Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Alan Wake II: Night Springs teszt

    gp Hirtelen, egy E3-pótlék rendezvényen került bemutatásra az Alan Wake II első kiegészítője. A Night Springs három játszható karaktert is ad – de egész biztosan nem azokat, akikre gondolnál.

  • Firmware-frissítés a Kioxia SSD-kre

    ph A Toshiba-korszakból származó meghajtókra is vonatkozó frissítést mindenképpen érdemes telepíteni.

Új hozzászólás Aktív témák

  • S W A T

    senior tag

    Szerintetek hogy viszonyul a kijelző a gyakori felvillanásokhoz :F (SE W300i) Mielőtt félre érthető lennék arra szeretnék célozni hogy ugye ha mp3-azunk vagy rádiózunk a kijelző egy idő után "elalszik" na mármost én van hogy 5-10 percenként váltok rádió állomást ha épp nem szeretem zene megy vagy pl mp3-ba is kézzel válogatom a számokat mindig az aktuálisan hallgatott szám végén döntöm el hogy mi legyen a következő ilyenkor ugye mindig felvilágosodik a kijelző vagy például akkor is ha hangerőt váltok. Szóval ezt szeretném kérdezni hogy bírja e a kijelző kell e tartanom tőle hogy beadja az uncsit.

    [ Szerkesztve ]

    A polgármesteri hivatal is alátámasztotta Mónika létezését, üvegcsont betegségét és a gyűjtést. Esztergályos Cecília is segít, video: http://href.hu/x/9x9v Ha Te is segítenél: http://href.hu/x/9wol <<< "Peace, Love, Empathy" by Kurt Cobain >>>

Új hozzászólás Aktív témák