- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
intelMMX
senior tag
válasz mokus1 #47099 üzenetére
Megnéztem amit írtál és azt is írja ki.
Már cserélgettem össze vissza a memóriákat a slotokban, megpróbáltam egyenként. Egy rakás biost kipróbáltam.Tails111: A gond az, hogy már a biosban sem kezeli le a teljes memóriát. Visszarakva a celeront ismét kezeli a teljes méretét.
[ Szerkesztve ]
-
firstman3333
tag
válasz homeless09 #47102 üzenetére
Hali! Ezek akkor 4 gigás modulok? Mert ha igen,azoknak a nagy részét vagy mindet csak amd-s platformokhoz ajánlották!
-
intelMMX
senior tag
válasz Tails111 #47103 üzenetére
Legújabbal konkrétan el sem indul. Most F9 van fent, mint alapból.
Betettem egy 2GB-s egy oldalas elpida-t, annál mind a 2GB-t kezelte.
F10 biossal a 2GB-s és az egyik 4GB-s modul hajlandó volt elindulni és mind a 6GB-t látta, viszont amint kivettem az elpidát, csak beindult és leállt. -
homeless09
őstag
válasz firstman3333 #47104 üzenetére
igen 4Gb-os modulok.
Tehát intelbe jobban járok 4db 2gb-os modullal?
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
firstman3333
tag
válasz homeless09 #47106 üzenetére
Igen,nekem is az van,4db 800-as,egy e5450@3600 társaságában,tehát nem okoz gondot,a 4 gigás modulokat viszont a címzésük miatt nem tudja kezelni az intel mem vezérlője.
-
homeless09
őstag
válasz firstman3333 #47107 üzenetére
Remek...
Köszi mindenkinek!'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
firstman3333
tag
válasz homeless09 #47109 üzenetére
Persze ahhoz hogy biztos legyél,utána kéne nézni konkrétan a moduljaidnak,nincs kizárva hogy intelhez is gyártottak 4g-s modulokat,de én még konkrétan nem láttam.Anno én is gondolkodtam pedig egy ilyen 2x4-es kit beszerzésén,de ezek miatt az infók miatt hátra is hagytam az ilyen terveimet.
Itt egy ebay link is,több márka,de szinte mindnél ott vigyorog az "amd only" [link][ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
válasz firstman3333 #47110 üzenetére
A legfelső van nekem..akkor benéztem. Köszi
-
Gallac
senior tag
-
LK
addikt
Sziasztok!
Ilyen asrock alaplapom van.
Van már ssd-m de nekem kicsi. Tennék bele m-sata ssd kártyát. Ebbe belemegy szerintetek ? Látok foglalatot hozzá,de a gépösszeszerelősdiből 4 éve kiestem.
Véleményeket,segítséget kérnék. KösziJa,és oprendszert tennék rá( win7/ 64)
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
homeless09
őstag
válasz firstman3333 #47110 üzenetére
Még egy kérdés:
Másik alaplappal működhet a dolog?
-
sereeff
aktív tag
Hello! Kéne kis segítség! :-(
Gigabyte P35 alaplapom van, s szeretném a koax kimeneten 5.1-es hangot lőni az erősítő felé. van erre lehetőség? s hogyan mert nem sikerült találnom, rájönnöm, stb,,, Az erősítőn nincs HDMI! Optikai kábel nem játszik 6m a távolság! Ha van lehetőség segítsetek pls!Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
firstman3333
tag
válasz homeless09 #47116 üzenetére
Ha a 4 gés modulokra gondolsz,azok csak amd-s lapokban mehetnek,mivel a szabványos 10 bites címzés helyett ezek 11 bitest használnak,amit csak az amd mem-vezérlője tud kezelni.Tehát amd lapokban mennie kell.
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenkinek!
Van tippetek a következő jelenségre? MSI P67A-GD65 lap, i3-2100 proci, 4×2GB DDR3 memória. Bekapcsolás után - függetlenül attól, hogy áramtalanítva volt-e, vagy csak a Win8.1-et állítottam le - elindul, ventik pörögnek pár másodpercig, majd leáll a gép, pár másodperc, és elindul magától, ilyenkor már betölt a Windows, de amíg a bekapcsgomb megnyomásától a rendszer töltőképernyőjéig eljut, az vagy 30 másodperc mindennel együtt.
Egy 120-as Kingston SSD van benne, egyébként nem érzem instabilnak a rendszert, de ez az indulás nekem fura, hogy ilyen nyögvenyelős. Valakinek valami tippje? Ramokat megnéztem külön-külön, felcseréltem őket, de ugyanaz.
Slussz poén, ami nem tudom, összefügg-e ezzel - néha a Windows indulását követően az egér jobbklikkre is balklikket csinál, és pl nem tudom áthelyezni az ikonokat, mert visszadobja ugyanoda, ahol voltak. Várok pár percet, utána már jó. Cseréltem egeret is, ugyanaz. Mindkettő kizárt, hogy rossz legyen. Másik USB-n is ez van.
Köszi a segítséget előre is!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Criminal017
őstag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte GA-MA770-UD3 v2.0 alaplapom. Kb. mennyiért tudnám elpasszolni?
Hibátlan darab, felszámolom a gépemet, azért kerülne eladásra.Köszi előre is!
-
jacint78
addikt
válasz csabyka666 #47123 üzenetére
Mindíg is ezt csinálta?
Criminal017
A beárazós topikban keresd, vagy nézd meg az aprókat, hogy mennyiért adják a lapokat.
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
sereeff
aktív tag
válasz Smiley #47121 üzenetére
Milyen lejátszóban? s hol? :-) A VLC player nem tartalmaz ilyet, vagy nem találom! Alapvetően az a baj sztem, hogy a hangok beállításnál nincs csak két csatornás hang! Ezt kéne kiküszöbölni, de fogalmam sincs hol....
S KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!
[ Szerkesztve ]
Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
homeless09
őstag
válasz firstman3333 #47122 üzenetére
Rendben, köszi a választ!
Az mitől lehet, hogy most a régi RAM-okkal is azt csinálja a jelenlegi alaplap, hogy bekapcsoláskor ujraindulgat, és csak negyedik indításra hajlandó elindulni?
Illetve bármikor a RAM-okhoz volt nyúlva, nem volt hajlandó azonnal indulni a múltban sem.
-
jacint78
addikt
válasz homeless09 #47128 üzenetére
Kontakthiba, akár a processzorfoglalaltban is, nem ritka.
type your text here..
-
jacint78
addikt
válasz homeless09 #47130 üzenetére
Szedd ki a processzort, pucold meg, ellenárizd a foglalatot, hogy nincs e nagyon lelapult láb, ha ezekkel megvagy, rakd össze és próba.
csabyka666
Az a helyzet, hogy vannak lapok amik alapban ilyenek, bár ez inkább régebben volt jellemző, viszont akkoriban is az MSI-re.
type your text here..
-
zsloti
senior tag
Sziasztok
Elképzelhető hogy az AsRock H61M/U3S3 alaplapom nem tud usbről boot olni?
Sehogy se tudom elérni nála
Köszi
ZsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
csabyka666
veterán
válasz jacint78 #47132 üzenetére
A régebben alatt mit értesz? Ez se új deszka...
Nem zavar, mert stabil, csak fura a jelenség. Annyi furcsaság volt még, hogy a 8.1 telepítés elején mielőtt a nyelvet lehet választani, újraindult, de ezt az UEFI BIOS-nak a számlájára írtam, mert magától átállította a pendrive-ot Windows Boot Manager-re a boot-nál - lehet pont ekkor?
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
varmi2
nagyúr
válasz homeless09 #47138 üzenetére
Fényképezd le.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Maxell014
senior tag
Üdv !
Olyan problémám volna, hogy valami oknál fogva ha zenét hallgatok vagy filmet nézek néha néha pillanatokra megakad a hang. Ez azóta van mióta gépet cseréltem. Egy Gigabyte GA-B85M-D3H-A alaplap win10-el. A chipszetre gyanakodtam tegnap újra is telepítettem és mikor végzett a telepítéssel ( közben ment a zene) nagyon brutálisan elkezdett akadozni a hang, de csak az, újraindítottam a gépet és jó lett. De ma filmezés közben megint észre vettem egyszer kétszer. Nem azt mondom, hogy nem lehet így használni de azért személy szerint engem zavar. Esetleg tudnátok segíteni a megoldásában ?
Előre is köszi !
-
csabyka666
veterán
válasz Maxell014 #47141 üzenetére
Üdv!
Telepítsd fel a DPC Latency Checker-t, és halgass zenét, közben böngéssz...ha a függőleges vonalak pirosba ugrálnak, akkor valami nincs rendben. Nálam is ez volt anno, az Avast Internet Security tűzfala okozta. Áttértem ESET-re, azóta tünetmentes.
-
Maxell014
senior tag
válasz csabyka666 #47142 üzenetére
Az remek lesz mert pont ma vettem meg egy évre az avastot
-
Tubica
senior tag
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni, mert már kicsit elegem kezd lenni....
Ha kihúzok mindent ( 1 darab egér van benne, meg egy PS2-es billentyűzet ) akkor is ezt kapom.
Már újraraktam az USB 3.0-ás programot is.Ez egy Gigabyte 990XA-ud3. Valaki nem tud valami megoldást ?
Üdv. Tubica
Szerk: Van olyan is, hogy órákig nem jön fel jobb oldalon az üzenet, hogy " Az USB-eszközt nem lehet felismerni... " De van olyan, hogy 5 percig semmi, aztán feljön.
[ Szerkesztve ]
Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
-
Maxell014
senior tag
válasz csabyka666 #47142 üzenetére
Valóban az Avast okozta a hibát de most ilyenkor mit tudok tenni ? Azért 13 ezer forint nem olyan kevés, hogy kidobjam a csába.........
-
csabyka666
veterán
válasz Maxell014 #47144 üzenetére
Nem mondom, hogy az, de nálam Win7-en és XP-n is szórakozott. Próbáld ki, hogy letörlöd, tegyél fel addig egy ESET-et.
Win10-zel úgy vagyok, hogy még várok vele, teszteljék helyettem mások.
MOD: akkor sajnos tényleg az volt. Arra jöttem rá, hogy a tűzfala csinálta, mert a free jól működött, abban ugye nincs tűzfal.
Passz, én nem szórakoztam vele, nézz bele a tűzfal beállításaiba, hátha van rá valami opció.[ Szerkesztve ]
-
Maxell014
senior tag
válasz csabyka666 #47147 üzenetére
100000% hogy az Avas volt a hibás letöröltem és már a program sem mutatja a hibát és én sem érzékelem.
-
opossite
csendes tag
Sziasztok!
Ez az alaplap: MSI B150 GAMING M3 kompatibilis ezzel a memóriával? HyperX 8GB Fury DDR4 2400MHz CL15 KIT HX424C15FBK2/8. A hivatalos oldalon nem láttam a kompatibilitási listában, de lehet csak én csúsztam el felette. A másik kérdés, ha nem kompatibilis, akkor tudtok ajánlani 8GB ramot dual kitben?
Előre is köszönöm.
Tisztelettel
opossiteu.i: Ha rossz fórumon tettem fel a kérdést, akkor elnézést.
[ Szerkesztve ]
-
jacint78
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- ASRock h510 pro btc+
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest