- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz BoscoD55 #31160 üzenetére
Hát nemtudok sajna fotós klubbról
23 vagyok amúgy, nagyjából 5 éve foglalkozok komolyabban a fotózással hobbi szinten. Mindig mérges vagyok amúgy kicsit, amikor láton hogy a hírdetések 90%-a budapest
Amúgy biztos lenne érdeklődő ilyesmi megmozdulásra.Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
Jahno
veterán
válasz BoscoD55 #31160 üzenetére
"Ennyire hanyatlásnak indult a város ilyen tekintetben? "
Mindenhol ez van, maradnak a képmutogatós Face csoportok, igazi klubből Kőbányai, Rákosmente, nagyjából a Nimrós és meg kell gondolnom, hogy mi "működik" milyen formán.
Talán Győrben még öszsejönnek meg a soproni analógosok elvetemült arcok, de mikor én is megfejtettem, hogy jó lenne tömörülni és esetleg közösen alkotni, akkor elmúlt évek klubjait és történetüket feltúrtam, de nem lettem sokkal előbbre. Ami Face csoportok ilyesmire alakultak, hogy Fotózzunk együtt, Fotóstárs, satöbbi, ott alapító adminok elhagyták a csoportot, újak meg csak néha beszórnak valami képet és nem ismerik az eredeti koncepciót, hogy miről lenne szó.
Ahol klubot találtam, ott érdeklődtem és kérdeztem:
Vagy Pesten:
Nálunk a csoportok hasonlóak, egyiknél elértük az 5ezer főt mikor sok év vergődés után becsuktam, mert virtuálisan sem volt olyan, amilyennek szerettük volna, Fotózzunk együtt szó szerint elfogyott, sok hasonló van szóval nem csak a város indult annak, hanem országos szintű dágvány lett, evvan.
Nálam a tagok másik csoportokat alakítanak hasonló koncepcióval meg széthúzással, akad ami valamilyen szinten működik csak ott is öszsevissza vannak a koncepciók.
Saját csoport most érdekes, Kb. 1ezer tag gyűlt fel 6 év alatt, tavaly jöttek kb. 50en, hogy ne csináljanak semmit ellenben az idei augusztus +200 fővel indult, hogy azok se csináljanak semmit :-D
Kíváncsi leszek a végére, most páran éppen nagyon vidéken troll- és politikai jelleggel nyárzárót tolunk, csak eleinte sodródtunk az árral, analóggal, lomóval és jó eséllyel jövő hétre is jut majd projektből, amit meg szerettünk volna csinálni. Addig el vagyunk itt-ott egy vendégházban, pörög a grill, hűtjük a negákat, este csillagfotózásnál bazi nagy bölcsességeket mondunk és aztán sírunk idehaza a monitor előtt, hogy egy értelmes kép nem jött össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest