- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
sziasztok,
remélem tudok segíteni a következő problémában:
pár perce történt
nokia E51-em van és éppen sms-t írtam mikor is a 2-es (ABC) billentyűt nyomva a telefon azt észlelte hogy ki akarok lépni és kiírta a mentés piszkozatba lehetőséget. Kvázi nem lehet sms-t írni mert ahányszor erre lépek kilép. Na erre persze átlag user gondolatával élve ki kapcs majd bekapcs (na majd az megoldja felkiáltással) ... pinkód nemjó 3x eljátszottam maradt a puk kód. szerencsére tudtam szerezni egy másik telefont. Időközbe rájöttem hogy a 6os billentyű lenyomásakor is fölös karaktereket ír a gép ezért nem volt jó a pin kód. PUKal átír pinkód működő billentyűkre és vissza a SIM kártyát a (ROSSZ) telefonba.
szóval 2-es billentyű 1 szeri lenyomásakor: *#120
6-os ugyancsak 1 szeri lenyomásra :5869 kombinációt vesz be a telefonna most ilyenkor mi van? nem vagyok telefon Guru, csak használom a telefont annak rendje és módja szerint.
segítséget előre is köszönöm
közben rájöttem hogy középső fém négyzetes billentyűt (nem tudom mi a hivatalos neve) ha jobb oldalon nyomom akkor kilép bármilyen menüben vagy, és előtte nem ez volt a funkciója ... most beszart a gépem?
[ Szerkesztve ]
Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
Antonio
senior tag
válasz mahagoni01 #20153 üzenetére
hmm értem,
remélem ez könnyen orvosolható bármelyik gsm shopban. ?Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
Antonio
senior tag
válasz mahagoni01 #20155 üzenetére
na shop alatt most szervizet értettem, elvégre nem is tudok olyan gsm shopot mondani ami egyben nem szerviz is, legalább is mindenikek ez áll a cégtáblán, na majd reggel elválik ... remélem.
vagy ez tényleg valami komolyabb nokiás szervizet igényel?
Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
-
Antonio
senior tag
válasz mahagoni01 #20157 üzenetére
ahh köszönöm
speciel a linken lévő cég előtt megyek el minden nap szóval útba esik
bár eddig soha nem láttam és a térképet nézve olyan helyre mutat ahol a valóságban nincsen semmi ... csak BKVs kocsiszín kerítéssel elkerítve ... ja sorry most olvasom hogy végállomás pavilonsor ...na majd holnap kiderül
[ Szerkesztve ]
-
Antonio
senior tag
válasz Antonio #20158 üzenetére
Még nem jutottam el a szervizig és időközben sajnos újabb hibák merültek fel azaz telefonálás alatt nem hallják a hangom ...
Ezért ideiglenesen a SIM és a 1Gb microSd kártyát átraktam egy Blackberry 8320-ba
viszont bekapcsolás után azt írja ki hogy behelyezéssorán a microSD kártyán hiba van nézzem meg a PC-n, kiveszem visszarakom E-51-be semmi gondsajnos nem ismerem BB-t és ráadásul csak angol nyelvű a menü, hol lehet/kell beállítanom hogy lássa olvassa memória kártyát? (sajnos sok telefonszám csak azon van)
-
Antonio
senior tag
válasz Antonio #20159 üzenetére
a hibaüzenet pontosan:
A Media Card has been inserted that contains errors. To correct the errors please use a disk error-checking utility on a computer.
vagy eleve a behelyezés rossz?
-
Antonio
senior tag
válasz Antonio #20160 üzenetére
időközben rátaláltam nagy nehezen:
a megfelelő mediacard menümben van többek közt 2 opció ami szerintem nekem kell
-Format card
-install media cardmielőtt valaki nem világosít fel konkrétan mi történik ezek kiválasztásakor nem merem elindítani.
a format card gondolom formázza és egyben törli a kártyát?
az install media card mit tesz?köszönöm
-
karell25
csendes tag
Sziasztok, LG Arénám van, független, a kérdésem az lenne, hogy ami van hozzá szoftver, LG PC Suite III, az megy Win7 alatt vagy le kell tölteni valahonnan? Mert kerestem de nem találtam sehol!
Előre is köszi! -
Nendi007
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy Nokia 5800 XpressMusic-om van, és meg lehet-e csinálni azt, hogy a mobil tv-t a számítógépemen nézhessem? Vagyis lehet-e a telóhoz kapcsolni még egy kijelzőt, mint a számítógép és tv között.
Előre is köszönöm! -
artiny
őstag
Motorola razr v8 es razr2 kozott mi a kulombseg es hogyan tudom eszre venni, hogy meik a 2-s?
35€ van fent aprohird.ben. Megér annyi penzt?
EZ az 1-s vagy a 2-s?
[link]Mikori lehet ez a telefon?memoria kartyat tudok tenni bele?
Igaz hogy csak ket napig birja az aksi,mert hogy annyira vekony aksija van? -
JoinR
őstag
Sziasztok!
Sony Ericsson Elm telefonom van, és szeretnék rá valamilyen tűzfalat vagy vírusírtót, hogy nyugodtan tudjak vele wifizni. Tudtok ajánlani valamit? Vagy esetleg nem is szükséges egy nem oprendszeres telefonra?
-
JoinR
őstag
Picit pontosítanék: nem vírusirtóra lett volna szükségem, hanem valamilyen encrypter-re. Aztán utánanéztem, és olvastam, hogy az Opera Mini a 4. verzió óta mindent SSL-ben kezel, ami igen jó dolog szerintem. Viszont a Sony Ericsson beépített kliensei (facebook, twitter, stb.) vajon használnak SSL-t, vagy egyszerűen ellopható bárki jelszava aki ezeket használja?
-
tonto
csendes tag
Hogy lehet beállítani egy Sony Ericsson J220i-n, hogy elküldje a számomat annak, akinek telefonálok? (Tehát, hogy ne a hívott félnél ne az jelenjen meg, hogy "ismeretlen szám" vagy hasonló.)
-
jubilleum
senior tag
Hello!
A N97-en szeretném felrakni a legfrissebb firmware, ovi suit-on keresztül, de mindig azt mondja hogy nem sikerült a frissítés, mert megszakadt a kapcsolat. (win7 64)
próbáltam:
- Nokia updaterrel
- másik usb aljazatban
- másik kábellel
- hard reset
másik régió beállítása,
de egyszer sem jártam sikerrel.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
juszan
csendes tag
Sziasztok!
Nekem lenne egy régi Noki 6070-es mobilom!
Régóta nem volt már szolgálatban. Viszont ma szükségem lett volna rá,de a drága kártyával és nélküle is csak annyira képes,hogy sötét képernyőn azt kiírni Test Mode!
Ennél többre nem képes!
Lehet vele valamit csinálni amitől életre kelne?
Valakinek van valami ötlete?
Előre is köszönöm a segítséget!
Ha lehet egy privátot írjatok!
juszan -
suomi69
csendes tag
Kedves fórumozók!
Két napja vásároltam egy Nokia E52-es kártyafüggetlen készüléket. Eddig minden kifogástalanul működött, de most azt írja ki, hogy "Csak a segélykérő hívások engedélyezettek" és nem tudok hívást kezdeményezni. Az akksit kivettem újra beraktam, simet szintén, nincs letiltva semmi a telefonban. Ha másik sim kártyát teszek a telefonba azzal működik. Ha az én simem teszem másik telefonba az is működik. Csak együtt nem hajlandóak. Pedig a mai napig nem volt gond. Már visszaállítottam a gyári beállításokat, de így sem. Mi lehet a gond? Létezhet, hogy a simem meghibásodott hirtelen (3-4 éves sim), de akkor hogy lehet, hogy másik telefonnal működik? Avagy gyorsan vigyem vissza a készüléket, mielőtt lejár a 3 napos cseregarancia, mert abban van a hiba!? De a telefon is működik másik simmel! Nem értem mi lehet a gond! Előre is köszönöm, ha tudtok segíteni!
-
Archanon
őstag
Sziasztok! Remélem jó helyre írok...
Meg tudjátok-e mondani mitől lehet, hogy egy bizonyos méreten felül [7-8 mb] nem tudok a telefonom +memóriakártyájára [1 gb] semmit se másolni? Eddig minden probléma mentesen ment, nem tudom most mitől kattant be... Félig, vagy háromnegyedig átmásolja a fájlt [jelen esetben mp3-at szeretnék], majd kiírja, hogy Ismeretlen hiba akadályozza a fájl másolását, blabla, 0x80070057 hiba: a paraméter nem megfelelő. Nem csak egy fájlnál csinálja, bármilyen nagyobb méretű mp3-nál, videónál, próbáltam többféle formátumot, de úgy néz ki, nem az a gondja. Ahogy 8 mb alá csökken a méret, át tud menni... Úgy enyhén zavaró. Ötlet?Ja, és Nokia 2700, bár ez nem hiszem hogy sokat számít ilyen jellegű problémánál.
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
fixedgear
tag
HELLÓ!
annyi lenne a kérdésem hogyha t-mobilenál tiltólistán vagyok tartozás miatt
akkor a telenor/vodafone-nál nemtudok előfizetésre telefont venni?
előre is kössz
:LG Optimus 2X P990
-
Malklar
tag
Sziasztok. 6300-ámon megjelent pár pixel hiba illetve sz@rakodik néha a Jack dugó is. Most lesz két éves de még garis 1 hónapig. Ilyen problémákkal visszalehet vinni? És ha igen mit csinálnak vele?
-
fixedgear
tag
válasz Pc Laca #20178 üzenetére
Köszönöm a választ
még annyi hogy ha befizetem a hátralékot (már 80at befizettem, 12 a fenntmaradó)
akkor rögtön levesznek?
mivel már nem a tmobilenak tartozok vele hanem a behajtócégnek (intrum justitia)
meg kaptam a t-mobiletól levelet hogy töröltek az előfizetők adatbázisából (?! vmi ilyesmi)LG Optimus 2X P990
-
WildBoarTeam
senior tag
Szerintem mindegy, hogy használattól "kopott el". A garancia érvényes rá, hiszen a forrasztás engedhetett el, de az is lehet, hogy más elektronikai hibája van. Mivel a készülékházon belül van és nem hozzáférhető garanciavesztés nélkül (ha tényleg nem volt megpiszkálva), ezért javítják.
Malklar (#20180)
Jól kitakarítják és rendbe teszik.blabla
-
fixedgear
tag
ha webshopból rendelek előfizura telefont akkor mivel ellenőrzik a fizetőképességet?
mert ugye aki boltban akar annak vagy bekell mutatni a személyi&lakcímkártyakombó mellé egy befizetett közüzemi számlát, vagy bankszámlakivonatot,vagy munkáltatói igazolást...
ötlet?LG Optimus 2X P990
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz fixedgear #20184 üzenetére
Mondjuk eleve regisztrációhoz kötött a rendelés. Ha meg előfizetéses telót akarsz rendelni, akkor bekérik az adataidat, ami alapján tudnak ellenőrizni (név, cím, szig.szám, stb...szóval ugyanazokat, amiket a személyes kötéskor kérnek). Nem lükék a szolgáltatók, hogy ilyen egyszerű módszerrel átverd őket.
Szerintem fizesd ki a tartozásod vagy használj feltöltőkártyás mobilt.
blabla
-
Pc Laca
tag
válasz WildBoarTeam #20185 üzenetére
A behajtó cég is a T-mobilé csak más néven futt mint nagyon sokk behajtó cég.
Az a baj ,hogy nagyon sokan vissza éltek azzal ,hogy más nevére vettek telókat az még hagyján de rengeteg tartozást halmoztak fel
szóval nem vagy egyszerű helyzetben. -
WildBoarTeam
senior tag
válasz Pc Laca #20187 üzenetére
Én egyszerű helyzetben vagyok, mert fizetem a számlát.
Amúgy teljesen igaza van a szolgáltatóknak, hogy létrehoztak egy ilyen "BAR listát". Így mindenki 100x átgondolja, hogy engedi-e másnak, hogy a nevére vegyen előfizetést (gondolok itt az utcán leszólítgató emberkékre).
blabla
-
sdd2
veterán
válasz WildBoarTeam #20188 üzenetére
Már a telenor kínálatában is vannak SE telefonok.Az X10 mini pro,X10,X8
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
Pc Laca
tag
válasz WildBoarTeam #20188 üzenetére
Teljesen 1 értek veled
-
Archanon
őstag
-
m3tr0
őstag
Sziasztok.
Win 7 alatt nem tudom működésre bírni a Samsung Pc studio-t, nem tudom átmásolni a képeimet gépre. A telefon egy Samsung L700 -as, mondanom sem kell XP alatt minden ment frankón. Win 7 alatt akkor mi a megoldás?
Néztem a Samsung oldalán új verziót, de win 7.es nincs, a többit meg nem működik.Valakinek valami ötlet?
-
artiny
őstag
Sony ericsson cedar j108i -hoz milyen kiterjesztesu temávalkomptatiblilis?
.thm , .smt ,.thm , .nth temakat is letoltottem,de mindegyiknel ismeretlen fajltkent kezelte.inend is toltottem le:
http://www.mobileheart.com/cell-phone-themes/2348-Sony-Ericsson-Cedar-Themes.aspxde nem jo egyiksem....valki tud olyan oldalt ahonnent tudnek letolteni cedarhoz temat?
-
csixy
addikt
Sziasztok.
Vodafone 845 (Huawei Joy)-re a leírások alapján rootolás után feltettem a Vodafone 845 Mr. Edition 1.9.5 -ös főzött ROM-ot.
Működik.
De az normális vajon, hogy usb kábellel felcsatlakoztatva PC-re most már nem mutatja a telefon saját memóriáját, hanem mutat egy meghajtót aminek az összes területe foglalt, nem látható benne semmi file és nincs rajt szabad hely.Köszi
CSIKert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
addikt
válasz artiny #20194 üzenetére
Csak a Sony Ericsson téma fut rajta, fájl kiterjesztés neve: thm , de itt is figyelembe kell venni az adott típus paramétereit, általában a kijelző felbontás megegyezik, akkor működik, de ez se mindig igaz. A flash tartalmakkal szokott lenni a probléma, ezért nem minden téma megy mindegyik készüléken.
Ha értesz a képszerkesztéshez javaslom, hogy készíts saját témát, ezt a Sony Ericsson Themes Creatorral teheted meg.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
XP NINJA
őstag
Hali
ha veszek egy telefont, ami le vantiltva számlatartozás miatt a t-home nál, de én telenoros vagyok, akkor tudom használni, mint ha le se lenne tilva?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest