- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondolom 15 ezres kategóriában nincs jobb vétel...? Tud ez folyamatosan felvenni? Látom van rajta vész gomb. Amúgy automatikusan bekapcsol, ha gyújtást adok és áramot kap?
Alapvetően jók a xiaomi kütyük hardveresen, bár mindegyikkel volt plusz melóm eddig, hogy normálisan lehessen használni...Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
sambenez
Topikgazda
válasz Victoryus #9601 üzenetére
Mit értesz a folyamatos alatt? Folyamatosan vesz fel, csak darabokban menti.
Igen gyújtásra bekapcsol, ahogy ki is automatikusan kapcsol kb 15mp-el áramtalanítás után. Én szeretem, tükör mögött elfér, nem is látom menet közben. Jó minőségben vesz fel. Akksi van benne, ha neked ez probléma akkor ne ebben gondolkodj. -
őstag
A régi Mini 0803 kamerám megadta magát, méltó utódját keresem.
Ami a cél lenne:
- hasonlóan kompakt méret
- megbízható
- lehetőleg kondenzátorosMég vadászom az újabb Mini verziókat, de egy kicsit el vagyok vesze a kavalkádban.
Mi most a javasolt darab? 0806, 0826, 0903 - ezeket találtam eddig...[ Szerkesztve ]
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
collie555
csendes tag
üdv
Concorde Roadcam HD 20 -hoz keresnék egy GPS antennát
hátha valakinél van elfekvőbenköszi
-
csocsi77
csendes tag
Írtam valahol egy előző hsz-ben, mik lennének fontosak. Úgy érzem letettem a hátsó (dual) kameráról. Tehát ami fontos. Megbízhatóság, jó minőség, magyarországi termék, fóliás (3M) rögzítés, stabil működés, hangfelvétel.
Kimondottan komoly készüléket keresek ami a mindennapokban nem hagy cserben és hosszú távon megbízhatóan teszi a dolgát. Előre is köszi a tippeket. -
Upo
addikt
Ugye ez nyilvánvalóan kamu pénzlehúzás? Ennyiért nem árulnak Viofo A119-et, igaz?
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Nem hinném, hogy harmad áron adná bárki, ráadás tartozékokkal.
csocsi77
Ilyen nincs. Olvass vissza. A jobban sikerült drágább (no name) eszközök is feladják néha (vagy teljesen, vagy csak a beépített akkumulátor, ami szinte sose cserélhető otthon)
Nézz szét az akció kamerák között, pl. go pro, de hogy melyikben milyen autós mód van, azt nem tudom.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
csocsi77
csendes tag
válasz sambenez #9608 üzenetére
Nos mindenkinek köszönöm a segítséget. Szerettem volna ha itthon tudok vásárolni, de lassan belátom ez esélytelen. Megnéztem és elolvastam én is kismillió tesztet, de mind olyan termék volt amit itthon nem forgalmaznak. Akciókamerát nem szeretnék. Tehát már csak egy utolsó kérdésem lenne, DDPai M6 Plus vs. Viofo 119, Bár első blikkre nekem az M6 vonzóbbnak tűnik.
-
Upo
addikt
válasz Degeczi #9609 üzenetére
Amikor linkeltem, akkor még free shipping volt. Látszik a rá adott válaszból is. Most már tényleg drága. Volt még egy belőle mástól szintén 40$-ért de 120$ postával, de ez összesen volt 40+0$. Lehet meg kellett volna mégis rendelni? Jól jártam volna ha átmegy...
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
fransoa.
csendes tag
Sziasztok
Minin 0806 kamerám a minap eddig soha nem tapasztalt hangokat produkálva,pirossal kiirva a képernyőjén,
valami akkumlátor problémára utaló üzenet jelenik meg villogva. Ez azt jelenti hogy két év és az aksi kuka?
Pedig a természetes felmelegedéstől mindig óvtam. Mit lehet vele tenni,mert igy bekapcsolva működik csak folyamatosan kiabál és villog. -
fransoa.
csendes tag
válasz Degeczi #9614 üzenetére
Igen,most hogy számolok nincs is még két éves,majd csak karácsonykor.
Lényeg hogy alig volt fenn a tartón mert csak hosszabb utak alkalmával használtam,legtöbbször a kesztyű tartóban pihent, majd egy év telt el hogy megtaláltam a végleges helyét a szélvédőn a Zafirában.
De az aksiknak az idő is ellensége. Lehet ebbe új aksit rendelni vagy,átalakitani kondenzátorosra? -
Moleman
addikt
válasz fransoa. #9612 üzenetére
Jó eséllyel igen. Viszonylag könnyű cserélni, ha leimádkoztad róla a gyűrűt, ami bekapcsológomb körül van (nálam roncsolással és személyi sérüléssel járt ).
Ilyen akksi kell bele, ez a legolcsóbb most. Vastagabb/nagyobb kapacitású nem fér bele sajnos, mert a két nyák között lakik.Szerk.: Én is gondolkodtam kondiban, de sokkal bonyolultabb lett volna, nem lehet kapni megfelelő szuperkondikat, ahol pedig mégis, ott nagyon drága. Plusz hely sincs hozzá a készüléken belül.
[ Szerkesztve ]
-
poolbig
aktív tag
A DAB201-esem menet közben fogja magát és időnként kikapcsol. Mi lehet az oka? Van valamilyen log-olás ezekben, esetleg megnézni miért teszi ezt?
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz espista #9618 üzenetére
Én meg ezt néztem, tesztek szerint ennek sincs rosszabb képe. Ez nekem olyan setup and forget kamerának tűnik. Fix tápos, ráadom a gyújtást - elindul, megállok - megáll. Nem feltűnő, nem kell fel-le tapasztgatni, dugdosni. Kijelző amúgy se kell, egyszer belövöm mobilról és kész. Nézegetni akkor akarom ha esemény van, az meg remélhetőleg nem lesz.
Az A118C-t nézegetem még én is, de a másik a tükörrel egybeépítve nekem szimpatikusabb, az A118C jobban kinéz utólagos cuccnak, ráadásul szivargyújtós tápolású, ami nem tetszik. És úgy a gyújtás ráadását se érzékeli. GPS nincs egyikben sem, kérdés hogy az A118C AR0330 szenzora vagy a Junsun SONY IMX 322-je lehet jobb?
Most tényleg jó áron van ez az A118C klón, bár mintha írták volna hogy gyengébb az optikája mint a viofo-nak. Ha már veszek, akkor inkább legyen 5e-el többért normális nem?Vagy van valami érv amivel lebeszéltek a Junsun-ról, esetleg valami extra ami miatt mégis az A118C - B40C klónt érdemes inkább venni?
-
Upo
addikt
válasz Degeczi #9620 üzenetére
A junsun 3 tápvezetékes, gnd, fix táp és a harmadik megy a gyújtásra. A szivargyújtósra ezt hogy tudnám megcsinálni? Azon nincs külön gyújtás bemenet.
A B40C-nél meg lent a kérdésre azt írták, hogy nincs rajta gps bemenet (Wong, Március 3), hiába vennék 7$-ért.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
jozefgucci1
addikt
Szevasztok !
Korábbi itteni javaslatokra rendeltem egy ilyen kamerát : G1W-CB
Meg is jött és feltöltöttem . Lehet buta kétdés ,de nem találom a leírásban , hogy van e beépített akku és az kb mennyit bír ki folyamatos felvétel melett ?Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Studi
veterán
válasz jozefgucci1 #9622 üzenetére
"Blueskysea G1W-CB Capacitor No Battery Stealth Vision FHD 1080P Car Dash Camera"
-
Degeczi
nagyúr
Minek külön gyújtás bemenet is?
Megjön a táp gyújtásra: elindul a felvétel. Leállítod a motort, gyújtás nélkül elmegy a táp: leáll a felvétel, a beépített kondenzátor töltését felhasználva a szabályos lezáráshoz, kártyára mentéshez.
(a Junsunon gondolom azért lehet így, háromvezetékesen, mert valszeg nincs saját akkuja-kondenzátora, ezért muszáj hozzá egy állandó táp, h el tudja menteni a felvételt leállításkor)Vicces, mert ebben a GPS-t is használó YT videóban pont a Gearbest termékoldalát linkelik, és a képeken is ott a második jack aljzat a csatlakozáshoz...
Utána kellene nézni, mert lehet, h csak a válaszadó hülye, és arra gondol, h a készülékben nincsen GPS...
(bár éppen nem kizárt, h egy új, lebutított verzióban semmi ne legyen a csatlakozó mögött - de nagyon fura lenne)[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz Degeczi #9624 üzenetére
Nagyon fura lenne valóban, de a kínainál egyáltalán nem szokatlan, azért mérget nem vennék arra, hogyha a shop azt válaszolja hogy nem megy a gps bemenet akkor hazudik. Épp mindent be szoktak ígérni hogy működik, aztán mégsem, azért fura egy kicsit.
Nem is lenne gond, bekapcsol szivargyújtóról és felvesz, de a dátumot meg állandóan be kell állítgatni ha jól gondolom amikor a kondi kisül. Én meg ilyenekkel nem nagyon szeretnék vacakolni, csak beülök és megyek. Meg akkor kéne fix tápot is építeni belőle, a szivargyújtó foglalt, elosztózni nem szeretnék. És a másiknak a formája tetszik, a tükör szára bent van a közepében, olyan factory kinézete van, és a kijelző nélküliség is jobban bejönne.
-
Djuree
félisten
vmi nem túl drága de jó kamerát tudtok ajánlani? általános használatra kellene csak, semmi extra. ha vmi gebasz van útközben akkor az látszódjon rendesen, kb. ennyi. meg esetleg nyaraláskor kis rövidfilmek.
olyasmi kéne amit nem kell basztatni. csak induláskor elindul, megálláskor megáll. ha telik a memó, felülírja a legutoló felvételt.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Degeczi
nagyúr
Nem jól gondolod: a 118C-ben hetekig jár tovább az óra, valszeg saját kondenzátora van (GPS-el mondjuk egyébként is beállna magától, amikor az jelet fog - de már az előtt is jó a dátum-időpont, hosszú állás után is)
Tápellátást egyébként is célszerű megoldani, a szivargyújtó nagyon nem ideális ilyesmire (leginkább mert bizonytalan a csatlakozás). De ez nem jelent semmi bonyolult dolgot: filérekért veszel piggy-back biztosítékot, amivel tetszés szerinti (de gyújtásvezérelt) pontot csapolsz meg a bizosítéktáblán, és vagy a gyári adapterre kötöd rá fixen, vagy még inkább rendelsz egy pár dolláros 12-5V adaptert.
De persze, ha tetszik a kijelző nélküli modell, akkor nyilván vedd azt.
-
csocsi77
csendes tag
Nekem fűtőszálas az első szélvédőm is, ez bezavarhat valaminek?
-
őstag
Szedett már valaki szét Mio MIVUE 618-at? Közel 2 év után úgy néz ki, kinyiffant az akksija, és ha lehet inkább cserélném, minthogy kukázzam az egészet.
-
Graphics
Jómunkásember
Nézegettem újra az autós kamerákat, most ezt találtam hirtelen.
Ez jó vétel lehet? G1W-CB [link]
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
őstag
válasz collie555 #9637 üzenetére
Eddig odáig jutottam hogy szétszedtem, megvan milyen akksi kellene bele, de pont ugyanilyet nem találok sehol, ugyanis ebben van termisztor (hővédelem). Ezért 3 drótos a csatlakozója, és amiket ebayen találok ugyanebben a méretben azok mind 2 drótosak.
A készüléket szétkapni tök egyszerű, a tetején van 2 kis gumi basz alatt 2 csavar, azt kitekerve óvatosan levehető a kijelzős rész, vigyázni kell mert a szalagkábel fogja.
Majd 3 csavar tartja az alaplapot amin az optika is van, ezt is óvatosan kell kiszedni, mert optikástul jön ki a házból, és az optika minimálisan szorul a műanyag házba.
Az akksinak lehúzható csatija van, szal könnyen cserélhető lenne.[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
válasz Gabesz84 #9638 üzenetére
Én nem bonyolítanám túl, vegyél egy egyszerű méretpontos akksit, aztán csere. Sajnos csatlakozó ritkán van a pótakksikon, azt át kell applikálni.
Ez a képen elég pufi, biztonsági okokból is jó, ha cseréled.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Moleman #9639 üzenetére
Jó, kérdés hogy a 3. madzag nélkül a kamera elindul-e?
Az hogy nincs csatlakozó a pótakksin az hidegen hagy, van forrasztópákám
Mondjuk ezt ki tudom próbálni, mert van otthon ilyen feszültségű akksim (quadcopetrhez volt), csak méretre fél cm-vel nagyobb, és nem fér bele... na majd ha lesz este kis időm erre először rápróbálok, mielőtt rendelek bármit is. -
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Tudna valaki segíteni rendelésben, mert nekem nincs PayPal -om.
Gearbest-ről szeretném a kamerát Mini 0805p és hozzá egy OBD-s tápot, amit itt nem találtam, de Cigam linkelt egyet Ebay-ről.
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
collie555
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest