Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hydra SR

    addikt

    válasz ottkar #3812 üzenetére

    Nem, csak fölöslegesen elkezdesz elmenni olyan irányba, aminek semmi köze ahhoz, amiről beszélünk és összezavarod a beszélgetést. Persze, hogy mindenféle szabvány van csavarokhoz de ha fényképezőgép állványt kérsz a boltban, már csak nem önmetsző gipszkartoncsavar vagy vasúti talpfa rögzítő lesz rajta...
    És persze, hogy régen, mai szemmel történelmi korszakban volt olyan fényképezőgép aminél az exponáló gombtól a redőnyzárig csakis mechanikus alkatrészek vezettek de ki a fenét érdekel ez, ha a digitális gépek redőnyzáráról beszélünk, abból a megközelítésből, hogy gátolja a vakuzást és talán lehetne helyettesíteni elektronikus expozíció indítással és leállítással, ahogy a kompaktoknál is van?
    Mindenki tudta, hogy miről beszélünk, csak az nem, akit sikerült összezavarnod. Nem tankönyvet írunk ahol minden mondatnak definíciószerűen pontosnak kell lennie, hanem beszélgetünk egy fórumon, és amíg értjük egymást addig kár pontosítani. Zavaró okoskodás amit művelsz.

    A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

Új hozzászólás Aktív témák