid adatait is lenyúlja, ezt onnan tudom, hogy mióta én is összeszinkronizáltam, azóta hirtelen a Facebookon rengeteg ismerőst ajánl fel.
    Fölösleges dramatizálni a helyzetet, okos ember bizalmas dolgokat nem tárol PC, telefonon, illetve meggondolja kétszer is mit mond a beszélgetés közben.
    Az internet forradalom kezdetén, már figyelmeztettek előrelátó emberek, hogy kiszolgáltatjuk teljesen magunkat a médiának. Ez van, már nem tudunk mit csinálni, óvatosnak kell lennünk, ettől függetlenül sokan megszívhatjuk, a túlzott kíváncsiskodást.

    -Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.

Új hozzászólás Aktív témák