- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz Ferike81 #26499 üzenetére
Az egy alapfunkció, amit még SIM azonosítás nélkül is tárcsáznia kell a készülékeknek, akár képernyőzár mellett is, elég, ha hálózat van hozzá és be van kapcsolva a telefon, letiltani biztosan nem lehet, maximum megakadályozni. A felhasználó felelősségére van ez bízva, de arra vigyázni kell, hogy ha nem rendeltetésszerűen hívja valaki, az szabálysértésnek számít és 150 000-ig terjedő bírság szabható ki rá ([link]).
Up the Irons!
-
Ferike81
senior tag
válasz EmberXY #26504 üzenetére
Köszi! Na épp ezért szerettem volna letiltani, hogy feleslegesen ne lehessen hívni. De már rájöttem, hogy nem lehet. Nem szoktam én odaadni a gyereknek, hogy játsszon vele, de most épp levette a pultról, és mikor észrevettem, már tárcsázta. Pedig tudja, hogy a telefon tabu, de ugye gyerek, és néha próbálkozik.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
EmberXY
veterán
válasz Ferike81 #26505 üzenetére
Nincs mit. Ez valami európai szabvány, amit a készülékeknek tudni kell, pl a hazai segélyhívókkal (104, stb) ilyen "gond" nincs, azokat rendesen tárcsázni kell, nincs rájuk külön felkészítve a készülék, az más kérdés, hogy ugyanúgy ingyenesen hívhatók.
Letiltani azért nem lehet, mert így eleve a lényegét veszítené el, vészhelyzetben nincs arra idő, hogy engedélyezd, stb, ez épp azért van, hogy ha kell, akkor azonnal hívhasd, vagy adott esetben bárki, bármilyen készülékről, jelszótól, pin kódtól, akármitől függetlenül.[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
Ferike81
senior tag
válasz EmberXY #26506 üzenetére
Ezt tudtam, meg érthető is, csak azt hittem le lehet valahogy vakarni a zárolt képernyőről. De ha vészhelyzetben hívni akarnám akkor már megszokásból is a tárcsázóból kezdeném a hívást. Viszont, ha vészhelyzetben egy idegen telefonról akarom hívni akkor ugye egyből tudom.
(#26507) csicso82
Nem nagyon kell dugdosnom, mert alapból nem nyúl hozzá. Megérti, hogy nem nyúlhat hozzá, de ugye kíváncsi. Nem lehet mindent eldugni előlük, a dugaljakat sem falaztam be, mégsem nyúl hozzá.(#26508) krizmo_
Nem nagyon értem ezt. Egy gyerekről van szó, aki fedezi fel a világot, de ért a szóból. Nem lehet burában nevelni, és szvsz nem is kell. Csak megkérdeztem, hogy le lehet valahogy szedni a zárolt képernyőről, és már ott tartunk lassan, hogy beleesik a Dunába, ha nem figyelek. Persze, az áram is megütheti, villám belecsaphat, megeszi Shrek (ja az nem ), akármi. De nem kell túldramatizálni. Egyébként én is nyomtam már rá a segélyhívásra véletlenül, csak én nem tárcsáztam.[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
Kínai égősor, Kínából. Hogy milyen zenéket játszhat ne kérdezd (de a keresőkifejezés: christmas light with music control box)
Szerintem ha idehaza kimennél a kínai piacra biztos találnál (nekünk is megvan még, éli vidám életét, és még nem égett le a ház )
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Yeffy
veterán
Szia!
Koszi a linket, es a hsz-t. Meglesem.
Amit emlitesz, hogy nektek van, az olyan, mint amit en linkeltem, vagy ez, amit te?Keresem en mar mindenfele neven
Egyebkent egy honap mulva megyek haza szabadsagra, leszek Pesten is, ha van neked, vagy barkinek otlete, hol/milyen kinai piacokon nezzem meg, ahol nagy esellyel lehet kapni, ne habozzon megosztani, mindenkepp megkeresem, ha valahol meg kaphato.
Nagyon megkoszonnem![ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
válasz philoxenia #26498 üzenetére
Koszi a linkeket es a tippet, de ez nem ugyanaz...
Bar, hogy bedobtad a regi Nokiat, gondolom erted, miert pont azt a tipust keresem. Pontosan amiatt, ahogy szol. Regi, ocska sokaknak, de en imadom.
Pont ugy, ahogy az akkori mobilokat is szeretem, hiaba mar sok-sok ev eltelt azota...A 8 bites YT-video otlet mondjuk nem rossz.
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
100k körül vennék valami jó kihuzhato kanapét, amin kényelmes aludni. Hely szűke miatt csak ez fér el. Jobb topicot meg nem találtam.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
tahepa
senior tag
válasz Speeedfire #26515 üzenetére
Good , tapasztalat
-
-
coco2
őstag
Utólagos statisztika.
Budapesten az FKF elvégezte a lomtalanítást az előre megadott időben minden kerületben? Vagy mindenütt "csúszott" ?
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
Cs1csó
félisten
válasz Speeedfire #26521 üzenetére
Ez szerintem jobban néz ki de érdemes lenne kipróbálni, egy félórára leheveredsz egy bemutató darabra és már jobb képet is kapsz róla.
-
Vismajor01
addikt
válasz Speeedfire #26521 üzenetére
Ami az ikeában kanapé és 100e forint azon valószinüleg ülni sem kényelmes, nemhogy aludni.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Speeedfire
félisten
válasz Vismajor01 #26523 üzenetére
Egyéb ötlet?
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Vismajor01
addikt
válasz Speeedfire #26524 üzenetére
Facebookon keress ikea adás-vétel csoportot, és ott tedd fel a kérdést. Nagyon sok tapasztalatot fogsz hallani arról, hogy milyen ha egy ikeás kanapét nem csak vendégágynak használnak. Aztán ha kinyomoztad melyik kell akkor adott tipusra keress rá facebookon/jófogás/vatera. Igy kijöhetsz 100e forintból.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
customer114
őstag
Keress több szimpatikus 200e forintosat. Írd fel a típust, kulcsold össze a t*köd is, hogy legyen belőle black friday akció most pénteken.
-
Siriusb
veterán
Esetleg RS Bútornál, Boda bútornál nézz szét, hátha van valami jó vétel. Kihúzható kanapé mondjuk hosszútávon biztos nem kényelmes, legalábbis a tapasztalatom szerint.
-
Yeffy
veterán
válasz philoxenia #26520 üzenetére
nem rossz otlet...
esetleg priviben kerhetek, ha nem nagy faradtsag?
Nagy segitseg lenne!Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Speeedfire
félisten
Használtat nem szeretnék srácok. 200e-ret meg nem adok érte.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Cs1csó
félisten
válasz Speeedfire #26529 üzenetére
Nem vennék használtan én sem, max szekrényt vagy asztalt, az ágy az személyes dolog. DE ha eljutsz a boltba mindenképpen próbáld ki heveredj le vagy fél órára.
-
válasz Cs1csó #26530 üzenetére
Jófogásról és vateráról is vettünk már franciaágyat, illetve szétnyitós kanapét, ár/érték arányban verhetetlenül. Nyilván előtte eladót ellenőriztük, a helyszínen még egyszer volt egy gyors felmérés, hogy mi a helyzet a lakásban (kutya, cigi, tetű, stb). Mindkettő jó vételnek bizonyult végül, mondjuk én falusi gyerek vagyok, kiskoromban a kutya mellett aludtam, úgyhogy az hogy más is feküdt már előttem az ágyacskámban, nem zavaró tényező
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Vismajor01
addikt
Én is használtan vettem az ágyamat, 25 volt 120 helyett aztán semmi baja. Persze ha lett volna 120 ezrem ágyra vettem volna újonnan.
Én nem akarlak elkesiretni, de 100e forintért kapsz egy kétszemélyes kanapét amin kényelmes ülni, és szerencséd van. De olyat is ami kihajtható ágynak ÉS még kényelmes is rajta aludni MINDEN NAP?
Hát az nem 100 ezernél ér véget, ott kezdődik, sőt... SzerintemSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
urbi73
senior tag
Sziasztok . Lenne egy Samsung tv , amit monitornak akarok használni . A Natív felbontása 1366x768 . Viszont be lehetne állítani magasabbra is 1400x1050-1600x900-1680x1050-1920x1080 . Na most ebből nekem a 1920x1080 kellene ,de mégis ebben a felbontásban mintha rosszabb lenne a képminőség .Miért van ez?
A másik probléma hogy ,olyan mintha a szemem is jobban fáradna , mióta a tv használom monitornak .-
-
urbi73
senior tag
válasz philoxenia #26534 üzenetére
Köszi .Elfogadható a képminőség 1366x768 -ban . Olyan 1 méter távolságból nem olyan rossz.
-
-
Sziasztok!
Van egy 11 éves laptopom, amit még a legtinybb linuxszal, ssd-vel és memóriával is bővítve is agyvérzés már használni.
Van jobb opció annál, hogy leadom az elektronikai hulladékgyűjtőben? (pl. a kijelzője icipicit sötétült, de teljesen használható, a memóriamodulok is biztos jók még valakinek, elvileg hibátlanok stb. - de én egy másodpercet se tudok / akarok foglalkozni ezzel).
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
válasz EmberXY #26537 üzenetére
Van az a használhatatlansági határ, ami után már az ellenségemnek sem ajándékoznék számítógépet, ez bőven túl van rajta
Ram-ot, kijelzőt kibonthatnám, és párszáz/párezerért még lehet hogy el is vinnék, de mint mondtam, egyelőre az is teher, hogy azzal foglalkozzak, hogy mi legyen vele.
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Napok óta nézhetetlen a twitch. Mindegy, hogy FHD, HD, vagy alacsony felbontású adásokat nézek, még 480p-ben is 10 mpnyi működés után bufferel fél percig. Eddig tökéletesen ment, FHD 60 fps is. A netemmel nincs gond. Valami ötlet, hogy mi lehet és, hogy hogyan lehetne orvosolni?
-
batagy
őstag
válasz batagy #16162 üzenetére
B*zze, 30 év után rábukkantam a keresett TV reklámra, amit 2015-ben is kerestem már a hivatkozott hozzászólásban.
Takarékszövetkezet reklám malacokkalEzt muszáj volt leírnom.
[ Szerkesztve ]
-
StipLászló
csendes tag
Sziasztok!
Nem igazán találtam neki témát, ezért itt tenném fel a kérdésemet.
Van egy rakás apróm, 5000Ft-onként, címletenként külön zacskózva. Összesen 25000Ft
Hol tudnám ezt beváltani úgy, hogy ne kelljen berollniznom?Bank-ok kizárva, mert nincs kártyám, Posta játszana leginkább csak azt nem tudom, hogy mennyire örülnének neki.
Kezeli költség jelen esetben le van sz*rva, az a lényeg, hogy tűnjön el mihamarabb tőlemKöszönöm előre is a válaszokat!
-
MaxxDamage
félisten
válasz StipLászló #26542 üzenetére
Szia!
Nagy posta hivatal elsőként amit tudok ajánlani (tetszik vagy nem, be kell venniük..)
Családba is van egy megszállott és a 10 Ft -ost gyűjtötte és a Postán szokta leadni / beváltani papír pénzre.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
customer114
őstag
válasz MaxxDamage #26543 üzenetére
x összeg fölött felszámolnak valami díjat
-
MaxxDamage
félisten
válasz customer114 #26544 üzenetére
Régebben ilyen nem volt /bár a fórumtárs azt mondta, mind1 mibe kerül, csak váltsák be/
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz StipLászló #26542 üzenetére
Kisboltok. Segély után.
-
StipLászló
csendes tag
válasz MaxxDamage #26543 üzenetére
Szia!
Köszönöm, posta lett a vége.
25000Ft-ra 2000Ft kezelési költséget számoltak fel, és még azért sem szóltak egy szót se, hogy nincs berollnizva[ Szerkesztve ]
-
Ferike81
senior tag
válasz StipLászló #26547 üzenetére
Nekem mikor nagyon sok gyűlik össze akkor bemegyek a csavarboltba, ott darabmérlegen megszámolják 2 perc alatt a szétválogatott érméket, és váltják. Azt mondják, heti 150K váltót hoznak a postáról 10/20/50/100/200-as érmékből, így még jól is jön nekik. Legközelebb kérdezz rá ilyen helyeken.
-
customer114
őstag
válasz MaxxDamage #26545 üzenetére
Ez esetben már küldöm is neki a címem, a postát is állom.
Én is gyűjtögetem egy ideje az aprót, de már olyan súlya van, hogy nem éri meg elmenni vele a postáig.
Majd 60 éves koromban fürdök benne, mint Dagobert bácsi.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs