Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz matyi012345 #17498 üzenetére

    Hát akkor formáljunk fényt. De nem csilliárdért, nekem tökre megteszi az alap prosztó megoldás is. Teljesen.

    Engem nem érdekel a szakma csúcsa. Legalábbis nem ezen a téren. Kezeket fel, akik úgy fényképeznek, hogy tárgyakról is legalább annyit tudnak mint a fényképezésükről. Meglepően kicsi lehet ez a halmaz nem véletlen. A gépek nem mennek sehova, maradnak itthon, szakmai oldalról ha 500ft-ot ér a kép sokat mondtam, így is már bőven sok időt vertem bele, noemg pénzt.
    Legyen 10k a keret. Mit vegyek, kell egy lista, a többit megoldom és elszórakozom vele, hidd el, ami neked 10-es skálán 8 az nekem sok. Egy 2-3-as már bőven jó, nem akarod te látni eddig mik mentek ki a teszthez. Ahhoz képest már a fényképező csere is brutálisat hozott. Sőt, szerintem 2db 60-as körte oldalról is kiadja, így háttérrel meg már szinte pazar. Ha érted mire célzok.
    Világításból meg bármit tudok hozatni, a teljes gyártói kapacitás a hátam mögött van, izzó és lámpa is jöhet, 1-2 hét is nálam van.

    Kinek mi. Valószínűleg ha nekem meg a notis és kütyüflottámat látnád kapnál szívrohamot, ezért mondtam, kinek mi a szakmája. Mindenben nem lehet námbör vánt nyomni :B

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák