Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kasa85

    őstag

    válasz seawolf570 #31100 üzenetére

    Köszönöm a helyesbítést ! :) :R
    Igen valóban kevertem az én lapomat vettem alapúl ami nagy hiba volt.
    Viszont fent tartom a foglalat meghibásodást.Elég régi lap olcsón lehet venni érdemes inkább azt venni.
    Ha jól tudom a processzorok automatikus védelemmel van ellátva amennyiben eléri a 100 fokot példa akkor lekapcsol a gép,vagy érzékeli nincs hűtés megugrik a hőfok azonnal lekellene kapcsolnia.
    Ott a bibi,hogy bios felállása alatt a processzor nem kap megfelelő terhelést,így hűtés nélkül is ki bírja Windows logónál kapja 20%ban terhelést viszont ez az érték egy modern CPU ra igaz.
    A lényeg én foglalat hibát tartom fenn ami egy új alaplap orvosol.
    Még egyszer köszi a helyesbítést jogos nem néztem utána milyen lapról volt szó,csak olvastam letört ez,és úgy használja na akkor téptem meg a hajam,hogy jesus mennyire nem rendeltetés szerű használat,és mennyire veszélyes.
    Viszont ezek még érzékenyebbek a hőre,és arról nem is beszélve,hogy a tüske nem megfelelően csatlakozik akkor kontakt léphet fel.Mivel láttam teszteket hűtés nélkül akár 200 fokot is elérik a processzorok ezen a hőmérsékleten a lapka nyomtatott áramköre megsérülhet megszakad az extrém hőmérséklet ingadozástól,és akár maga a tüske ami bele megy a lapba,és ott van egy hüvely szerüség ami körbe fogja a tüskét akár az tágúlhatott ki a hatalmas hőmérséklettől.Amennyiben márkás a táp nem okoz gondot neki bár maga a táp lehet hibás a 12v ága ami külön csatlakozik a lapba érdemes elvitetni a teljes komplett gépet szakszervizbe ott 5000ft megnézik mi a bibi lehet maga a táp azon része hibás ami a procit táplálja.

    Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1

Új hozzászólás Aktív témák