Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    válasz .mf #27721 üzenetére

    "De adják ki a követelményeket, és mehessek el csak a vizsgára, anélkül, hogy 0.5-1-2 évet be kéne járnom, hogy olyanokat tanuljak, amiket nagyrészt már tudok."

    Semmi különös, csak megint egy hót értelmetlen szabályozás a magyar oktatásban/munkavállalásban. Csak azt érik el vele, hogy egy csomóan inkább a "könnyebb" utat választják, és teljesen össze-vissza működik ez a terület is az országban.

    Két ilyen plusz képzést hagytam abba, mert hónapokig csak a fingot reszeltük és elegem lett belőle. (El se kellett volna mennem.) De elég csak egy kicsit jobban belegondolni a magyar közoktatásban folyó, évtizedek óta stagnáló, elavult, értelmetlen dolgokba. Hogy a tananyag felét nyugodtan elfelejthetnék örökre, mert fel nem készít a nagybetűs életre, de legalább megtölti az agyadat sok felesleges baromsággal, amit soha nem fogsz kamatoztatni.

    Az is elég érdekes, hogy a fotózással szemben milyen munkákról adhatsz számlát anélkül, hogy lenne bármilyen papírod róla. Akkor most vagy legyen mind szigorúan véve, vagy ne szarozzunk már egymással, és hadd adjon mindenki arról, amiről akar (értelmes keretek között persze). Aztán majd a kedves megrendelő eldönti, hogy az adott szolgáltatás megfelel-e neki.

    ELADÓ Sony FE 35 mm F1.8 (SEL35F18F): https://tinyurl.com/4ezkswbw

Új hozzászólás Aktív témák