- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apaxp
senior tag
Amazonos segítséget kérek.
Tegnap regeltem és rendeltem egy yi kamerát. A kérdésem hogy a bank kártya regelésnél csak nevet kártyaszámot és lejárati időt kért (ezeknek volt ablak) Kérdésem hogy CVC kódot hova kellett volna beírni, ill. kell-e egyáltalán?Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint
-
-
kropi
tag
válasz FireFox1996 #10954 üzenetére
Tudom utólag könnyű okoskodni, de én az Eustock-nál rendeltem pár napja 14.900 Ft-t utánvétellel ugyanezt a YI-t, megjött, s van rá magyar garancia. Ha esetleg rendelnél másikat magadnak.
[ Szerkesztve ]
-
Tegnap írtam amazonnak, azt írják, hogy várjak még a mai napig, ha ma még sem érkezik meg, akkor szóljak vissza neki, és tovább lépnek... De azt még nem tudom, hogy hogyan lépnek tovább...
eurostock-tól rájön még 1000 ft a szállítási ktg, így 16e ft lenne.[ Szerkesztve ]
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Galahed
senior tag
Használ valaki Garmin kamerát? Azok tényleg olyan jók , hogy ennyibe kerülnek? Néztem egy tesztet a Garmin 55 -ről, a nagyobb felbontás meghálálja a plusz befektetést (1440) legalábbis nagyságrenddel jobban olvashatók a renszámok...
Persze az áruk horror, de mivel most kezdtem nézelődni (és nem is sürgős) ezért még kutakodok..
-
válasz Galahed #10957 üzenetére
Ez a videó elsősorban a látószög differencia bemutatására jó, ill. hogy ez milyen részletvesztéssel jár. Verőfényes napsütésben, úgy hogy te állsz, a másik meg döcög (teherautó lassan jön szembe, vagy egy autó éppen kanyarodik) nem nehéz leolvasni a rendszámot.
Ismételje meg a felvételt átlagos fényviszonyok között(vagy éjszaka!), és úgy hogy ő is a megengedett sebességgel halad városon kívül.Az ára tükrözi a brand-et, de a szolgáltatások legjavát nyújtja: mágneses tartó, WiFi, a beépített aksiról akár 30 percig is működik, hangvezérlés(pl. menet közben fotót készít), parkoló mód, Travellapse, előfizethető sebességkamera-adatbázis(!), forgalomfigyelő(ráfutásos baleset megelőzés, sávelhagyás figyelmeztetés, stb...)
Szóval a szolgáltatások terén is top-on van. Persze ennek ára van, pl. +35$ a parkolást felismerő tápkábel.[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
mghltm
addikt
válasz FireFox1996 #10956 üzenetére
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Gabesz87
veterán
Mikor rendelted? Én nyáron, nyár elején a Zidoo media player-emmel jártam hasonlóképp. A Zidoo honlapjáról rendeltem, és elég soká jött. Felvettem velók a kapcsolatot, és kiderült - mondták - hogy a német amazon küldi. Nekem is csak azt írták, hogy várjak 2-3 napot, mert azt mondta az amazon nekik, hogy úton van, de csak nem jött. Aztán 2-3 nap után írták, hogy várjak még egy napot, mostmár meg kell jönnie. Végül is türelmes voltam, és valóban megjött. Szóval még van remény
-
-
amargo
addikt
válasz FireFox1996 #10961 üzenetére
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
peeat
tag
Sziasztok
Milyen menetrögzítő kamerát javasoltok lehetőleg 40 ezer-igtudom van összefoglalóba pár de tekintettel arra hogy 2 éves az összefó így....
illetve jövőre 2018 új egységes EU törvényt akarnak bevezetni a menetrögzítő kamera használatával kapcsolatban. Erről van valakinek több információja , sajnos idáig semmi konkrétumot nem tudtam meg erről.
-
nyikszi
őstag
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
SUPREME7
addikt
Sziasztok, picit off, ilyesmi rögzítőt lehet itthon kapni? Kocsiba műszerfalra kéne, mert érdes a felülete, tapadókorongos nem marad meg. Vagy valami bevált dolog ami nem pottyan le?
[ Szerkesztve ]
-
peeat
tag
válasz SUPREME7 #10967 üzenetére
Hello
Én iottle telefontartót használok ahhoz egy elég jó dashboard pad van.
Én lassan 1 éve használom idáig egyszer sem esett le.
https://www.iottie.com/Product/Detail/2118/iOttie-Easy-One-Touch-3-Car-Mount-for-iPhone-_-Smartphoneshttps://www.alza.hu/iottie-portal-sticky-gel-pad-d4016596.htm
Erre a pad-ra meg már könnyen rátudsz rakni sima tapadókorongos tartót -
Lokids
addikt
Nálam is ez volt.
Nekem visszautalták az árát, adtak 5 euro-t az accomra, meg írták, hogyha megrendelem még egyszer a leggyorsabb kiszállítási módot pipálva, akkor visszatérítik a kiszállítás árát.
Nem rendeltem meg újra. Lehet valami "drágább" felé kéne nézelődni.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
válasz Lokids #10969 üzenetére
Újra megírtam neki, hogy ma sem érkezett meg.
Amazon oldalán lehet megnézni, hogy kivel, miket leveleztél? Mert nem találom ott sehol.
Ha visszadják a pénzt, akkor még1x tuti nem rendelem meg onnan. Inkább drágábban megrendelelem utánvéttel.<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
válasz FireFox1996 #10970 üzenetére
Elég gyorsan válaszolnak, megjött a válasz 1 órán belül, visszautalják a vétel összegét.
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
laca891
aktív tag
Az overmax 6.1 -nél, hogy lehet beállítani, hogy automatikusan átváltson éjszakai módba?
Valamint a fénymérésnél mit lehet beállítani?? ( vagy talán a fényképező módhoz kell??
Szükségem van egy erős PC-re, mint gyenge Téesznek az erős traktorra!!!!!
-
Pzoli2
tag
válasz FireFox1996 #10934 üzenetére
Nekem se jött meg valamiért egy idő után kaptam értesítést hogy visszavitték.
visszautalták a vételárat.[ Szerkesztve ]
-
Pzoli2
tag
Sziasztok kinéztem ezt: [link] Xiaomi 70 Minutes Smart WiFi Car DVR
Mi a véleményetek érdemes megvenni?
Hangutasításokat csak Kínai nyelven lehet van ennek jelentősége?
Pontokkal le tudom vinni az árát vámmentes határ alá.
Kellemes karácsonyi ünnepeket![ Szerkesztve ]
-
ugforma
tag
Sziasztok. Autós kamerát keresek amely navigál is, nehogy eltévedjek. Kb 50 ezret szánnék rá. Valaki tud ajánlani valamit? Nézelődtem én is amazonon és mindenütt találtam is jó párat amiben található GPS viszont azt nem irta, hogy navigál-e csak azt, hogy rögziti a helyadatokat és tárolja azokat. Valaki segitene? Köszi
-
oris
aktív tag
válasz Pzoli2 #10974 üzenetére
Hangutasítással lehet fotót készíteni (ezt pótolhatod, ha fut az app a telefonon), zárolt videót készíteni (pótolhatod ha ráütsz akkorát a kamerára, amit már rázkódásnak érez ), wifit ki-be kapcsolni (pótolhatod a gomb egyszeri megnyomásával), hangfelvételt ki-be kapcsolni (pótolhatod az app-ban).
Ma jött egyébként frissítés, továbbra sincs angol hangutasítás lehetőség, a zárolt felvéterhez tartozó GSzenzor érzékenységen módosítottak.[ Szerkesztve ]
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
-
Tarokk79
aktív tag
Valaki próbálkozott már Windows telefonnal párosítani a YI Dash-t?
Firmware, ha szükséges magától installálódik telefonon keresztül? -
oris
aktív tag
válasz sambenez #10979 üzenetére
Ez ebben a formában nem pontos. Vannak azok a tükörbe épített kamerák például, amelyek navigálnak is, meg menetrögzítő kameraként is működnek.
[ Szerkesztve ]
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
air
nagyúr
-
Galahed
senior tag
válasz sambenez #10979 üzenetére
Asszem a garminnak vannak ilyen egybeépitett kütyüi, a Drive Assist sorozat. Navigáció és menetrögzitő kamera egyben.
-
Kornel
veterán
Szlovákiában és Lengyelországban használható törvényesen menetrögzítő kamera?
-
csonka
tag
válasz Kornel #10985 üzenetére
Sztem Lengyelországban megengedett lehet, mert nagyon sok lengyel felvétel van a YT-on. Egy 2014-es cikket olvastam az előbb, ott A, F, B, L, P, volt a tiltott országok között. De ez azóta ugye változhatott.
Ha YT-on beírod, hogy dashcam slovakia, arra is elég nagy mennyiségű találat lesz. Ebből kiindulva ott sem tiltott.
[ Szerkesztve ]
-
oris
aktív tag
-
válasz csonka #10986 üzenetére
Azért a Youtube-ra nem építenék. Ha a "dashcam austria" szavakra keresel rá, akkor több mint 30ezer találatot ad, pedig még az összefoglalóban is benne van, hogy ott elég keményen büntetik.
A legbiztosabb, ha írsz egy levelet a nagykövetségnek, és ők biztos tudnak mondani valamit a helyi szabályokról.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
mezis
félisten
válasz sambenez #10991 üzenetére
Ezen kívül még a közvilágítást kellene lekapcsoltatni, mert vannak akik szeretnék kihasználni az éj sötétjét....
Ezek szerint egyes "fejlett" civilizációval rendelkező országokba nem szabad elindulni pl egy Tesla-val ? 3 fedélzeti kamera is ? Még mit nem ![ Szerkesztve ]
mezis
-
amargo
addikt
Nekem is van a kocsinak külön kamerája, hogy adaptívan tudjon kezeni dolgokat (és nem rögzít semmit, hanem csak érzékel), de az egy zárt rendszer. Itt a fő gond azzal van, hogy az sd kártyát te bármikor kiszeded és lementesz róla dolgokat.
[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Tarokk79
aktív tag
válasz Tarokk79 #10981 üzenetére
Sziasztok,
A szüleim vettek egy YI Dash kamerát, és Karácsony alatt igyekeztem nekik segíteni a beszerelésben, de én úgy láttam ez nem könnyű, mint gondoltam :
- Windowsos okostelefonjuk van még, amire nem találtam megfelelő fizetős programot sem, amit ki lehetett volna ingyen próbálni.
- Az szélvédőn nem találtam a megfelelő helyet neki, hogy ne takarjon ki sokat a kilátásból, de ne legyen benne a visszapillantótükör bizonyos részei. Ti hová raktátok fel?
- Az autó takaró elemei alá nem olyan egyszerű a vezetéket betuszkolni. Ti elvittétek szervizbe beszerelni, vagy körbe elvezettétek az üveg mellett valahogyan?Előre is kösz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest