- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
válasz #29810176 #49600 üzenetére
Attól függ mi van a supreme Fx-en. Volt amikor a supreme FX azt jelentette, hogy valami ALC IC volt rajta.
pcgamer01
Ezzel kellett volna kezdeni, mert a xeon más tészta. Ha nincs hozzá moddolt bios, vagy nem rakod bele a mikrokódot akkor lehet, hogy elindul, de néhány dolog nem fog rendesen működni (energiagzadálkodás például). Keress rá neten alapra és a xeon-ra.
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
D5
aktív tag
Hali!
Asrock z170 extreme 4 alaplapról van szó. A manual szerint a memory modul mindkét végén lévő csiptetőt először ki kell hajtani, majd csak utána megyen bele a ram. Na már most csak az egyiket tudom kihajtani (de ezt nagyon könnyen), a másik meg se mozdul. A ramot nem merem beleerőltetni... Találkoztatok már ilyennel? -
MrDerekas
addikt
válasz TROG AIR #49609 üzenetére
Ez is fix lesz. Ráfordítod a modult, ellenoldalon a billenővel fixálod. Ahogy mondod, szpóróni köll. Mondjuk nem tudom mennyire okoz jóságot, ez az íven való helyrefordítás a modul érintkezőinek.
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
-
D5
aktív tag
(#49608) Ciccuka, (#49609) TROG AIR, (#49610) MrDerekas, (#49611) Ciccuka: köszönöm a visszajelzéseket . Valóban csak az egyik volt kihajtható, a RAM-ot végül beleraktam, működik rendesen, minden rendben. Azért lehet dobok egy mailt asrock-nak, hogy ha tudnak, akkor a jövőben erre jobban figyeljenek (mármint a manual és reality ellentmondásra).
-
Shaza
senior tag
Sziasztok!
Melyiket vegyem?
Msi z170a gaming m5 vagy
Asus Maximus VIII Ranger ?Köszi!
-
nagyúr
válasz jacint78 #49620 üzenetére
Jaja, az összes új, minőségibb lapon fix a belső oldal. Tulajdonképpen "spórolás", mivel ezzel a megoldással megtakarítottak némi helyet a RAM slotok és a felső PCI-E sín között. Ha nem így lenne megoldva, akkor a RAM kivételekor/betételekor ki kellene venni a VGA-t is hogy elférjen a hátrafelé elmozduló pöcök.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
qetantst
csendes tag
Sziasztok!
GA-990XA-UD3 R5 lap Phenom II 1090T mellett milyen órajellel fog működtetni egy 1866Mhz-es Kingston HyperX Furyt?
Bocsi a dupla posztért, nem tudom melyik topicban találok értő szemekre. -
Janesz_20
tag
Sziasztok !
BIOS frissítést , hogy tudnám megoldani Windowson belül ?
Alaplap : Gigabyte GA-G31M-S2L
[ Szerkesztve ]
Janesz
-
jacint78
addikt
-
törölt tag
válasz jacint78 #49625 üzenetére
Dehogynem. A Giga-nak eleve van erre saját programja @BIOS néven. De 32 bites OS alatt akár a generic Award WinFlash is használható. Méghozzá megbízhatóan.
Ha hw okokból instabil egy gép, akkor meg DOS alatt is veszélyes a BIOS frissítés.
A WIn-es BIOS frissítés egy régi és megbízható eljárás. Az utóbbi ~17 évben kb semmi mást sem használtam. Csak azoknál a lapoknál frissítettem DOS alól, amelyek még ősrégiek. Azaz Pentiumos vagy egyes PII-es lapoknál.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz Janesz_20 #49623 üzenetére
Az alul lévő linkről töltsd le, mivel nem X79-es a chipset. Az oldalon leírtaknak megfelelően járj el a frissítés során. Anno többször használtam a 775-ös korszakomban, mivel szinte végig Gigabyte lapjaim voltak, és mindig jól működött.
Hát elkéstem
[ Szerkesztve ]
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
JSaN
addikt
Hiho, nem tudom jo helyre irom e, de az alaplaphoz tartozik, hatha.
A problemam az hogy van egy ASrock B85M pro4 alaplapom, amin van 6 sata kivezetes es csak 5ot tudok hasznalni, kene mind a 6db.
Mukodik mindegyik de csak 5 kezel barmelyik kimenet is legyen az. Van 1 ssd, 4hdd, 1dvd. Jelenleg dvd nelkul hasznalom, de kene irnom dvd-t ugy hogy a masik 5 tarolo is marad kozben, ne keljen lehuzni barmit is.
Otletek?Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
B4ndiBuild3r
tag
Sziasztok!
Talán nem a legjobb topic, de nem tudom, hogy hova tehetném fel a kérdésemet.
A napokban vásároltam egy ASUS ROG MAXIMUS VIII HERO alaplapot és szeretném megkapni az akció keretében járó DOOM kódot, viszont:Nem tudjátok, hogy mit kell írni a fehérrel bekarikázott részhez? A többi stimmel.
[ Szerkesztve ]
„We all make choices, but in the end our choices make us.” Andrew Ryan (BioShock)
-
jacint78
addikt
-
kimi02
őstag
Sziasztok !
MSI A88XI alaplapom van.
Pendrive-ról telepitek Win 10-et de mikor automatikusan újraindul a telepítésnél akkor újra be bootol és kezdeni akarja a telepítést megint előröl.
Ezt , hogy lehetne ki iktatni ? -
russel87
csendes tag
Sziasztok!
8gb (2 X 4gb) ram-ot szeretnék belerakni egy ASUS P5G43T-M PRO (tudom régi, de ez van) alaplapba. Vásároltam hozzá 2 db HyperX Fury Black 4GB 1333MHz DDR3 memóriamodul (HX313C9FB/4), de ezzel nem volt kompatibilis. Így utólag megnéztem a támogatott ramokat a hivatalos honlapon, de ott nem találtam olyan 4gb modult, amit forgalmaznának még.
A kérdésem az lenne, hogy milyen 4gb ramot lehet belerakni, amit természetesen fel is fog ismerni és újonnan lehet kapni.
Ebben a ram témakörben teljesen laikus vagy, ennek fényében szeretnék választ kapni a kérdésemre.
Válaszokat előre is köszönöm! -
nagyúr
válasz russel87 #49634 üzenetére
Vagy a lapod topikjaiban utánajársz itt vagy egyéb fórumokon, hogy mások milyen modulokkal használják, vagy beviszed a géped egy boltba, és ott vásárlás előtt belepróbáltatod a szakemberekkel.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
törölt tag
-
Sa0022
újonc
válasz B4ndiBuild3r #49631 üzenetére
Where can I get the ASUS Code?
You will be given an ASUS code when you buy eligible products from participating stores. If you can’t find or didn’t receive your ASUS code, please contact your local ASUS representative and provide the following information:
1. Email subject title: DOOM
2. Name of the store where you made your purchase
3. Name of product purchased
4. Attach a scanned copy of your receipt
FAQ ban leirják de én sem kaptam kódot emailben a pcxen vettem a lapot de ott elvileg nem adnak hozzá.Promo_HU@asus.com <Promo_HU@asus.com>; ide irj emailt küldd el a lap serialjat meg h hol vetted .
[ Szerkesztve ]
-
B4ndiBuild3r
tag
válasz Sa0022 #49639 üzenetére
Köszi, közben már megtaláltam. Frissítve lett az oldal a kód osztásának kezdetén és az előtt még nem volt FAQ menüpont.
Én is a PCX-ben akartam, de végül az iPon-ra esett a választásom pont emiatt, és így 3 ezerrel drágább volt, de ott még nem tudnak az akcióról, viszont benne vagyok az időintervallumban, így nem akarok magammal kicseszni, hogy drágábban is vettem és nincs is kód.
[ Szerkesztve ]
„We all make choices, but in the end our choices make us.” Andrew Ryan (BioShock)
-
csipio20
csendes tag
Sziasztok?
Lenne egy gigabyte h97m-d3h lapom a hátsó jack és az előlapi audio sem megy valamiért a hdmi-n viszont van hang, softver fenn van. Mivel tudnám letesztelni hogy hol van a hiba hardver vagy softver?
-
HaZsolt
őstag
XHCI mód pontosan mi?
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Mi a vélemény a legolcsóbb ebayes USB3 PCI-E kártyáról? Jó lesz az, elég áramot le tud éhes vinyóknak, adni, megy rendesen?
-
ak05
tag
Sziasztok
Asus h81m-a lapom van, G3250es procival.
Rádugtam a 24V-os és a 4pines kábelt a tápból.Probléma, hogy az alaplapi led zölden villog(10 másodpercenként egyet) és nem indul a gép
Semmi más eszközt nem dugtam rá, mert külföldi fórumokban ezt írták ilyen hiba esetén.
Van valami ötletetek?
-
ak05
tag
válasz MasterMark #49647 üzenetére
24 pin-est akartam írni
-
csubuka
addikt
Köszönöm szépen! Az jól hangzik, mert az X220-am expresscardos megoldása ebben gyenge sajnos, de mondjuk más tészta az.
Azt jól érzem, hogy hiába 1.0-ás 1X PCIE-be lesz rakva, igazándiból SSD-ken kívül más nem nagyon fogja tudni érezni az 1.0 1X PCIE bottleneck-jét? 250 MB/s a két USB3-ra két vinyóval is jó kéne legyen. *Filléreskedő mivoltomban nem nagyon akarok 4X-es kártyát venni, jó ez a Renesas chipes olcsóság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Supermicro MBD-A1SRM-LN7F-2758
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- ASUS MAXIMUS VII HERO Alaplap - INGYEN POSTA!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest