- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
Üdv! Van ez a nagy oldal a kickstarter.com ahol pénzt kalapoznak össze mindenfelé vállalkozás elindításához. Milyen oldalak vannak amik arról szólnak, hogy valaki akinek van valami betegsége van pénzt gyűjt a kezelésére?
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
looser
addikt
Helló, nem tudjátok, hol lehet kapni EGY pengés, eldobható borotvát? Volt egy rakat, de kifogytam, mert már régebben is csak nehezen találtam, de elfogyott. Vettem a LIDL-ben két pengést, de baromi kényelmetlen. A BIC gyárott ilyet, de sajnos már náluk is csak 2 vagy több pengés kapható.
Köszi & üdv
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Spet
addikt
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Rendeltem kétszer ilyen solar ledlámpát:
Először itthon rendeltem. Az úgy működik, hogy alapból nem világít, mozgásra meg igen.
Utána ebayről rendeltem, de az mindig világít egy kicsit (persze csak sötétben), mozgásra meg erősen.
Ezt át lehet valahogy bütykölni, hogy úgy világítson mint az első verzió?Akár egy megfelelő topikirányítást is megköszönök
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
JoolsNOS
veterán
-
EmberXY
veterán
Meg is volt, diszkréten megoldották a kötést, 300 méternél messzebbről nem lehet kiszúrni (közkívánatra, csak erős idegzetűeknek ), de cserébe a műtét kifogástalanul zajlott, az egész nem volt 10 perc, és semmit nem éreztem.
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz customer114 #26113 üzenetére
A Hubble-lel azért nem akartam fényképezni, nehogy valakit felkavarjon a rengeteg részlet, de örülök, hogy felismerhető bármelyik naprendszerből.
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz philoxenia #26115 üzenetére
Pedig akkora volt kb, ráadásul 2 csomó volt összenőve (valószínűleg ezért nőtt ekkorára), egyben szedte ki az egész packot.
Up the Irons!
-
Predator2
addikt
Helló
A tv képernyő tisztítására milyen folyadékot és törlőkendőt ajánlotok?
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Spet
addikt
válasz Predator2 #26117 üzenetére
Hagyományos katódcsöves, LCD, vagy LED? (csak viccből kérdem )
Egyszerű mikroszálas anyag megteszi, ami magához vonzza a port. Nem dob annyit rajta a tisztítófolyadék , hogy érdemes legyen azzal is átmenni rajta (hacsak nem taszító eleggyel van ellátva, esetleg a gyerek összetaperolta).
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Predator2
addikt
Jogos
Egy ilyen TV-t: [link] és egy Dell P2717h-t takarítanék vele.
Sajnos nekem sikerült összetaperolni
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
rii
nagyúr
sziasztok
az időkép hőtérképén az adott város felé víve az egérkurzort kiírja a napi legkisebb hőmérsékletet is ....
egy ilyen hőmérőt szeretnék, ami tudja ezt a napi minimumot (kinek van kedve hajnal 3 és 6 között azt lesni ... de tehetnáék a hőmérő el kamerát, majd másnap azt a 3-4 órát végignézni .... 10x-es lassításban, nehogy valamiről lemaraggyakugye ..... ) és _____pontosan____ mér ( tavaly vettem a sarki közértben 2-t is, 300 fötö/db, .... laza 4 fokkal mutattak többet mint az időkép, és úgy gondolom nem az időkép által leolvasott high-super-neverendingdream hőmérők tévednek .... szóval egy _____pontos____ hőmérőt szeretnék, napi minimummal .... csak digitálisak tudják ezt? semmilyen old timer baromméter nem tudja ezt a múlt század eleje-közepének-a-végéről?
előre is köszipuszi
szivcsi-tüvcsipiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
olloczky
senior tag
Hali
Az orbancfu tea elvileg fényérzékenységet okoz. Ez a szemre vagy a borre ertendo?
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
nagyúr
válasz olloczky #26124 üzenetére
A bőrre értendő. De nem okoz fényérzékenységet, csupán fokozza, ha már egyébként fényérzékeny a bőröd.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Spet
addikt
válasz AndrewBlase #26123 üzenetére
Van 4dx-es aki tudja ugyanazt mint a tévében: veszekszik, csapkod, harap
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Ferike81
senior tag
Amit keresel az minimum-maximum hőmérő. Van digitális is belőle. Nekem egy hagyományos higanyos van, az pontos. A digitálisom 0,8 fokot téved fölfelé.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
Met
nagyúr
MS Word-ben van lehetőség formátum zárolásra?
Word doksiban küldök munkalapot, benne egy táblázat amit ki kellene tölteni értelemszerűen.
Már mindenféle betűtípussal jönnek a doksik, középre igazítás space-el mert az úgy jó.
Szóval az kellene hogy a cellákba bele tudjanak írni de a formázáson ne tudjanak változtatni.
Valamint a fej és lábléc zárolása is kellene."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Bjørgersson
félisten
Itt szerintem gyorsabb lesz.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Met
nagyúr
válasz Bjørgersson #26130 üzenetére
thx, Word-re kerestem csak, annak a topicját meg is találtam.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
tknof1871
őstag
Üdv! Megbontott joghurt hány napig ehető? A bontás napja a 0. nap. (850 grammos kisvödrös kiszerelésüt vettem.)
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
válasz tknof1871 #26133 üzenetére
Akárhány napig megeheted, a kimenetel kérdéses csak
Elvileg ha jól emlékszem, tejtermékeknél kb. 1 hét után már elég egyértelmű lesz a vége a dolognak, de ha előbb elkezd penészedni, büdösödni, stb. akkor én
odaadnám a macskánakkidobnám.[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Ferike81
senior tag
válasz tknof1871 #26133 üzenetére
850g az nem egy bődületes mennyiség. Egyed nyugodtan, de a 3. napon azért nyisd ki a kaput, hogy a mentők könnyen be tudjanak állni, ha mégis vinni kellene gyomormosásra. Jahh és a homlokodra írd rá rúzzsal mire vagy allergiás, mert ha romlottjoghurtkómába esel tudják mit nem lehet neked adni.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
JoolsNOS
veterán
-
Met
nagyúr
Hova kell írni hogy vigyenek el hajléktalanokat akik életvitel szerűen az aluljáróban laknak?
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
lord_m
senior tag
Sziasztok!
Az elmű küldött egy levelet, hogy a nyilvántartás szerint a villanyóra hitelesítési ideje lejárt, jövő héten jön egy szerelő cserélni.
Megnéztem a legutóbbi számlát, ahol a Tájékoztató adatok sorában (Tervezett leolvasás, következő diktálás időszaka stb.) a fogyasztásmérő hitelességének ideje, tervezett csere: 2022 év. Akkor ez csak tájékoztató jellegű?
Hogy működik ez, hány évenként? Lehet tudni valahonnan, hogy mikori az óra, azon rajta van az évjárat?
-
kovacsroli
senior tag
A rendőrséget kell hívni, október 15-től.
Én is meg fogom tenni, nálunk van két 60-as férfi akik 1-1 padon élnek, folyamat be vannak b#szva mint a kirakat és kötekednek a járókelőkkel. Rendszerint jól láthatóan össze vannak verve, de ez nem szegi kedvüket. Napi egyszer igazoltatva vannak, ennyit tehet a rendőrség. Vagyis tehetettHa hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
Met
nagyúr
válasz kovacsroli #26142 üzenetére
Nem irigylem őket.
Miért nem a közteresek dolga?"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
EmberXY
veterán
válasz philoxenia #26148 üzenetére
Ez talán kevésbé száraz: [link]
Röviden talán annyi a lényeg, hogy csak bűncselekmény gyanúja esetén vagy tettenéréskor állíthat elő bárkit, egyébként maximum igazoltathat vagy bírságolhat. A hajléktalanok esetében normál esetben pedig csak szabálysértésről van szó, ezért elvileg a kf ehhez "kevés".
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Autós topik
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest