Hirdetés

Aktív témák

  • plmdr

    tag

    Sziasztok

    Tudom hogy nem itt lenne a helye ennek, de el vagyok keseredve. Segítséget szeretnék kérni Tőletek. Adott egy Dell Inspiron 510m notebook, van vagy 6 éves. Megérdemelne már ennyi idő után egy új rendszert, ezért bele is vágtam a fejszémet. Az optikai meghajtója nem működik, oké, csinálom USBről. Kész a bootolható stick, BIOS beállít, restart, elindul a telepítő. DE! Mikor megkapom a főképernyőt és rányomok az Enterre egyet, a következő hibaüzenetet kapom jutalomként.
    A telepítő nem találja az ideiglenes telepítési fileokat.
    Az a merevlemez, amelyre a telepítő az ideiglenes telepítési fájlokat másolta, nem elérhető a Windows XP számára. Gyártótól származó eszközillesztőre van szüksége, vagy újra kell futtatni a telepítőt és egy Windows XP-vel kompatibilis meghajtót kell választania az ideiglenes telepítési fileok számára. További információt a Windows XP dokumentációjában talál.
    X86 alapú számítógépeken azon hajlékonylemezek, amelyeket a telepítő hoz létre nem CD alapú telepítésekhez, nem alkalmasok CD-ről való telepítésre.
    A telepítés nem folytatható. A kilépéshez nyomja meg az F3 billentyűt.

    Na tessék. SATA driver lehet esetleg a ludas? Csak tapogatózom a sötétben, AHCI mód, vagy bármi vonatkozás a merevlemez beállítására a BIOSban nincs ... Nagyon megköszönném, ha egy hozzáértő megosztaná velem az esetleges megoldást. Csoki, bonbon, dohányárú, lehet választani honoráriumként ... :D
    Előre is köszi mindenkinek, aki veszi a fáradtságot. :R

    2006-05-20 15:22 | 207 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése több mint 6000 napja.

Aktív témák