- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
válasz Winner_hun #5500 üzenetére
Köszi.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Ma volt a Spektrumon a Fald fel Amerikát előtt ez az Egészségünk - Tények és tévhitek műsor és a vége felé mutattak benne valami keleti (japán vagy kínai ?) aszalt szilvafélét vagy mi a francot, ami drága is és az íze is sz@r, de jól közömbösíti a savat a szervezetben, így jó többek között az ízületi bántalmakra is. Nem látta valaki és nem tudja, hogy mi a neve ennek a szilvának vagy minek?
-
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Remélem ti tudtok nekem segíteni!
Szeretnék rendelni az angol Universal Music oldaláról egy koncert DVD-t, de az van írva, hogy NTSC formátumú Ezt én le fogom tudni játszani Magyarországon?
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
Qru
MODERÁTOR
-
Kassadin
addikt
Hali! Valaki tud valami normálisabb(értsd "jó" árat adnak a cuccodért) pc bontót Budapesten?
Üdv: Kassadin -
Timyyy
őstag
Sziasztok! Lenne egy "orvosi" kérdésem 2-3 napja nem bír előjönni belőlem a nátha, csak érzem hogy tele van a fejem, már nyomja szét teljesen, de egyszerűen nem folyik az orrom és nem történik semmi, csak levert vagyok... csináltam itthon sós vizes orrcseppet, ez elősegíti a megindulást, és pl azt, hogy ne kapjak arcüreg gyulladást azért, mert bentmaradt minden?
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
dzsudzsu7
csendes tag
Sziasztok!
Több napja gondolkodom, hogy mit csinálják a bankban lekötött eurómmal.Ugye mint tudjuk szépen megy fel az árfolyam.Anyagilag, hogy járnék jobban ha 5-9 ezer eurót beváltanék forintra és várnám, hogy lecsökkenjen az árfolyam vagy maradjon bent a bankban a pénz?Most 305 az euró és én 275-ös árfolyam mellett raktam be.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz dzsudzsu7 #5518 üzenetére
Nehéz kérdés. Attól függ milyen kormányzati döntések lesznek, mehet még feljebb az € árfolyama. A teteje 320 körül van (addig nem avatkozik közbe az MNB), addig simán fel mehet de le is.
Hasonló szituban voltam nem olyan régen. Visszaváltottam most forintra, 266-on vettem anno most 300-on visszaváltottam. Lekötöttem a bankban (akciós 7%-os kamatra), aztán ha lemegy az € akkor veszek majd megint. De erre ne számíts rövidtávon.
Esetleg ha szeretsz kockáztatni akkor mehetsz a részvénypiacra is vele.
#nincsbennetarcsi
-
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv
Valaki be tudnál linkelni az általános hálózati kérdéses topikot? Win 7 alatt vannak megosztási gondjaim, ehhez kéne egy topik. A Win7-es topik nem jó.
És banzaaaaiiiiii, ma átírattam életem első autóját a nevemre.
-
-
V.Stryker
nagyúr
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok! Mivel elég fáradt vagyok, bedobom ide a kérdést, de lehet továbbítani a megfelelő topic-ba, de én nem találtam. Szóval:
...
Elfelejtettem... gondolkozok...
...Megvan!
Ha lement egy jól sikerült hardveraprós üzlet és értékelnék, de nem találom a hirdetést, akkor mit lehet tenni? Állítólag a hirdetést törölte a kollega, aki amugy v.tomi és tegnap történt a vétel, vettem tőle egy 5870-et. Ami asus volt és EK vizesblokkal vettem meg, de ezek nem hiszem, hogy benne voltak a hirdetésbe.¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
Illetve még valami! Hol tehetném fel azon kérdésemet, hogy mi lehet a réz feületén, ha olyan mintha cin folyt volna el rajta, ilyen ezüstös lett, vizkőoldózás miatt.
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
És még az is érdekelne, hogy hogyan válhat valakiből hardverapród?
-
törölt tag
válasz gordonfreemN #5530 üzenetére
Mivel Te magad érdeklődtél, belőled már sehogyan sem.
-
gordonfreemN
addikt
válasz #65675776 #5531 üzenetére
Most ez komoly? Ennyi elég ahhoz, hogy ne legyek az?
Amúgy nem magam miatt kérdeztem. Láttam, hogy van itt aki pár száz napos reggel is az, és elgondolkodtam azon, hogy ilyen lehetséges-e?
Ebben az esetben is kiestem a kosárból?[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz gordonfreemN #5532 üzenetére
A spanok itt is spanok, nem csak a politikában.
De viccet félretéve: Nyilván úgy szakmailag mind emberileg alkalmasak erre, amit nem feltélen tükröz az, hogy milyen régóta regeltek.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Kassadin
addikt
Hali! Nem tudja valaki véletlen, hogy merre fele lehet PCI hátlapot vásárolni?
-
burgatshow
veterán
Valaki nem tudja véletlenül a prohardveres IRC csatorna elérhetőségét?
Köszi
-
addikt
Valaki nem tudja, hogy a kézre való 'zokni'-nak mi a magyar neve?
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv
Valaki esetleg nem tudja, hogy van-e olyan fórumtárs, aki Csehországból ír?
-
-
Speedhs
őstag
Sziasztok !
Mit tehetek, ha holnapra meg kell írnom egy minimum 2 A4 es oldalból álló elemzést egy festményről. Pontosan erről : Oskar Kokoschka A forgószél.
Na most, ahova járok gimibe, ott csak ilyen mellék szereplő a rajz óra, szvsz nem is érdekel .
Kis érettségi stb jobban leköt. Namost, nem találom a képet, nincs ihlet, nem tudom mit lehetne írni róla, nincs magyar forrás.Aki esetleg ismeri ezt a képet és felleli a neten, ha másban segíteni nem tud, legalább linkelje be nekem legyen oly kedves !
Egyet találtam, aminek a nevében a szél benne van, de nem tudom, hogy ez-e : [link]
[ Szerkesztve ]
-
Speedhs
őstag
válasz gordonfreemN #5529 üzenetére
Oxidálódás ?
-
Speedhs
őstag
válasz FehérHolló #5546 üzenetére
Azta ! Köszi, felnyitottad a szememet, ezzel a Tempest( vihar )-al ! Akkor ez az amit kerestem.
Már csak meg kell írni ennyi az egész ..
Várjunk csak. Mégis mit lehet 2 a4 oldalon keresztül írni egy festményről ? Ilyet még nem adtak fel feladatnak. Valami ki indulási pont van ?
Gondolom a címet kell magyarázgatni aztán a mondanivalóját a képnek, de ne vicceljünk már 2 a4... -
Speedhs
őstag
válasz FehérHolló #5548 üzenetére
Valahogy elkezdem akkor. Csak a fejem fáj, hogy ilyen fölösleges dologra pazarlom az időmet..
Új hozzászólás Aktív témák
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest