- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
hockeyapu
aktív tag
válasz philoxenia #39500 üzenetére
Igen az is tiszta állatkert ! Mert a nők szerint állatok vagyunk!
"Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
-
törölt tag
válasz krizmo_ #39496 üzenetére
Bakker! Nem vagyok pöcsös lány.
De az egyetemen férfiúként mindig hátrányos megkülönböztetésben volt részem. A "Macskafejű" és a "Szünetlábú" mindig 4-est kapott a gépészektől. A macskafejű szőke, kék szemű SÖTÉT volt, baromi nagy mellekkel, a szünetlábúnak pedig szép nagy homlokos "izéje" volt a lába között, és a kollégiumban mindig azt ordította: "Kálmááááááán! Basssssszúúúúnk!"
Régi, több mint 30 éves sztori, azóta a szereplők vagy meghaltak, vagy impotensek lettek. Az impotencia pedig a halál egyik formája. -
EmberXY
veterán
válasz #12516608 #39505 üzenetére
Szerintem nem örülnél te annak, ha Konchita Kóbász adna puszit arra a döglött halra.
Az avatarom tekintetében nem nyitok vitát, egyéb részletek mellett már a mikrofon önmagában kizárná, hogy arról a szakállas hímringyóról mintázták volna, de poénnak jó volt, és mint hogy én is adom, úgy el is fogadom a beszólásokat, de az a fagyasztott hering nagyon durva lehet már így 30 év után.Up the Irons!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Fiúk! Szobára!
-
EmberXY
veterán
válasz philoxenia #39507 üzenetére
Honnan tudod, hogy nem ott vagyunk-e most is?
És speciel szobában vagyok.Up the Irons!
-
donmackó
addikt
-
Ispy
veterán
Néha benézek ide, de dzsíszusz, már megyek is.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
EmberXY
veterán
válasz philoxenia #39512 üzenetére
Csak nem mindegy, hogy kinek a fejére fog az hullni...
Up the Irons!
-
törölt tag
válasz Top cat #39516 üzenetére
Íjájjájjjájjj...
Már az eredeti művésznevemet sem merem leírni, csak a német fordítását:
" Herr Doktor Professor Fettmetzger".Egyébként meg: "Fekete öves fórumozó vagyok. Évek óta 10BAN-os nagymester vagyok. Nagyobb, mint Matsutatsu Oyama, mert ő mindig szétcsapja a számítógépet egy ütéssel."
A téma lezárására: 30 évvel ezelőtt szívesen megcsókoltam volna Grace Jones seggét. Ő az a nőstény fekete vadállat, akit imádok még most is.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz philoxenia #39521 üzenetére
-
Top cat
addikt
Az agymenéseire gondoltam. De kinek mi jön be.
#39522 Eastman
Lehet, hogy megharagudott. -
krizmo_
addikt
Elnézést, hogy átterelem a topikot hűvösebb témákra :
Nem tudjátok, hogy az Aldiban kapható fagyasztott meggy milyen kiszerelésű? -
hockeyapu
aktív tag
-
hockeyapu
aktív tag
válasz philoxenia #39538 üzenetére
Nem magamra gondoltam !
"Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
MrSealRD
veterán
válasz philoxenia #39540 üzenetére
Na jó, de legalább lehet belőle kiengesztelő sütit sütni. Még mindig jobb mint egy borsófőzelék...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
#39543 philoxenia : 180 fok fölött sütve... kit érdekel... Amúgy is minden elem a maga zacsijában van a kezelés alatt... Így nincs miről beszélni.
#39544 hockeyapu : Szex után milyen jó egy meggyes sütiből falatozni...nemde?
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
donmackó
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest