- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz Graphics #9850 üzenetére
Sajna tényleg nem fér bele seperc utómunka sem.
Ezt igazából nem értem. Azt írtad hogy amúgyis bemásolod a gépre. Annyi, hogy 1 fájl helyett 10-et jelölsz ki a szoftverben, aztán egybemásolja. Nem tudom mennyire gyorsan egerezel, ha elég lassú vagy akkor 10 másodperc plusz idő. Ha ez nem fér bele, akkor tényleg nem tudok segíteni.Amit a másikban írsz, az inkább sportkamera jellegű, abból van wifis (lehet hogy BT is, de ami nekem volt sony azt wifin lehetett telefonról kezelni). Vagy még kis kézikamerában láttam olyant ami még online streamelést is tud (jvc, panasonic), optikájuk és stabilizátoruk nyilván az autós kamerás mezőny fölött van, viszont a látószöge szűk, és a mérete miatt nem praktikus az autóban.
Mobilnet amúgy minek kellene bele? 5 gigát akarnál rajta feltölteni? Borotvát és hidegélelmet akkor készíts magadnak. Apróbb dolgoknak meg szerintem elég a telóról a hotspot, ha már úgyis van wifi a kamerában. A BT sem gyakori szerintem, NFC-t előbb tesznek bele, az viszont ha nem fixen az autóban van használva akkor kimondottan praktikus, pár nfc matricával pillanat alatt beáll a megfelelő konfigurációra.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
laccy88
senior tag
Sziasztok! 1-2 éve foglalkoztam a témával és most újra aktuális, de azóta biztos sok minden változott. Szeretnék egy autós kamerát. Sajnos mivel nem vagyok képben a mai technikával a témában, ezért a segítségeteket kérném 15e Ft-ig mi az, amit ajánlanátok? Nem feltétlenül itthonról. sőt.
Köszönöm!
Aki nem szereti az ilyen kérdéseket a topikban attól elnézést kérek! -
válasz laccy88 #9852 üzenetére
Nem a kérdéssel van a baj, hanem hogy nem olvasol vissza 50-100 bejegyzést, és a pontos igényeidet is úgy kell megjósolni csirkecsontokból. Kell-e GPS, Wifi, parkoló mód, tápellátás hogyan legyen,....
Az összefoglaló még mindég aktuális. 15-kig a g1wc, ha el tudsz menni 20-25k-ig akkor valamelyik kondenzátoros mini/viofo jó választás lehet.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
laccy88
senior tag
jogos! lustaság fél egészség...elnézést!
Amit szeretnék, hogy ne állványon legyen, hanem a szélvédőre tudjam ragasztani, ezáltal kevésbé feltűnő. Wi-fi nem kell(nem tudom milyen funkciók vannak ezzel, de Windows Phone-ra tuti nem sok). A gps jó ha belefér ebbe a kategóriába. -
csocsi77
csendes tag
Keresnék egy új kamerát, mert a viofomat (a119) nem bírom gatyába rázni Nem szeretnék újra külföldről rendelni, a garancia mostmár elengedhetetlen! Amire szükségem lenne: Jó minőségű félvétel (éjszaka is!), hangrögzítés, ragasztásos módszer a rögzítésre, a gps annyira nem érdekes, nem ezen fog múlni. 64es kártyát kezelje, ha már megvettem. Jó lehet akciókamera is. A minőségen van a hangsúly (hang, nappali és éjszaki felvételek). Illetve minimális legyen a visszatükröződés a szélvédőről, mert a viofo még cpl szűrővel is elég gyenge volt ebből a szempontból. Köszi.
-
atee
őstag
Szoasztok!
Mi most a leginkább ajánlott menetrögzítő kamera? kb 40 ezerig gondolkozom. Beszerzés lehet külföld is, de jobban örülnék magyar garanciának!
Valamint fontos lenne, hogy nem öntapadós legyen mert több járműben használnám!Köszönöm!
D-day 2002-01-04 01:54
-
éd csocsi77
Az Asus "kissebbik" kameráját néztétek már?!laccy88
A118Azért kondenzátoros, mert így "örökéletű", viszont a sokat nincs használva, lenullázódik az órája.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
laccy88
senior tag
egy ötlet. A kondenzátoros kamerák az autó leállításakor kikapcsolnak. De mi lenne, ha nem közvetlenül kapná a tápot, hanem egy powerbank-ról? A powerbankot pedig töltené az autó menet közben. Így még az le nem merül, tovább üzemelne a kamera álló autónál is. Próbálkozott már valaki ilyesmivel? Illetve a powerbank mennyire tolerálná, hogy folyamatosan "nullára" merül?
[ Szerkesztve ]
-
válasz csocsi77 #9860 üzenetére
Passz. Valószínűleg elromlott. Magyar boltból, garanciával.
Degeczi
Hát ez erősen függ a beépített "tartalék" állapotától, és magától a készüléktől. Nekem a g1wc egy 3 napos hosszű hétvégén képes nullázódni, egy 2 napos sima hétvégét még átvészel.Dolphine
TomBond-nak van ilyen, és #9522-benlaccy88
Az miért lenne jó? Mivel folyamatosan menne a felvétel, egy nagy kártyával is csak az utolsó 6-8 órmaradna meg. + Elveszíted azt a jó tulajdonságát, hogy a motorral együtt indul/ál le a felvétel.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
air
nagyúr
válasz Moleman #9864 üzenetére
Ó, dehogyis!
"ha egyszer is nullára meríted, hónapokat veszít az élettartamából"
Ez egyrészt nem igaz, másrészt kíváncsi lennék, hogy ezt hogyan mérted le. Honnan tudod, hogy nullára merítés nélkül mennyi lett volna az élettartama, és abból mennyit vesztett.
Nem mellesleg telefonban akkumulátort nem is lehet teljesen lemeríteni, mert minden készülék előbb kapcsol ki, mint az akku teljesen lemerülne. Egy adott szintnél kapcsol ki a telefon, amikor az akku még messze nem "nulla"."egy ismerősöm mindig nullára merítette, nagyon hamar kuka lett"
Fentiek alapján ez több dolog miatt sem igaz.
Lehet, hogy az az akku eleve rossz volt. Nem lehet nullára meríteni, ezért nem is lehet emiatt kuka.A kérdésre a helyes válasz, hogy az akkumulátor állapotát a töltési-kisülési ciklusok gyakori, gyors váltakozása befolyásolja. Gyakorlati tapasztalat nélkül elég nehéz megmondani, hogy mennyire fogja igénybe venni egy power bank akkumulátorát az ilyen használat.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
atti1848
senior tag
válasz laccy88 #9863 üzenetére
Szia.
Én 2 hete kaptam kézhez a mini 0805p kamerát és azóta PowerBank (PB) -al használom, mert az OBD-s tápcsatlakozó még nem érkezett meg. Simán működik a külső akkumulátoról, de ugye annak sem tesz jót ha nagy hőségnek van kitéve. Nekem sajnos nem tudja azt, hogy használom és töltöm egyszerre a PB-t, de inkább egy Hard Wire Kit lenne a legjobb és bekötni vagy köttetni vagy OBD-s, így mindig kapna tápot.
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
Moleman
addikt
Kevesebb mint 1 év után már fél napot se bírt a telefon, pedig az elején másfelet is (Huawei Y300). Nem tudom, mennyi lett volna normális felhasználással, de ez biztos nem üzemszerű. Érdekes módon a saját telefonjaim 3-4 évesen is majdnem annyit bírnak, mint a dobozból kivéve. És nem mellesleg az említett illető telefonjai is, mióta nem engedi őket 30% alá merülni.
-
cidalain
veterán
válasz laccy88 #9872 üzenetére
Es mi korlatoz abban hogy eldrotozd a szivargyujtoig, hogy a toltovel ne legyen korlatozott? Helyette inkabb egy powerbankot drotozol bele a kesztyutartoba, majd annak a tolteserol gondoskodsz?
Akkor inkabb gyujtastol fuggetlen allando tapot intezz neki a kocsibol, ha a nonstop mukodes a lenyeg.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
apaszka
veterán
Én most vettem az Euronics-ba.
Hát nem tudom ,,vissza vigyem e?
8 gihás kártyát sec-perc tele veszi,és hiába állítom a legkisebb minőségre ,akkor is!
Nem tetszik ,hogy nincs beállítási lehetőség,hogy csak az utolsó 5-10 percet mentse. Ezért nagyon nem tetszik!Vagy pedig ennyiért ilyen vackot lehet csak kapni? 14 volt!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
cidalain
veterán
válasz apaszka #9875 üzenetére
Mindig az utolsó X percet veszi. A legrégebbi részt felülírja. Így természetesen a kártya mindig tele lesz, de azon csak a legfrissebb, illetve a direkt mentett részletek lesznek rajta.
Ha esetleg még nincs beállítva a "loop recording" opció, akkor azt kapcsold be.[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Az autós kamerát ( Prestigio RoadRunner 560 ) be lehet kötni az autó visszapillantó tükörnél lévő lámpa állandó áramára?
Esetleg más tipp? A lényeg hogy ne szivar gyújtóról menjen
-
apaszka
veterán
válasz Peter.70 #9877 üzenetére
Én csináltam annó hasonlót! Tetőkárpit megbont,és biza egy szivartöltő bele lett beforrasztva ! Háza nékül de ugye 5 volt mi kell ezeknek!
De legalább láttam a valóságot,hogy egy gagyi autóstöltő mekkora sz@r!
Jó minőség kell,főleg nem akarod felgyújtani a kocsidat!?
De így megoldható!A Mostani kocsim ,és ez a kamera ,hál istennek nagyon hosszú kábellel megáldott töltőt kapott hozzá!
Így full eltudtam rejteni a kábelt végig! Csak a szívargyújtő elosztónál van a dugója ,mi látható!
Ha kell képet küldök! Bár ami nem látszik az nem látható!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Peter.70
addikt
Tudsz képet küldeni? az elosztóról is Szerintem nincs olyan hosszú kábel, ami nekem kéne ( sztem kb 5 m)
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz Peter.70 #9881 üzenetére
[link] Szóval eltudtam rejteni!
Az ajtó kinsitásnál az a kis helyen látszik akábel! De azt is elfogom rejteni,de friss a cucc!
A tetőkárpit mögé is elment!Az elosztó,hogy elég legyen 3 x1 usb -s! 1000 ft volt autós boltba! Kicsit kiljebb huztam miattad!
kell a kihangosító miatt is több csatlakozás!
porolás ráfér! de nem ez a lényeg
A kábel 3 méteres kb! Sx4 nél elég!
De anno a melóhelyen a TMK ban simán meghoszabbították a kábelt! Bevittem,és beraktak 5 métert +ba!Ez megoldható szerintem nálad is! Kis zsugorcső és kész!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
FeRRaR1
őstag
Sziasztok, van 3 Viofo A119 a családban, és most frissítettem mindegyiket 2.2 szoftverről 2.6-ra. Az egyik egy hétvégi ritkán használt autóban van, havi max 2-3 alkalommal fut. Az előbb említett példány nem menti el a beállításokat egyáltalán, minden újraindulásnál vissza áll 1440p-be 1080p-ről. Minden újra gyári alapérték lesz, ami nem annyira rossz szerencsére, de azért a sajátomat preferálnám, 1080p 60, WDR stb...
Ami "hibát" elkövettem, nem indítgattam újra frissítés előtt, így nem tudom hogy előtte jó volt e, mikor még a 2.2 frissítést kapta korábban akkor biztos jó volt. Csak kikaptam a kártyákat, ment rájuk az friss firmware, és mindegyiket megcsináltam, a másik kettő rendesen elmenti a beállításokat.
Valakinek valami ötlete? Amit kipróbáltam hogy kikapcsolt kijelzővel hagytam futni pár percig, majd újra beállítottam, de úgy sem mentette el. Ezt leszámítva mindene jól működik.
-
cidalain
veterán
Beuzemeltem az A118C klonomat (Gearbestes)
A kovetkezo beallitasi lehetosegekrol nem ir a manual, mi a peket jelentenek ezek?EV +2/3 vagy +1/3 vagy 0/0 es meg par - elojellel is
LDWS on/off
Timer Lapse on/offFelhos idoben eleg sotet lett a felvetel. Ezen tud javitani valami beallitas?
Tegnapi napos idoben tok jo felvetel keszult, siman felismerni az autokat, rendszamokat, sot meg az ismeros gyalogos arca is felismerheto.Neha megjelenik a kepernyon egy lampa ikon (mint a tompitott a kocsiban), rajta a kep kellos kozepen. Ez mit jelent?
-
TCr
veterán
Sziasztok!
Átolvastam az elmúlt egy hónapot és a téma összefoglalót, az igényeimnek és a pénztárcámnak megfelelően úgy gondolom, hogy a G1WC, vagy G1WCB lehet a számomra ideális kamera.
Pár kérdésem lenne.1. jelenleg sajnos nem találok EU raktárból, van-e róla tudomásotok, hogy lenne valahol?
2. Kínából rendelve vajon jön-e rá tréfa?
3. nem szeretném szivargyújtóról etetni, szerintetek melyik a legjobb megoldás? OBD?
4. OBD, vagy egyéb bekötés esetén nem eszi az akksit? Teljesen kikapcsol gyújtás nélkül?
5. Ki-hogyan oldotta meg a kábel elvezetését? Tetőkárpit alatt, stb?
Szerk: elnézést, nem válasz akart lenni, hanem új hsz.
[ Szerkesztve ]
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
cidalain
veterán
Kinabol rendelve 22 euro alatt afa es minden mentes.
Efelett sajnos fizetni kell afat, hacsak nincs a adott boltnak eu express szallitasi modja (tok legalis, x dollar szallitasi koltsegert beutaztatja az eu-ba, majd ott ujra postara adja neked. Igy te tulajdonkeppen egy eu-n belul feladott csomagot kapsz. Az esetleges koltsegeket a ceg fizeti az eu-ba erkezeskor)CB sokaig elerheto volt a Gearbesten akciozva 28 dollarert, es onnan kello pont segitsegevel el lehetett hozni az adott hatarertek alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Egy ilyen csomagot ajánlok. Szerencse kérdése, hogy megfogják-e. Nekem nem tették rá az ÁFA-t.
Ebben már egy fixre- beköthető tápegység is van, amit kis kézügyességgel te magad is beszerelhetsz, de autóvillamosság szerelő pikpak beszereli neked.A vezetéket végig lehet vinni a napfény ellenző mögött, aztán az A oszlop szegélye mögé gyűrve, vagy ha lepattintható műanyag idom, akkor a mögött is elfér.majd a műszerfal mögött a biztosítéktábláig. Erősen modell függő hogyan lehet lehet megoldani.
OBD bekötés felesleges, csak a mini-k tudják kiolvasni mikor jár a motor, és a g1w-ben amúgy sincs parkoló mód, amire automatikusan átváltana, ha leáll a motor. Persze a fix12V-ot onnan is kiveheted de nem szerencsés megoldás. Miután leállítod a motort, tovább megy a felvétel, feleslegesen meríti az aksit, és csak az utolsó 6-8 óra felvétele marad meg. Vagyis ha este 10-kor történik valami, azt másnap reggelre le fog ja törölni. + A folyamatos felvétel egy hétvége alatt lemeríti az akkumulátort.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
utgyuru
aktív tag
Sziasztok,
Vettem egy Yi Dash Camet a napokban, tetszik nagyon csak egy dologra nem jottem ra: olyat tud, hogy valamilyen modon fixre bekotve, ha a kocsi all a parkoloban, es a kamera mozgast erez, akkor automatikusan elinduljon es rogzitsen?
-
-
utgyuru
aktív tag
Kb ezek lettek volna az én érveim is. Ez a Yi Cam elég jó így látószög tekintetében, amennyire így fejben összeraktam, ha van elöl és hátul is, akkor azért jó eséllyel látszik ha valaki kárt okoz a parkoló autóban, ha nem is feltétlen mikor nekimegy, hanem távozáskor. Persze lehet hülyeség az egész, ha valakinek van ilyen jellegű tapasztalata, azt is szívesen veszem. Egyáltalán, ha valaki neked kárt okoz, és a kamera felvételén kívül másod nincs róla, azt lehet használni bármire? Vagy simán nem érdekli a hivatalos szerveket az ilyen?
-
TCr
veterán
Szerintetek vállalható alternatívája lehet a G1W-C-nek?
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
espista
senior tag
Nekem van mindkettő. Képminőségben nem vettem észre különbséget, bár a G1W-C-t éjszaka még nem tudtam kipróbálni. Az A118C-nek nekem jobban tetszik a felfogatása, stabilabb, mint a tapadókorongos G1W-C, bár ezáltal nehezebben is helyezhető át.
[ Szerkesztve ]
Romani ite domum!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- FreeCAD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ukrajnai háború
- Háztartási gépek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest